Zaupanje v vezi
Seveda sem na strani moske emancipacije. Z besedo in dejanji. Kaj si pa ti? Na forumih cele dneve prazno slamo mlatis. Ob armadi mlakonj, kot si ti, sploh ni cudno, da je kakor je.[/quote]
Jaz imam moko spravljeno, kaj bi mlatil. :))
Smešno mi je, da se pritožuješ nad emancipacijo žensk, po drugi strani pa isto počneš sam na moški strani. Po eni strani sicer razumljivo, vendar vse skupaj zelo otročje. Zdi se, da bi radi prišli skupaj tako, da se drug od drugega oddaljujete.
Seveda sem na strani moske emancipacije. Z besedo in dejanji. Kaj si pa ti? Na forumih cele dneve prazno slamo mlatis. Ob armadi mlakonj, kot si ti, sploh ni cudno, da je kakor je.[/quote]
Jaz imam moko spravljeno, kaj bi mlatil. :))
Smešno mi je, da se pritožuješ nad emancipacijo žensk, po drugi strani pa isto počneš sam na moški strani. Po eni strani sicer razumljivo, vendar vse skupaj zelo otročje. Zdi se, da bi radi prišli skupaj tako, da se drug od drugega oddaljujete.[/quote]
Kako brez vsebine clovek si. To je pa meni smesno. Hkrati pa razumljivo, ker cele dneve brez vsakega poglabljanja le natolcujes kot branjevka, da ti mine cas. Ce bi potezkal clanek, bi ze vefel zakaj sem ti to napisal. 😉
No, v glavnem, pustiva mojo vsebino. Neka rešitev tole ravno ni, neprestano kazanje s prstom na drugega zavoljo lastnih težav.
DX, dajva nekaj razčistit: tudi služb ni, če pa so že, pa ni plač, ali pa je vsaj neredna, če pa je že plača in še celo redna, pa je minimalac… Pa kljub vsemu se mi zdi, da ti službo imaš, po prebranem sodeč celo zelo dobro in odlično plačano. Mislim, roko na srce, ne moreš reči, da nečesa ni samo zato, ker ti nimaš ali ne najdeš. Se razumeva?
DX, dajva nekaj razčistit: tudi služb ni, če pa so že, pa ni plač, ali pa je vsaj neredna, če pa je že plača in še celo redna, pa je minimalac… Pa kljub vsemu se mi zdi, da ti službo imaš, po prebranem sodeč celo zelo dobro in odlično plačano. Mislim, roko na srce, ne moreš reči, da nečesa ni samo zato, ker ti nimaš ali ne najdeš. Se razumeva?[/quote]
Niti priblizno se ne razumeva.
Kot prvo, o problematiki, ki sem jo skozi linkana clanka izpostavil, nimas tri ciste, niti se ti da poglabljati, niti debatirati. Le pavsalno bi se pametno delala. Zakaj?
Zivis v svojem svetu. Z splosnimi nauki, ki jih delis iz svojega sveta, zakonsko zivljenje, se kar strinjam. Nimas pa sirine izven njega. Niti te zanima.
Mene zanima problematika. Ne pavsalne brush off flance o njej. Zato se mi zdi popolni nesmisel debatirati o tvojem retoricnem vprasanju, “so what?”, ali nadaljevanju, “gre za luzerje, ki se pritozujejo.” brez vsakega poglabljanja.
Svobodno se naprej zivi v utvari, da gre za neke izolirane primere taksnih in drugacnih luzerjev”. Resnica je dalec od tega.
In te floskule, da se moski pritozujemo o svoj “usodi”. Hahaha…
Kaksna zaslepljenost vezanih in samskih zensk, ki morebitno spogledovanje s kaksnim hudim tipom zamenjujejo za dosegljivost.
Kolikor jaz vidim, se noben tukaj dlje casa prisoten samski moski ne pritozuje nad lastno situacijo. Vsi mi smo se cisto okay prilagodili temu svetu. Eni tako, drugi drugace.
V bistvu prav linkani clanek pokaze, da ste luzerke v danasnjem sfeminiziranem svetu prav zenske. Razne debele starunklje, militantne feministke a’la skela, v globini duse zagrenjene antilope, itd.
Moski, ki se pritozujejo nad lastno usodo so razni zavrustrirani prisleki, ki bi resno zvezo, pa jih nobena ne jebe. Ker so za luno s kom imajo opravka.
Razlogi, ki so nas pripeljali kjer smo so sistemske narave. Na vseh frontah. Kar clanek lepo pokaze.
Svet se je iz ‘moski imamo protekcijo, smo favorizirani’ prelevil v ‘zenske se favorizira’. Nastala neenakopravnost o kateri se je danes prakticno nemogoce ze pogovarjati, kaj sele karkoli lotiti spreminjati, pa je razlog za to kar sledi, kar danes imamo. Mnozice samskih zensk prepricane kaj vse si zasluzijo in samozavestno pljuvajo po moskih. In vse vec moskih, ki nam dol visi za karkoli resnega z le temi.
Kaj je resitev? Enakopravnost. Prava. Ne folirana enakopravnost.
Za zacetek pa si je treba problem sploh priznati. Komentarji, ki sem ji tukaj precital, pa jasno kazejo, kako dalec smo se od tega. Ne glede na argumente je tisti, ki problematiko le izpostavi napaden kot luzer. Pa je lahko lep, slaven in bogat kot kak Hollywood-ski A-lister.
Se strinjam.
Ampak potem lahko ta forum kar ukinemo . Tu namreč ni drugega, kot to, da drug drugega kr naprej obtožujete za lastne težave. Tudi ti nisi izjema.[/quote]
No ja, tudi kaj drugega se še najde.
Veš kdo jih prepozna? Tisti, ki je te težave rešil. Ne tisti, ki še išče rešitev.
In se veselo varajo.[/quote]
Ma ja, vedno lahko verjameš v najslabši možen scenarij.[/quote]
Ne gre za to, da verjame v najslabši možen scenarij. Gre za slovensko nevoščljivost, kjer je nepojmljivo, da nekdo drugi ima in mu uspe vse, tebi pa … Zato “resnica pa taka” ne uspe reči: “uau, super, kako fajn. Bi se moral še jaz potruditi, da bi tudi to dosegel” ampak reče raje: “jah, ziher ne more biti tako fajn, saj nista nič boljša od mene…” :/
V bistvu niti vecina tistih tipov, ki kao iscejo resno, tega sploh ne isce. Iscejo predvsem zensko. Resnost pa razglasajo, ker verjamejo, da imajo tako vecje moznosti, da se jim javi kaksna virtualka. Pac, ne vedo, da tu ni kruha. 🙂
Tisto kar sem iz clanka quotal je tak zadetek v center, da ze dolgo ne. Z reflektorjem pokaze kako malo zenske stekate moske.
Ko citam starunkljo, ki si na ona-on pumpa ego tipi, ki bi pofukali tudi kaksno staro debelo za rekreacijo. Ali ko pomislim na mnozico punc, ki sem jih dal skozi, ki potem se leta caka vsaj podobnega, ki pa jo logicno vedno znova le “izkoristijo”, ker je preslaba, da bi si zeleli vec. Ali tistih nekaj, ki so verjele, da lahko posezejo v taksne visave, da smo se s kolegi, ki sceno poznajo se bolje od mene, le smejali. Mi je pa jasno, da so jih tudi tezki milijonarji ze kdaj nudili za vecino nepredstavljivo znanstveno fantastiko. Za teden, dva sluzbenega potovanja, lol. Budale zenske, z magisteriji iz prestiznih svetovnih univerz, lol, pa ze mislijo, da ga bodo porocile. Ce ne tega, pa enega podobnega. Samo, da bo resen. Hahaha… kako zenske ne znate biti realne, kje kotirate…
Ma ja, vedno lahko verjameš v najslabši možen scenarij.[/quote]
Ne gre za to, da verjame v najslabši možen scenarij. Gre za slovensko nevoščljivost, kjer je nepojmljivo, da nekdo drugi ima in mu uspe vse, tebi pa … Zato “resnica pa taka” ne uspe reči: “uau, super, kako fajn. Bi se moral še jaz potruditi, da bi tudi to dosegel” ampak reče raje: “jah, ziher ne more biti tako fajn, saj nista nič boljša od mene…” :/[/quote]
Gotovo. Take reci se dogajajo le v Sloveniji.
Ja pa ja de…
Veš kdo jih prepozna? Tisti, ki je te težave rešil. Ne tisti, ki še išče rešitev.[/quote]
Saj vem, da si slep od sveze zaljubljenosti. Pa raje flancas kot debatiras. Tako ali drugace emancipirani tipi iz clanka so “tezavo” cisto zadovoljivo resili. Ti si pa po copatarsko naredil malo globlji poklon. Pa ce ti gre se tako dobro, ne igra nobene vloge. Imas vsega. Tudi meni gre super. Imam vesoljsko zvezo, ljubic za izvoz, ce mi je. In kaj sedaj to dokazuje?Se vedno vem v kaksnem svetu zivimo.
Napredek bo, ko nihče ne bo več nikogar razvajal, ampak bo ostal samo še prezir in sovraštvo. Sicer pa, saj to že imate, kolikor vas je brati. 🙂
Veš kdo jih prepozna? Tisti, ki je te težave rešil. Ne tisti, ki še išče rešitev.[/quote]
Saj vem, da si slep od sveze zaljubljenosti. Pa raje flancas kot debatiras. Tako ali drugace emancipirani tipi iz clanka so “tezavo” cisto zadovoljivo resili. Ti si pa po copatarsko naredil malo globlji poklon. Pa ce ti gre se tako dobro, ne igra nobene vloge. Imas vsega. Tudi meni gre super. Imam vesoljsko zvezo, ljubic za izvoz, ce mi je. In kaj sedaj to dokazuje?Se vedno vem v kaksnem svetu zivimo.[/quote]
Sveže pa že dolgo ne več. 🙂
In kaj torej sedaj tebe ta svet moti? Mislim, kaj bi rad spremenil?
Saj vem, da si slep od sveze zaljubljenosti. Pa raje flancas kot debatiras. Tako ali drugace emancipirani tipi iz clanka so “tezavo” cisto zadovoljivo resili. Ti si pa po copatarsko naredil malo globlji poklon. Pa ce ti gre se tako dobro, ne igra nobene vloge. Imas vsega. Tudi meni gre super. Imam vesoljsko zvezo, ljubic za izvoz, ce mi je. In kaj sedaj to dokazuje?Se vedno vem v kaksnem svetu zivimo.[/quote]
In kaj torej sedaj tebe ta svet moti? Mislim, kaj bi rad spremenil?[/quote]
Daj raje sodeluj tam kjer si mentalno prisoten. Ne tu kot en z IQ 70, no….
In kaj torej sedaj tebe ta svet moti? Mislim, kaj bi rad spremenil?[/quote]
Daj raje sodeluj tam kjer si mentalno prisoten. Ne tu kot en z IQ 70, no….[/quote]
Ali pa, če bi ti. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.