Zato se leti v Zagreb in ne v Ljubljano!
Poglejte vozni red za Tino in Ivico (fotografija pripeta). Leti non stop. Toliko letov, kot jih ima Pleso v desetih minutah (glej tablo za njima), Brnik nima ves dan. Zato ogromno Slovencev leti v Zagreb in iz Zagreba.
Pa dajte že nehati s svojo obremenjenostjo, to več ni normalno.
Če boste Tini pripravili sprejem, sem sigurna, da bo prišla.
Dost vas imam nacionalistov.
Prve intervjuje je dajala slovenskim novinarjem. Vsak dan smo jih gledali na vseh mogočih televizijah, brali v vseh mogočih časopisih. Zakaj ni šla v Ljubljano? Kaj pa je bilo v Ljubljani? Je bil mogoče organiziran sprejem? Jaz nič ne vem o tem. Ona verjetno tudi ne. Kam pa je šla, naprej v Italijo trenirat, ne? Pa kaj bi vi sploh radi od te ženske? Pa meni osebno sploh ni simpatična, da ne bo pomote, ampak tole, kar se tukaj greste, pa presega vsako mejo. Vpisala je na konto Slovenije dve zlati medalji in to je to, dajte ji že mir.
Prve intervjuje je dajala slovenskim novinarjem. Vsak dan smo jih gledali na vseh mogočih televizijah, brali v vseh mogočih časopisih. Zakaj ni šla v Ljubljano? Kaj pa je bilo v Ljubljani? Je bil mogoče organiziran sprejem? Jaz nič ne vem o tem. Ona verjetno tudi ne. Kam pa je šla, naprej v Italijo trenirat, ne? Pa kaj bi vi sploh radi od te ženske? Pa meni osebno sploh ni simpatična, da ne bo pomote, ampak tole, kar se tukaj greste, pa presega vsako mejo. Vpisala je na konto Slovenije dve zlati medalji in to je to, dajte ji že mir.[/quote]
Kaj bi radi? Ni prišla pozdravit svojih navijačev v domovino. In s tem pokazala svoj odnos.
Sicer pa, sprejem bi bil organiziran 1-2-3 po mojem v katerem koli slovenskem mestu ali vasi. V 5 min bi se organiziral njen brezplačen prevoz čez mejo.
meni se tole zdi kot klofuta, resno.
Prve intervjuje je dajala slovenskim novinarjem. Vsak dan smo jih gledali na vseh mogočih televizijah, brali v vseh mogočih časopisih. Zakaj ni šla v Ljubljano? Kaj pa je bilo v Ljubljani? Je bil mogoče organiziran sprejem? Jaz nič ne vem o tem. Ona verjetno tudi ne. Kam pa je šla, naprej v Italijo trenirat, ne? Pa kaj bi vi sploh radi od te ženske? Pa meni osebno sploh ni simpatična, da ne bo pomote, ampak tole, kar se tukaj greste, pa presega vsako mejo. Vpisala je na konto Slovenije dve zlati medalji in to je to, dajte ji že mir.[/quote]
Kaj bi radi? Ni prišla pozdravit svojih navijačev v domovino. In s tem pokazala svoj odnos.
Sicer pa, sprejem bi bil organiziran 1-2-3 po mojem v katerem koli slovenskem mestu ali vasi. V 5 min bi se organiziral njen brezplačen prevoz čez mejo.
meni se tole zdi kot klofuta, resno.[/quote]
Kaj pa, če Tina želi sprejem po koncu sezone? Če hoče najprej oddelati še teh nekaj tekem? Je to tako težko spoštovati? Saj ne gre zdaj za dva tedna uživat, tekmovat gre še.
Ti bi ji organiziral brezplačen prevoz čez mejo? Misliš, da ni imela prevoza? Misliš, da si (v končni fazi) ne more plačati taksija do Ljubljane?
Prav, če se počutiš klofnjenega, se pa počuti. Ti ne branimo.
Sploh ne vem kako pride komu na pamet nekomu očitat, zakaj leti drugam kot na Brnik. Ko bodo cene in leti mal bolj fleksibilni, bo pa drugače. Mi gremo letos na potovanje in bi nas let iz Ljubljane prišel okroglih 1.200 € več, kot če gremo iz Benetk. Pa še tri ure dlje bi trajalo, dvakrat prestopat,….
Teh 1.200 pa raje zagonim za kaj drugega.
sem prepričana, da bo uradni sprejem vseh olimpijcev v ljubljani, ko bodo lahko vsi skupaj uskladili urnike. ne pa za vsakega posebej.
ravno tako sem tudi prepričana, da to, kako bo prišla domov, ni bila njena odločitev, ampak stvar organizatorja – se pravi OK, ali kdo jim je že karte rihta.
še bolj pa sem prepričana, da vam gre enim tako v nos, da je dobila dve medalji, in to še zlati po vrhu, da boste pridelali od tega čir na želodcu. pa celo sezono ste se imeli tako fajn, ko ji ni uspevalo najbolj…
meni se tole zdi kot klofuta, resno.[/quote]
Kaj pa, če Tina želi sprejem po koncu sezone? Če hoče najprej oddelati še teh nekaj tekem? Je to tako težko spoštovati? Saj ne gre zdaj za dva tedna uživat, tekmovat gre še.
Ti bi ji organiziral brezplačen prevoz čez mejo? Misliš, da ni imela prevoza? Misliš, da si (v končni fazi) ne more plačati taksija do Ljubljane?
Prav, če se počutiš klofnjenega, se pa počuti. Ti ne branimo.[/quote]
Aha, torej ne bi bil problem priti na to stran meje, praviš? Ampak ni, a ne. zakaj že? Ker ji navijači in domovina dol visi. Sej meni je to že dolgo jasno, sam nekaterim očitno ni …
V tem, da je letela v ZG, načelnone vidim problema. Najbrž je že bilo bolj ugodno zaradi marsičesa. Vseeno pa razmišljam, da bi “se spodobilo” (ni pravi izraz), da bi priletela v Slovenijo. Taka šampionka bi lahko priletela domov, pred svoje navijače. Če je letela v ZG, v SLO niso pripravljali sprejema. Zakaj bi ga pa?
Daj ti malo bolje poglej :)))))))
Od 6:50 do 8:25 je bilo točno 5 letov. Torej v uri in pol pet letov. Toliko jih nima Brnik v celem dnevu?
Ali ti dejansko misliš, da na isto minuto pristaneta po dva letala iz istega mesta? :))))))))))
http://www.lju-airport.si/sl/potniki-in-obiskovalci/info-o-letih/prihodi-in-odhodi/Index#prihodi
http://www.zagreb-airport.hr/
Samo ste pa res omejeni. V Zagrebu je pristal čarterski let, ki je bil organiziran posebej za olimpijce in vse je bilo v dogovoru slovenskega in hrvaškega OKS. Skupen let so organizirali zaradi manjših stroškov.
Tina pa ne more kar priletet v Ljubljano in se kaj – ustavit v Tivoliju in dat izjavo? To mora nekdo organizirat in definitivno to ni ona.
Ma ne seri, no – daj se raje kak delovni dan zjutraj ob šestih postavi pod tablo odhodov letal na Brniku, pa boš isto videl-a. Enako prihodov v večernih urah….
Če te to žuli… Če te pa kaj druga žuli, ti pa ne morem pomagat.[/quote]
Daj pusti kokoš, ki misli, da ob isti uri odletijo tri letala v isto mesto :)) Ali da ravnotako ob isti minuti pristaneta dve letali iz istega mesta :)))))
Nima pojma kaj prikazujejo table in kakšni podatki so na njih.
Ma ne seri, no – daj se raje kak delovni dan zjutraj ob šestih postavi pod tablo odhodov letal na Brniku, pa boš isto videl-a. Enako prihodov v večernih urah….
Če te to žuli… Če te pa kaj druga žuli, ti pa ne morem pomagat.[/quote]
Daj pusti kokoš, ki misli, da ob isti uri odletijo tri letala v isto mesto :)) Ali da ravnotako ob isti minuti pristaneta dve letali iz istega mesta :)))))
Nima pojma kaj prikazujejo table in kakšni podatki so na njih.[/quote]
:))))))
Ja, verjetno tudi ni še slišala za združene lete letalskih družb 🙂 Inpotem še dvojno vidi 😀
Nima pojma kaj prikazujejo table in kakšni podatki so na njih.[/quote]
Ja, verjetno tudi ni še slišala za združene lete letalskih družb 🙂 Inpotem še dvojno vidi :D[/quote]
Ironično je to, da si sedaj tukaj merite kera ima večje e-joške, ko pa je dejstvo, da si športniki niso sami organizirali let, temveč je to postorila OKS (itak, ker krijejo stroške in ker potujejo pod njihovim okriljem).
Ja, verjetno tudi ni še slišala za združene lete letalskih družb 🙂 Inpotem še dvojno vidi :D[/quote]
Ironično je to, da si sedaj tukaj merite kera ima večje e-joške, ko pa je dejstvo, da si športniki niso sami organizirali let, temveč je to postorila OKS (itak, ker krijejo stroške in ker potujejo pod njihovim okriljem).[/quote]
Kaj naju citiraš – midve sva pojasnili tole avtoričino nebulozo:
prosim, poglejte
Zato se leti v Zagreb in ne v Ljubljano!
24.02.14 10:00
Poglejte vozni red za Tino in Ivico (fotografija pripeta). Leti non stop. Toliko letov, kot jih ima Pleso v desetih minutah (glej tablo za njima), Brnik nima ves dan. Zato ogromno Slovencev leti v Zagreb in iz Zagreba.
Če je osebek res tako neumen da tukaj napiše neumnosti, ker ne ve, kaj so to združeni leti naprimer dveh letalskih družb in zakaj je po dvojno napisan gate ( izhod) in dvakrat mesto ob isti uri, a pod dvema različnima številkama leta, pa res ne vidi dlje kot do lat svojega plota….
ona ima svoj spored, svoj potek treningov, programe za naprej..in tudi ni edina, ki je pristala v zagrebu..pa tudi verjetno ni sama izrazila željo, da bi rada pristala v zagrebu in olimp, komite je organiziral polete…kaj je zdaj ona kriva?? tudi meni ni ona ravno omiljena oseba, pa vseeno, cele olimpijske igre je delovala prijazno, dajala je izjave..ko je dobila prvo zlato, je rekla, da je bolj vesela zaradi drugih, ki so tako navdušeni, kot pa zaradi sebe…itd…ne vem, v čem imate problem z njo…kateri drug športnik slovenski je toliko dosegel kot ona..pokazala je navdušenje, veselje..kaj pa recimo prevc..nikoli mi ni deloval zadovoljen…pač je tak tip in ga noben ne kritizira..
Forum je zaprt za komentiranje.