Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zasluzek

zasluzek

Kje sem omenjal nesposobnost ?
Pisal sem zase, da nisem želel tako živeti, ker bi se počutil nesposobnega.

Kaj si mislil s tem, da se manipulira z informacijami ?

Čakaj, čakaj, Ljubljana je največje mesto v Sloveniji in ti praviš, da ni velikih mest? To pa ni logično. 😉
Mar cene v Postojni postavljajo glede na Pariz ali glede na LJ?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To pa ni skromnost. 🙂 Lahko pa vzameta kredit. 🙂

Kaj si mislil s tem, da se manipulira z informacijami ?[/quote]
Sam si odgovoril… 🙂
Manipulacija… citiranje izven konteksta…

To pa ni skromnost. 🙂 Lahko pa vzameta kredit. :)[/quote]

Se lahko zadolživa kakor RS? Obrestna mera za naju max 1,5% 🙂

Se lahko zadolživa kakor RS? Obrestna mera za naju max 1,5% :-)[/quote]
Če imaš veze, ni problema. 🙂 Tak se to dela v SLO.

V bistvu je velik dosežek, če samo s tem živiš zadovoljno. Velik dosežek.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se lahko zadolživa kakor RS? Obrestna mera za naju max 1,5% :-)[/quote]
Saj jaz nisem skromen… in tud nočem bit.
Kaj zdaj kredit.. prej je omenjal da nama da nekaj zraven… naj se zdaj izprsi 🙂

V bistvu je velik dosežek, če samo s tem živiš zadovoljno. Velik dosežek.[/quote]
Marko, se javiš za kandidata ? 🙂

Jaz sem samo omenil kredit in nič drugega. 🙂

V bistvu je velik dosežek, če samo s tem živiš zadovoljno. Velik dosežek.[/quote]

Jaz sem samo omenil kredit in nič drugega. :)[/quote]
Pa kje ti živiš… ženski omeniti kredit je isto kot otroku ponudit liziko 🙂

Lahko se pa sprijazniš s tem, da je skromnost brez želja še vedno boljša kombinacija kot neizpolnjene želje in veliko dela. Ampak raje imam želje, za katere se trudim jih doseči, preseči kot živeti življenje samo zaradi življenja.

Jaz sem samo omenil kredit in nič drugega. :)[/quote]
Pa kje ti živiš… ženski omeniti kredit je isto kot otroku ponudit liziko :)[/quote]

A-ha, zato si odreagiral kot kako ženšče – takoj bi imel 100k 😀

Pa kje ti živiš… ženski omeniti kredit je isto kot otroku ponudit liziko :)[/quote]

A-ha, zato si odreagiral kot kako ženšče – takoj bi imel 100k :D[/quote]
keš bejbi keš, ne pa tvoj trapast kredit 🙂

Marko, se javiš za kandidata ? :)[/quote]
Malo še počakajmo, pa bo to postal luskuz. :))

Lahko se pa sprijazniš s tem, da je skromnost brez želja še vedno boljša kombinacija kot neizpolnjene želje in veliko dela. Ampak raje imam želje, za katere se trudim jih doseči, preseči kot živeti življenje samo zaradi življenja.[/quote]
Mislim, da nimamo vsi enakih želja.

Lahko se pa sprijazniš s tem, da je skromnost brez želja še vedno boljša kombinacija kot neizpolnjene želje in veliko dela. Ampak raje imam želje, za katere se trudim jih doseči, preseči kot živeti življenje samo zaradi življenja.[/quote]
Mislim, da nimamo vsi enakih želja.[/quote]

Do vrst želja sploh še nisem prišla:)). Ne pravim, da mora vsak imeti veliko, da je zadovoljen. Ampak, da pa nimaš čisto ničesar in živiš le od kisika…pač v te zgodbice ne verjemem:).

Mislim, da nimamo vsi enakih želja.[/quote]

Do vrst želja sploh še nisem prišla:)). Ne pravim, da mora vsak imeti veliko, da je zadovoljen. Ampak, da pa nimaš čisto ničesar in živiš le od kisika…pač v te zgodbice ne verjemem:).[/quote]
Samo od kisika še bakterija ni srečna. :))

Sami sebi lažejo. :)
Zame biti samostojen, imeti žensko in enega ali dva otroka, ni noben znak razvajenosti ali pa zahtevnosti, ampak čisto osnovna pravica.

Jaz nikogar ne zaničujem.
A če meni nekdo pravi, da sem zahteven in razvajen, ker želim živeti samostojno s tisoč evri, pa mu povem, da naj sam proba iti na svoje. Pa me zanima, če bo po par mesecih še vedno trdil, da je 600 evrov čisto dovolj za normalno življenje.

In naj zdaj vsak počaka, da bodo umrli starši, da bo potem imel hišo zase in dovolj prostora še za ženo in morebitne otroke ? :)[/quote]

Zanimivo da ko pa moški hočejo monogamo zvezo pa ne napišeš tega… pa je tam to veliko bolj res kot tukaj 🙂

namreč to da sami sebi lažete/jo

dvojna merila

press

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj si mislil s tem, da se manipulira z informacijami ?[/quote]
Sam si odgovoril… 🙂
Manipulacija… citiranje izven konteksta…[/quote]
EnTip, posplošuješ ali pa imaš enaka merila kot jaz sam in si se našel v tem. 🙂
Podobno, ko če rečem, da se počutim nesposobnega, če ne bom priplezal na Mount Everest.
Zaradi tega še sam ne pravim, da so vsi drugi nesposobni, ki tega niso storili. Lahko pa se človek sam počuti nesposobnega, če ima podobna merila.
Vsak zase ve ali se počuti sposobnega ali nesposobnega s tem kar živi in kar je ustvaril.

Sam si odgovoril… 🙂
Manipulacija… citiranje izven konteksta…[/quote]
Podobno, ko če rečem, da se počutim nesposobnega, če ne bom priplezal na Mount Everest.
Zaradi tega še sam ne pravim, da so vsi drugi nesposobni, ki tega niso storili. Lahko pa se človek sam počuti nesposobnega, če ima podobna merila.
Vsak zase ve ali se počuti sposobnega ali nesposobnega s tem kar živi in kar je ustvaril.[/quote]
Ne da se mi ukvarjat s tabo. Poglej si poste višje in boš uvidel kaj si pisal. To kar navajaš tukaj je že iskrivljeno …

A-ha, zato si odreagiral kot kako ženšče – takoj bi imel 100k :D[/quote]
keš bejbi keš, ne pa tvoj trapast kredit :)[/quote]
Ej dečko, Calipso je vsa nasmejana že sedaj, ko si brez cvenka in dokler boš tako bogat, da ti bo uspelo obdržat nasmeh na njenem obrazu, boš res najbogatejši na svetu čeprav z luknjo v žepu, če/ko ji nasmeh na obrazu zamre v tvoji prisotnosti ti tut 100k € keša ne bo kaj prida pomagalo, da ne bi bil reven…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

keš bejbi keš, ne pa tvoj trapast kredit :)[/quote]
Ej dečko, Calipso je vsa nasmejana že sedaj, ko si brez cvenka in dokler boš tako bogat, da ti bo uspelo obdržat nasmeh na njenem obrazu, boš res najbogatejši na svetu čeprav z luknjo v žepu, če/ko ji nasmeh na obrazu zamre v tvoji prisotnosti ti tut 100k € keša ne bo kaj prida pomagalo, da ne bi bil reven…… ;)[/quote]

Njega nikogaršnji nasmeh ne zanima, le denar šteje, pa naj bo – razumem, da ima vsakdo svoje želje, cilje in potrebe.

Vsak zase ve ali se počuti sposobnega ali nesposobnega s tem kar živi in kar je ustvaril.[/quote]
Ne da se mi ukvarjat s tabo. Poglej si poste višje in boš uvidel kaj si pisal. To kar navajaš tukaj je že iskrivljeno …[/quote]
Robi, zakaj si zbrisal tisto, kar si prej napisal?! 😉 Ti podlež ti. :))

Ne da se mi ukvarjat s tabo. Poglej si poste višje in boš uvidel kaj si pisal. To kar navajaš tukaj je že iskrivljeno …[/quote]
Robi, zakaj si zbrisal tisto, kar si prej napisal?! 😉 Ti podlež ti. :))[/quote]
Marko.. raje nehaj 🙂

Ne pravim, da si ti kriv. Sem napisal, da sem si sam kriv, ker sem želel stran od starih in nekaj ustvariti v življenju, ne pa životariti v eni sobici, kjer mi mamica lepo vsak dan skuha kosilo. :)[/quote]
Če greš na svoje ni nujno da si kaj ustvaril. Morda moraš še bolj garat in šparat da pokriješ tisto svoje ” na svoje”. Kot ni nujno da tisti, ki je doma, životari.
Tukaj je tisto o nesposobnosti…. po tvoje je sposoben samo tisti, ki je šel “na svoje”..

Saj probam samo malo manipulirat. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close