Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaupanje v vezi

Zaupanje v vezi

Potem pa tako napiši. Da sta oba cicije (skopuha, op.p.) in da se bojita za vsak cent. Moj dedc ima (vsaj??) 4 pare smuči. Pa za slalom, pa za veleslalom, pa za tako podlago, pa za onako… Najbrž boš težko verjela, ampak jaz sem prav srečna, ker vidim kako zelo ga to osrečuje. Pa čeprav je kupljeno iz skupne blagajne. Ampak pri nas se pač ne obnašamo kot ljubosumni otroci. Dobi tisti, ki rabi, ki si želi, v mejah budgeta, ki je na voljo. In ko nekdo nekaj dobi, smo ostali srečni, ker smo lahko tistemu drugemu to privoščili.[/quote]

Tako je, tebi verjamem, da si v vezi. Večina ostalih preveč teoretizira, razčlenjuje..

Kaj pa privlači lepe ženske ?[/quote]

Marsikaj. Odvisno od ženske do ženske. Zagotovo pa ne samo denar. Če to trdiš, jim delaš veliko krivico..

Robi, nekam si nastrojen proti lepim ženskam, so te prizadele?[/quote]
Ne, ne trdim tega, da vse lepe privlači le denar, ker odločilno vlogo pri tem, kaj bo koga privlačilo, še vedno določa karakter in okolje v kakršnem je neka ženska živela in rasla.

Tisti moj komentar “Sadnemu nesamozavestnežu”, je bil sicer napisan bolj za hec, kot za res, čeprav je tudi v njem nekaj resnice.
Saj ima moški vseeno več šans, da dobi lepo žensko, če ima več denarja, kot če je revež.

Robi, ti samo moli boga, da se kdaj ne srečava kje zunaj 🙂

Robi, ti samo moli boga, da se kdaj ne srečava kje zunaj :)[/quote]
Če ni res tisto, kar sem napisal ? 🙂
Še sam trdiš isto.

Robi, ti samo moli boga, da se kdaj ne srečava kje zunaj :)[/quote]
Še sam trdiš isto.[/quote]
Ti samo pazi kaj tipkaš, deda. Da ne bom enkrat res uletel na tist vaš piknik 😉

Fantje, ej…

Preden začnete obračunavati s pestmi, bom poskušal zelo počasi in upam, da razumljivo:

Nimaš nobene potrebe, da žensko ozmerjaš z kešpičko, ker je na svoje ženske čare ujela bogatega dedca. Je namreč moral tudi on pristati na to, da ga je “ujela”. Valda ga ni tepla kot bika, da je popustil ravno njej.

Nimaš nobene potrebe ozmerjati žensko z kešpičko, če se je po 5-10 letih ločila od moža in mu pobrala polovico. Na koncu, kdo mu je pa kriv, da je takšen bedak in ni podpisal predporočne pogodbe, če je tko bogat stopil v zakon. Sicer sta pa v tistih letih skupaj ustvarjala. (Za vsakim uspešnim moškim stoji pametna ženska.)

Nimaš nobene potrebe svoji ženski nabijat, da je bilo kaj, če se ti sam ne trudiš v zakonu na vseh področjih. Stopi pred špegel, pa pljuni v podobo, ki jo vidiš v ogledalu.

Tiste 20 letnice bom pa preskočil, ker so reve itak že obdelane in so dobile prve izkušnje z tapravimi zrelimi, zaupanja vrednimi dedci. :-))

Zaupanje se pa začne najprej pri samemu sebi in na lastnem podstrešju.

A je bilo dovolj jasno, ali je treba vzeti barvice in flomastre pa narisati?

Lep post. Upam, da si že našel pravo, zrelo, vredno zaupanja žensko. Ker če si jo že kdo, si jo ravno ti zaslužiš, lol.

Jo je in res si jo zasluži. Ti boš še nekaj let filozofiral o taki, ki bi te hotela, lol.

Od kod pa ti to veš?

To je vaše poslanstvo. Filozofiranje o pravih ženskah, pravih decih. Edina stvar, ki vam gre dobro od rok, lol.

Od kod pa ti to veš?[/quote]

Je povedal in je res.

Si njegova žena?

Ti boš še nekaj let filozofiral o taki, ki bi te hotela, lol.

To je njegova hčerka, iz drugega zakona.

Ti boš pa še nekaj let brala ta forum in se v pomanjkanju lastne domišljije pritoževala nad posti drugih.

Preveč te firbec matra, ni potrebe. Se bo sama oglasila, če bo hotela.

Domišljija deluje na polno, pritoževanje je tvoja domena.

Ne DX, ni predpogoj, da oba podobno služita/imata, ampak da v zvezo prispevata največ, kar lahko. Pa čeprav je to od enega samo minimalac. Edino tako je pošteno.

Je velika razlika, če ti nekdo da jurja in ima pri tem poln bančni račun, ali pa nekdo drug, ki ti da ravno tako jurja, pa je ta edini in zadnji, ki ga ima. Vsaj meni je.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nič ne riši, ker že napisal si (za nekatere) preveč. Da ne bomo spet drugi krivi, ko se bo kdo stran spravil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Povzetek, moški je kriv za vse, kar se in kar se ne zgodi, kar sam naredi in kar dopusti da se mu zgodi…
Ženske pa niso sposobne ničesar….

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne DX, ni predpogoj, da oba podobno služita/imata, ampak da v zvezo prispevata največ, kar lahko. Pa čeprav je to od enega samo minimalac. Edino tako je pošteno.

Je velika razlika, če ti nekdo da jurja in ima pri tem poln bančni račun, ali pa nekdo drug, ki ti da ravno tako jurja, pa je ta edini in zadnji, ki ga ima. Vsaj meni je.[/quote]
Se pa se je situacij, kjer ta lepo zveneca teorija pade v vodo. Tebi se je pac izslo. Super. Vem pa, da bi bilo ze v tvoji vezi vse drugace, ce bi tvoj tip ob vsem trudu financno zakazal. Pa kaj bi potem nasteval milion drugih scenarijev.

Povzetek, moški je kriv za vse, kar se in kar se ne zgodi, kar sam naredi in kar dopusti da se mu zgodi…
Ženske pa niso sposobne ničesar….[/quote]
Tako idealen moski bi moral imeti svoj harem, lol.

Še sam trdiš isto.[/quote]
Ti samo pazi kaj tipkaš, deda. Da ne bom enkrat res uletel na tist vaš piknik ;)[/quote]
Poba ti si že toliko natipkal, da upam, da res prideš….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti samo pazi kaj tipkaš, deda. Da ne bom enkrat res uletel na tist vaš piknik ;)[/quote]
Poba ti si že toliko natipkal, da upam, da res prideš….[/quote]
Drži jezik za zobmi, smrkavc.

haha kok si me nasmejal:)))) dobr si tole skupaj dau:))) pa še prau imaš;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close