Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zaton pri Šibeniku

Zaton pri Šibeniku

A je že kdo bil tam ?
Kakšna je kaj klima?Kako je glede plaže,ali je kaj peščene plaže,ali je samo betonirana?
Kje izstopim,ko se peljem po avtocesti A1?
Prosim za čimveč informacij.Hvala.

Ali ni bil nobeden tam,ali vsaj v bližini,da bi mi dal kakšen koristen podatek?
Kje izstopim iz avtoceste za smer Zaton,Vodice?Hvala.

Mislim, da greš na izhod Pirovac, sicer pa imaš tako na tabli napisane kraje. Od izvoza na avtocesti imaš še cca. 15 -20 min vožnje.

Ali smem vprašati za kateri kamp Zaton pri Šibeniku pa gre, ker kamp Zaton je pri Zadru, pri Šibeniku je pa kamp Solaris oz. pri Vodicah Imperial. Drugače ne morem pomagati z najboljšo potjo…

http://www.avtokampi.si

v zatonu pri šibeniku ni kampa, saj gre za manjšo vasico, kjer se oddajajo apartmaji, počitniške hišice, ampak mislim da elton ni spraševal za kamp.

Se oproščam …moja napaka. Sem malo pogledal karte, vasica Zaton je cca 5 km pred Šibenikom, zato je najbolje uporabiti izvoz Pirovac in potem naprej po stari cesti proti Šibeniku. Iz Ljubljane čez Vinico je okol 370 km, cestnina pa pride 99 kun.

http://www.avtokampi.si

Ne,gremo v apartma.
Zanima me,ali je že kdo bil v omenjenem kraju?
Pravijo,da je bolj mir tukaj,samo zanima me,ali je tam kakšna plažica,da se ne bi vozili v Vodice?
Hvala vsem za odgovore in poti,kje naj se peljemo.

plaža je sicer betonska na eni strani zaliva, ampak ni preveč lepa oz. morje ni preveč čisto, glede na to, da se tukaj vleče dolg kanal proti zatonskemu zalivu. domačini se kopajo na tej plaži, predvsem mladi. mi smo se vozili kopat v srimo ali pa na prukljansko jezero (3 km od zatona), za kakšen skok v morje brez poležavanja pa smo tudi skočili na zatonsko plažo. sicer pa je vasica zvečer zelo živahna, kar nekaj kafičev in konob. prav tako pa se splača obiskati skradin in se en dan kopati v nacionalnem parku krka.

lp

amm v zaton pri šibenku hodim že več kot 8let in se ga nikoli nenaveličam.je zelo majhno mesto ampak popolno za počitniški počitek!! ;D

hmmm, letos smo bili v Pirovcu (tudi lani) ampak letos smo si ogledali Zaton pri Šibeniku, lep za pogledat, za izlet, tja na dopust pa jaz ne bi šla, imamo malo (4leta) staro punčko, pa se ne bi imela kje kopat, tako da…

Kravicaaa,če boš še slučajno videla ta link,zanima me,kje v katerem apartmaju prebivaš vsa ta leta?Jaz sem bil 2 leti tam,vendar bi menjal apartman,ostalo je za moj MIRRR the best.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close