Zaupanje v vezi
Veš kdo jih prepozna? Tisti, ki je te težave rešil. Ne tisti, ki še išče rešitev.[/quote]
Tisti, ki je v življenju rešil vse dileme, ni prisoten na takem forumu..[/quote]
Ma saj ne iščemo v tej debati takega, tu se pogovarjamo o več ali manj (tud na celem forumu) le o eni stvari. Odnosi ženska-moški, več ali manj.
Zgleda, da je naš problem ta, da jih sploh nimamo, zato ga nikakor ne rešimo. :))
Mogoče imate preveč cajta, da se kar naprej pogovarjate o isti stvari.[/quote]
Preveč? Prej premalo. Poglej kako dolgo se to že vleče in nič ne kaže na kake rešitve. 🙂
Tu se pa s teboj skoraj strinjam. Če je lušno, ni trošenje, če ti je muka, pa je. Meni je lušno, pa tebi?
Kot praviš, se vsak potem le pritožuje nad drugo situacijo, le nad lastno ne. 🙂
Zanimivo… Le zakaj se potem sploh ljudje pritožujejo, če so zadovoljni z lastno situacijo ?
Zadeva ni tako komplicirana, kot bi jo nekateri radi naredili.[/quote]
Od kdaj imeti interes za neko podrocje ze pomeni osebno nezadovoljstvo na tistem podrocju?
Od kdaj izraziti svoje mnenje o dinamiki nekega podrocja pomeni pritozevati se?
Moje spolno in partnerko zivljenje spila 100/h. Kar sicer ti ne mores razumeti, ker ne rinem tam, kjer ti mislis, da bi moral.
In, ce kaj, sem argumentirano povedal, da so radi militantnih feministk, se najbolj nastradale cisto svakdanje zensk.
Poslusajte do konca ce upate!
Tip ma prav. Universally. So does DX. Moj poklon. Obema. No, Minchinu mal bolj.
Forum je zaprt za komentiranje.