Zasvojenost z nakupovanjem
Koliko vas je pripravljeno priznati, da ste vsaj malo zasvojeni z nakupovanjem? Se vam je kdaj zgodilo, da ste nekaj kupili, pa potem tega niste skoraj nič uporabljali? Občutite srečo, ko si kupite kakšno obleko ali čevlje? Ali prav z užitkom kupujete določeno skupino stvari, npr. doma imate kopico čevljev, kap, parfumov, tenisk, ur, kozmetike…..? Če bi vas nekdo prisilil, da morate en mesec živeti skromno kot v samostanu, bi preživeli, ali pa bi se vam sfuzlalo? :))
Jaz sem preživela že eno hudo družinsko finančno krizo in ugotovila, da nisem “odvisna” od nakupovanja, temveč da znam zelo hitro in brez neke muke potegniti črto, kaj (nujno) potrebujemo in brez česa komot preživimo.
Sodim pa nedvomno med tiste, ki pri nakupovanju določenih stvari uživajo. Čevlji, predvsme škornji 🙂
Športne odprave – trenerke, majčke, športne, usnjene hlače, kavbojke, ipd. Aja, pa spalne srajce 🙂
Edino nakupovanje, ki ga sovražim, jes partnerjem in predvsem za partnerja :/// Na to se odpravim(va), ko res ne gre drugače… Tip ima neverjetno sposobnost, da dejavnost, od kateri se zabavam in mi je v užitek, spremeni v nočno moro. 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.