zasluzek
Čakaj, čakaj, Ljubljana je največje mesto v Sloveniji in ti praviš, da ni velikih mest? To pa ni logično. 😉
Mar cene v Postojni postavljajo glede na Pariz ali glede na LJ?[/quote]
največje =/= veliko 🙂
Kaj ti ni jasno?
Tvoj skrito zajebantski ton z nasmehom odzadaj je seveda očitno viden….
če pa že pa ti naj povem da skoraj vsaki dan skuham kosilo JAZ … in to CELI družini 🙂
životarjenje v eni sobici doma ali pa v garsonjeri je za mene isto…. samo da iamm tam še 25% več stroškov… zakaj že?
Moja ustvarjanje se pozna na bančnem računu tvoje pa v čem… številu otrok?
Jaz bom kar vzel bančni račun hvala…. če jaz umrem bodo moji stari meli kar nekaj tisočakov € več…. ti boš pa če z tvojo umreta zapustil svojim starim (če so še živi) otroke… ali povedano drugače STROŠEK…
jaki presežek lol
Čakaj, čakaj, Ljubljana je največje mesto v Sloveniji in ti praviš, da ni velikih mest? To pa ni logično. 😉
Mar cene v Postojni postavljajo glede na Pariz ali glede na LJ?[/quote]
največje =/= veliko 🙂
Kaj ti ni jasno?[/quote]
Daj Matkič, ne klobasaj zdaj še ti. Kakšno vezo ima Dunaj ali Pariz s ceno nepremičnin pri nas. Ne primerjaj LJ in Pariza. Primerjaj LJ in Lenart. Ali so cene stanovanj različne????
Ja, kako zdaj ? 🙂
Če garaš, potem bi se nekje moralo nekaj poznati. Ali kakšno garanje imaš ti v mislih ? :)))
Ali z garanjem prislužiš denar, ali pa z garanjem delaš doma in gradiš hišo ali pa z garanjem obnavljaš hišo ali stanovanje….Kar pomeni, da si v vsakem primeru nekaj ustvaril.
In kot sem že napisal, sem to pisal zase in kako se sam počutim. Ti pa si to posplošil, kot da si vsak želi isto in se vsak v teh primerih, ko ne gre na svoje, počuti nesposoben.
Razen, če si res vsak želi isto….
Potem pa še nesposobnost, pa garanje mešaš z životarjenjem. Če človek živi pri starših, potem mu s 600 evri ni treba životariti in prav tako ne garati, da ne bi slučajno moral životariti.
največje =/= veliko 🙂
Kaj ti ni jasno?[/quote]
Daj Matkič, ne klobasaj zdaj še ti. Kakšno vezo ima Dunaj ali Pariz s ceno nepremičnin pri nas. Ne primerjaj LJ in Pariza. Primerjaj LJ in Lenart. Ali so cene stanovanj različne????[/quote]
Govorim ti da LJUBLJANA NI VELIKO MESTO….. samo to
briga me za ostalo…. Ljubljana je NAJVEČJE Slovensko mesto ni pa VELIKO….. oziroma je veliko mesto to lahko samo za nekoga ki je najdlje bil v sosednji vasi ali dveh….
ne se slepit….
Tvoj skrito zajebantski ton z nasmehom odzadaj je seveda očitno viden….
če pa že pa ti naj povem da skoraj vsaki dan skuham kosilo JAZ … in to CELI družini 🙂
životarjenje v eni sobici doma ali pa v garsonjeri je za mene isto…. samo da iamm tam še 25% več stroškov… zakaj že?
Moja ustvarjanje se pozna na bančnem računu tvoje pa v čem… številu otrok?
Jaz bom kar vzel bančni račun hvala…. če jaz umrem bodo moji stari meli kar nekaj tisočakov € več…. ti boš pa če z tvojo umreta zapustil svojim starim (če so še živi) otroke… ali povedano drugače STROŠEK…
jaki presežek lol[/quote]
A kaj ti misliš, da živim v šotoru ? 🙂 Zaenkrat res ne…:)
Sem jasno napisal, kar sem želel povedati. Če pa ti želiš videti, kar pač želiš videti, pa te ne bom prepričeval.
Hm….
zanimivo…. Jaz si pod 2000 eur (na osebo) ne predstavljam kako bi bilo.
Ne vem kako nekateri prezivite s 600 EUR??
100/mesec = sport in prosti cas
200/mesec=mercator (na osebo)
300/mesec = restavracije/kave
3000/leto = dopust (na osebo)
1000/mesec =kredit za hiso.. to s edeli seveda na 2
potem pa se ostali stroki, naprimer za avte, elektriko, internet itd….
Je veliko, kaj veliko, največje pri nas.[/quote]
Med VELIKO in NAJVEČJE pri nas je bistvena razlika ti relativizator…. to bi lahko vedel….
Je veliko, kaj veliko, največje pri nas.[/quote]
Med VELIKO in NAJVEČJE pri nas je bistvena razlika ti relativizator…. to bi lahko vedel….[/quote]
Ti tudi, zato ne vem, zakaj LJ primerjaš z mesti izven Slovenije, če se pogovarjamo o cenah stanovanj v Sloveniji. 😉
Med VELIKO in NAJVEČJE pri nas je bistvena razlika ti relativizator…. to bi lahko vedel….[/quote]
Ti tudi, zato ne vem, zakaj LJ primerjaš z mesti izven Slovenije, če se pogovarjamo o cenah stanovanj v Sloveniji. ;)[/quote]
Zato ker Slovenija spada v EU ki ima prosti pretok delavcev in tudi lastništva… torej lahko ti ali jaz ali nekdo drug brez problema kupi stanovanje tukaj ali na Dunaju ali v Londonu ali v parizu… in proti EU je Slovenija MALA država takot kot Ljubljana proti ostalim MESTOM!
Nismo več leta 1998 ali 2000 s carino.
Naj uganem, pišejo se Brajdič? :))[/quote]Ja skoraj vsi…. in ravno taki skoraj vsi uradno živijo na istem naslovu s hišno št. 12….. 😉
Le kako si vedela? :)))
A kaj trguješ z njimi? :))[/quote]
Ne, ne trgujem. Razmišljam pa že dalj časa kako bi prišla do njihovega statusa.
Poglej kako jim je luštno.
Ja skoraj vsi…. in ravno taki skoraj vsi uradno živijo na istem naslovu s hišno št. 12….. 😉
Le kako si vedela? :)))
A kaj trguješ z njimi? :))[/quote]
Poglej kako jim je luštno.[/quote]
Ja jih gledam….. 😀
Lej, lahko ti zrihtam vezo in se pozanimaš direkt 😉
Mogoče se lahko s katerim formalno poročiš in boš “njihova”…. 😉 Samo potem boš rabila malo temnejši puder ali se pa ne umivaš kak mesec, da se boš lažje vključila v skupnost…. :))))))
Poglej kako jim je luštno.[/quote]
Ja jih gledam….. 😀
Mogoče se lahko s katerim formalno poročiš in boš “njihova”…. 😉 Samo potem boš rabila malo temnejši puder ali se pa ne umivaš kak mesec, da se boš lažje vključila v skupnost…. :))))))[/quote]
Malo bolje si oglej te brajdice. Kaksen je ze bolj svetel od mene, lol.
Ja jih gledam….. 😀
Mogoče se lahko s katerim formalno poročiš in boš “njihova”…. 😉 Samo potem boš rabila malo temnejši puder ali se pa ne umivaš kak mesec, da se boš lažje vključila v skupnost…. :))))))[/quote]
Malo bolje si oglej te brajdice. Kaksen je ze bolj svetel od mene, lol.[/quote]Ej, to pa res! In polovica jih ima modre oči 😉
Naselje v NM je pred leti nastalo tako, da so poleg vojašnice, postavili par kolib v katerih so “Brajdičke” ponujale svoje usluge takratnim vojakom JNA…..
Malo bolje si oglej te brajdice. Kaksen je ze bolj svetel od mene, lol.[/quote]Ej, to pa res! In polovica jih ima modre oči ;)
Naselje v NM je pred leti nastalo tako, da so poleg vojašnice, postavili par kolib v katerih so “Brajdičke” ponujale svoje usluge takratnim vojakom JNA…..[/quote]
Ej, a vesta, da sem tudi jaz o tem razmišljala.
Pravzaprav … če malo bolje razmislim … bom potem temnejša od vseh ciganov :)))
Ej, to pa res! In polovica jih ima modre oči ;)
Naselje v NM je pred leti nastalo tako, da so poleg vojašnice, postavili par kolib v katerih so “Brajdičke” ponujale svoje usluge takratnim vojakom JNA…..[/quote]
Ej, a vesta, da sem tudi jaz o tem razmišljala.
Pravzaprav … če malo bolje razmislim … bom potem temnejša od vseh ciganov :)))[/quote]Bila bi črna ovca v cvetličnem vrtu…… :))))
Forum je zaprt za komentiranje.