Zasluzek, ki ga zenska pricakuje od moskega
Ma ja kakorkoli že, ampak Matkič pravi, da ekstrovertiranc najde čas za družbo s komerkoli kadarkoli, pa smo pač sklepali po tej logiki, da on to ni… :)) Pa ne, da je kaj narobe, če je človek introvertiran.
Pameten pa se nasmeji tudi, če se kdo iz njega pošali. ;)[/quote]
Ne palamudi Marko. Matkić je samo želel povedat, da ekstrovertirani ljudje nimajo težave s prilagajanjem v družbi, pa magari, da je to družba samih kretenov. Kar pa še vedno ne pomeni, da bi tak človek, ob predpostavki, da sam ni kreten, iskal točno določeno skupino samih kretenov, če ima nekje drugje možnost se družiti tudi s kolikor toliko skuliranimi ljudmi.[/quote]
brezveze Sadni…. itak bosta spet zrelativizirala in da je kao bil samo hec (to je že naredo 1)
jaz nebi nikoli prišo na ta vaša druženja zato ker vem da imam milijardo krat boljšo družbo za katero si vzamem ves možen čas….. Da bi pa prepotoval 100+ km samo zato da te na gobec 2x to pa nima smisla kajne? Saj zadovoljstvo bi blo ampak čez 2 dni ko bi si opomogo bi spet bluzil tukaj gor 🙂
Ne odgovarjaj z zaničljivimi in trapastimi vprašanji ala ronka style.
IN ne obračaj smisla povedanega.
Ja zame je pomembno s kom se pogovarjam, da vsaj približno vem, kako sogovornik razmišlja. Z markom se ne morem pogovarjat enako kot z matkičem ali sadnim, ker drugače razmišljajo. Pri marku ali tebi moram pazit na vsako besedo, da bi imeli vsaj min možnosti izkrivit njen pomen… Pri drugih mi to ni potrebno, ker ne razmišljajo kako bi podjebavali ampak želijo debatirat.
Ne odgovarjaj z zaničljivimi in trapastimi vprašanji ala ronka style.
IN ne obračaj smisla povedanega.
Ja zame je pomembno s kom se pogovarjam, da vsaj približno vem, kako sogovornik razmišlja. Z markom se ne morem pogovarjat enako kot z matkičem ali sadnim, ker drugače razmišljajo. Pri marku ali tebi moram pazit na vsako besedo, da bi imeli vsaj min možnosti izkrivit njen pomen… Pri drugih mi to ni potrebno, ker ne razmišljajo kako bi podjebavali ampak želijo debatirat.[/quote]
Ojoj:). Nimam kaj za dodati, da ne bi izpadlo zaničljivo:). Ti si se odločil, veš zakaj in meni je gladko. Amen.
Ne palamudi Marko. Matkić je samo želel povedat, da ekstrovertirani ljudje nimajo težave s prilagajanjem v družbi, pa magari, da je to družba samih kretenov. Kar pa še vedno ne pomeni, da bi tak človek, ob predpostavki, da sam ni kreten, iskal točno določeno skupino samih kretenov, če ima nekje drugje možnost se družiti tudi s kolikor toliko skuliranimi ljudmi.[/quote]
brezveze Sadni…. itak bosta spet zrelativizirala in da je kao bil samo hec (to je že naredo 1)
jaz nebi nikoli prišo na ta vaša druženja zato ker vem da imam milijardo krat boljšo družbo za katero si vzamem ves možen čas….. Da bi pa prepotoval 100+ km samo zato da te na gobec 2x to pa nima smisla kajne? Saj zadovoljstvo bi blo ampak čez 2 dni ko bi si opomogo bi spet bluzil tukaj gor :)[/quote]Jah nevem ane, teb je ponavadi treba vsak stavek posebi razložit…
Pa človek božji poglej kaj si napisal!?
Sedaj se nista opredelila zgolj kot introvertirana ampak še kot kretena? Ker, če to ne bi bila vaju niti taka “družba” kot sva midva z Markom ne bi motila in ne bi imela težav s prilagajanjem…. tako jih pa očitno imata….. :/
Meni je žal, da se vama ne, da pomagat. Naj se vama starši opravičijo, ko so vaju take poslali v svet.
ps
Matkic nič ne bi bilo s tistim 2x na gobec, ker za drugo ne bi imel priložnosti, če ne bi že v prvo dobro zadel, garant te niti cel KC ne sestavi več skupaj….. 🙁
jaz nebi nikoli prišo na ta vaša druženja zato ker vem da imam milijardo krat boljšo družbo za katero si vzamem ves možen čas….. Da bi pa prepotoval 100+ km samo zato da te na gobec 2x to pa nima smisla kajne? Saj zadovoljstvo bi blo ampak čez 2 dni ko bi si opomogo bi spet bluzil tukaj gor :)[/quote]Jah nevem ane, teb je ponavadi treba vsak stavek posebi razložit…
Pa človek božji poglej kaj si napisal!?
Sedaj se nista opredelila zgolj kot introvertirana ampak še kot kretena? Ker, če to ne bi bila vaju niti taka “družba” kot sva midva z Markom ne bi motila in ne bi imela težav s prilagajanjem…. tako jih pa očitno imata….. :/
Meni je žal, da se vama ne, da pomagat. Naj se vama starši opravičijo, ko so vaju take poslali v svet.
ps
Matkic nič ne bi bilo s tistim 2x na gobec, ker za drugo ne bi imel priložnosti, če ne bi že v prvo dobro zadel, garant te niti cel KC ne sestavi več skupaj….. :([/quote]
kaki introvertiranci no…. jaz mam več prijatlov kot si jih ti mel v celem lajfu (najverjetneje!) lepo te prosim no…. edino kar maš ti več od mene je verjetno otrok in let pa verjetno še lastnine…. tu pa se bolj ali manj konča 🙂 (no morda še kil)
za tisti tvoj kao PS: pa samo HAHAHAHAHAHAHAHAHA OPTIMIST 🙂
Ajd, ne seri! Ekstrovertiran človek ni nujno tudi neumen, tako da mu njegova ekstrovertiranost služi samo v tem primeru, da selahko v debato vklopi, če se le hoče, ni pa nujno, da se zaradi ekstrovertiranosti tudi bo. In če se s kreteni ne bo želel spoznati, družiti, pogovarjati, hecati, ni zaradi tega nič manj ekstrovertiran.
V družbi kretenov si prilagojen šele takrat, ko sam postaneš kreten. Edini skill, ki ga pri njih potrebuješ, je sposobnost elegantnega umika, ki ne prizadane njihovega ega (pa naj bo to klapa tipov na enem žuru, ali pa skupina zagovedenih sodelavcev).
Zakaj ne, menda ne zgleda tako švoh, a ne, Senza? :)[/quote]
Matjažko, ti kar, če ti je v interesu…
V družbi kretenov si prilagojen šele takrat, ko sam postaneš kreten. Edini skill, ki ga pri njih potrebuješ, je sposobnost elegantnega umika, ki ne prizadane njihovega ega (pa naj bo to klapa tipov na enem žuru, ali pa skupina zagovedenih sodelavcev).[/quote]
Ni res…. tako kot se lahko malemu otroku prilagodiš v otroškem obnašanju tudi kot 40 letni človek tako se lahko kretenu…..
V družbi kretenov si prilagojen šele takrat, ko sam postaneš kreten. Edini skill, ki ga pri njih potrebuješ, je sposobnost elegantnega umika, ki ne prizadane njihovega ega (pa naj bo to klapa tipov na enem žuru, ali pa skupina zagovedenih sodelavcev).[/quote]
Ni res…. tako kot se lahko malemu otroku prilagodiš v otroškem obnašanju tudi kot 40 letni človek tako se lahko kretenu…..[/quote]
Ne, hvala.
Kreten =/= otrok.
Ja, samo ti otroci ne hodijo v klube pa v službo pa na fitnes pa na take place, kjer bi se jim “moral” prilagajati.
Če se nekdo (ki mu sicer ščitnica normalno deluje) obnaša kretensko, se mu ne bom prilagajala, ker bi mu s tem sporočala, da je njegovo obnašanje normalno in sprejemljivo, poleg tega pa vedno obstajajo ljudje, ki so prijetnejši za družbo in pogovor.
Tudi slabo vzgojenemu otroku je potrebno postaviti meje – če mu jih starši niso, mu jih bom pa jaz, ko je tak otrok v moji bližini. Pa ne zato, ker bi ga imela namen vzgajati, ampak da bi mu pokazala, da ni nujno, da pri vseh palijo tiste stvari, ki palijo doma, ker smo si ljudje ipak različni in da lahko pričakuje tudi negativne reakcije.
Forum je zaprt za komentiranje.