Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zastopnik JUST – a

zastopnik JUST – a

Je kakšna zastopnik za JUST _ , ali pa pozna kakšnega. Zanima me koliko stane kremica za sončenje za otroka, bi jo rabila že v soboto.
hvala, branka

ja, jaz poznam eno žensko, ki prodaja te stvari – monika belaj iz kamnika, tel. 8392234, nisem pa čisto prepričana če se še s tem ukvarja…

Lahko pokličeš “mojega” zastopnika. Je zelo fleksibilen in bi lahko dobila stvari takoj.

Stanko Zore
GSM: 041 333113
tel.: 01 4374024

Lp, Junona

tudi jaz se ukvarjam s tem – lahko pišeš na mail,

ali pa pokličeš 041 953 962 in se dogovoriva za predstavitev – ta mesec je “strasna” nagrada za gostiteljice

kremica za otroke – ja eno malo bi ti lahko posodila /faktor 24/, drugace pa lahko dobim sele prihodnji teden

Renata

Ojla, hvala za odgovore, Renata, tvojo številko pa si bom spravila in če bom kaj rabila te pokličem, velja?
branka

Pozdravljeni,

Brala sem vprašanje v zvezi s proizvodi Justa in me zanima, če kdo ve ali lahko v času nosečnosti uporabljam njihovo olje 31. Pogosto sem prehlajena in sem Olje 31 vedno uporabljala v čajih, sedaj ko sem noseča pa se ga ne upam več uporabljati.

Nataša

Sem ti ze napisala – jaz bi ti odsvetovala . Lahko uiporabljaš citruse – limona, pomaranča .. ti niso nevarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close