Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zasluzek, ki ga zenska pricakuje od moskega

Zasluzek, ki ga zenska pricakuje od moskega

Saj ne govorim o tem. Ampak o tem, da ne vemo kaj nas jutri čaka.

Človek prav tako deluje iz svojega omejenega zavedanja, kot vsako drugo živo bitje. Marsičemu se lahko izognemo, če smo sposobni razumeti naravno dogajanje in lahko predvidevamo. Vsega pa ne moremo predvidevati, pa čeprav življenje s samo evolucijo teži k temu, da bi.[/quote]Ok, in kje si potem tista, ki sem go omenil “zasluži”, da je posiljena?
Al češ povedat, da naj bo srečna, ker je dobila neprecenljivo izkušnjo? :/[/quote]
Noben si ne zasluži, da je posiljen. Vzamem nazaj tisti neposrečen izraz. S tem le želel povedat, da včasih pač tudi sami vplivamo na dogodke, ki se nam zgodijo. Če so ti dogodki, ta beseda ne bi bila napačno razumeljena, tako pa je pač bila.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

popravek: Če so ti dogodki LEPI, ta beseda ne bi bila napačno razumeljena, tako pa je pač bila.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zasluži ali pa ne..Takšen je ta svet v katerem živimo in se iz takšnih ali drugačnih razlogov znajdemo včasih v lepih okoliščinah, včasih v grdih…Vem, da vsak gleda na svojo korist in to ustvarja takšno realnost, kot jo živimo.
Isto bi lahko vprašal, s čim si živali zaslužijo, da se jih muči ?
Ali one lahko trpijo, ker so manjvredne ?
In isto razmišlja posiljevalec…Gleda na svojo korist in zadovoljstvo, na žensko pa kot manjvredno žrtev.

Po drugi strani pa imaš tudi ženske, ki so pripravljene moškega obtožit posilstva, čeprav se jih ta ni ti dotaknil. Po vsej verjetnosti je vzrok ravno to, da se je ni. Ene so lahko hudo užaljene ob tem in znajo bit zelo prepričljive, da dosežejo svoj cilj, ki je prizadeti, škodovati žrtvi, ki je v tem primeru “posiljevalec”.

Zasluži ali pa ne..Takšen je ta svet v katerem živimo in se iz takšnih ali drugačnih razlogov znajdemo včasih v lepih okoliščinah, včasih v grdih…Vem, da vsak gleda na svojo korist in to ustvarja takšno realnost, kot jo živimo.
Isto bi lahko vprašal, s čim si živali zaslužijo, da se jih muči ?
Ali one lahko trpijo, ker so manjvredne ?
In isto razmišlja posiljevalec…Gleda na svojo korist in zadovoljstvo, na žensko pa kot manjvredno žrtev.[/quote]
Ali pa otroci v šoli, ali pa folk v shopping centru, ali pa na premieri Batmana – ko se nekomu malo utrga, pa naredi dober biznis pogrebnim službam.

Hipokriti smo – tako do živali kot do ljudi. In šele ko si to priznamo, lahko začnemo postajati boljši.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Glej, ti si malo čudno predstavljaš humor. Ti nekoga podjebavaš, on pa naj to jemlje kot hec in se smeji. Podoben bolan občutek za humor imata Marko in matjažko.

Če sem, ker mi vaš idiotki način udarcev izpod pasa ni všeč, nrez smisla za humod, pa tudi prav…Srečali se itak ne bomo nikoli..hvala bogu..[/quote]
Ko smo že pri humorju, mene ravno Spider najbolj nasmeji. Ne boste verjeli, ampak to se da dosečti tudi brez smajlijev. Če je humor dovolj dober, potem ti tega sploh ni potrebno postavljat, ker je že tako ali tako očitno, da je vse samo zafrkancija.

Samo spomnite se tiste teme Spiderja, ki se je nanašala na Markov slog pisanja. Pa ne mi rečt, da niste krepaval od smeha, tip ga je zadel v nulo in ravno zaradi tega je bila stvar še toliko bolj smešna, kot bi bila sicer.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Moški, ki se tožijo da ženske od njih pričakujejo preveč denarja bi se prvo mogli vprašat kaj je na njih pravzaoprav narobe, da se to “nekaj” mora kompenzirat s denarjem…

Glej, ti si malo čudno predstavljaš humor. Ti nekoga podjebavaš, on pa naj to jemlje kot hec in se smeji. Podoben bolan občutek za humor imata Marko in matjažko.

Če sem, ker mi vaš idiotki način udarcev izpod pasa ni všeč, nrez smisla za humod, pa tudi prav…Srečali se itak ne bomo nikoli..hvala bogu..[/quote]
Ko smo že pri humorju, mene ravno Spider najbolj nasmeji. Ne boste verjeli, ampak to se da dosečti tudi brez smajlijev. Če je humor dovolj dober, potem ti tega sploh ni potrebno postavljat, ker je že tako ali tako očitno, da je vse samo zafrkancija.

Samo spomnite se tiste teme Spiderja, ki se je nanašala na Markov slog pisanja. Pa ne mi rečt, da niste krepaval od smeha, tip ga je zadel v nulo in ravno zaradi tega je bila stvar še toliko bolj smešna, kot bi bila sicer.[/quote]

seveda, on velja za največjega “humorista”, poka štose in zabava publiko, pardon, +30 ženske, da dol padajo na trepslnice od smeh :D, tako kot menda tudi ti znaš? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

btw: pri The Dragu je faf 50€, sex 20 min 70€, ura 120€

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Priznam, da me Spider velikokrat nasmeji, nisem pa siguren, če se ob tem tudi sam zabava. Kakorkoli jaz se, ampak iz drugega razloga, ker marsikaj tako fali, kot bi s kamnom zgrešil jezero tik pred seboj. Ali ne bi bilo to smešno? :))

Ne se matrat, prazen je tako kot glava!☺☺[/quote]

Paco, super si se izmazal. Sedaj vem vse o tvojih bogastvih, materialnih in nematerialnih. 🙂

Mislim, da si zadnji, ki je kompetenten za zasmehovanje drugih. Si lažnivec in prvak v sprenevedanju.

Ker vem, da ljubiš dokaze: današnja debata v sosednji temi.

Jaz se tebi ne smejim, ker se smejanje omejencem ne spodobi. Rad bi ti pa pomagal. Priporočam sveži zrak, ker tebi se od teh debat že meša, sproti pozabljaš, kaj pišeš in drugim trdiš, da lažejo, ko te opomnijo na tvoje lastne besede. Potem se začneš sprenevedati “seveda sem to pisal, ker si ti to pisal”.

Jaz se ne sprenevedam. Res si napisal, da se imamo za nekaj več, saj si lahko greš pogledat debato. Svoje težave pripisuješ meni. Pomagal bi tudi rad meni? Si resen? Meni je to smešno, oprosti.

Mislim, da si zadnji, ki je kompetenten za zasmehovanje drugih. Si lažnivec in prvak v sprenevedanju.

Ker vem, da ljubiš dokaze: današnja debata v sosednji temi.

Jaz se tebi ne smejim, ker se smejanje omejencem ne spodobi. Rad bi ti pa pomagal. Priporočam sveži zrak, ker tebi se od teh debat že meša, sproti pozabljaš, kaj pišeš in drugim trdiš, da lažejo, ko te opomnijo na tvoje lastne besede. Potem se začneš sprenevedati “seveda sem to pisal, ker si ti to pisal”.[/quote]

Spider, lahko si nadaneš sto in eno masko, pa boš vedno prepoznaven. Tvoj lajf se vrti le okrog krivic, zmot, prevar…umri pokončno.

Vem, da grem forumskim čistunom na živce, ko jih opozarjam na njihove lastne besede, ampak tak pač sem.:)))))

Marko resen sem, kot srčni infarkt. Človek, poglej se. Petek zvečer,ti pa se tu kregaš z mano, namesto, da bi bil s svojo punco.

In taki modekli potem trdite, d aimate nekaj, česar naj bi vam bili drugi fauš…? Joj no…

Sprašujem se zakaj si ravno ti vpoklican, da opozarjaš na vsako besedo. Saj veš, da smo si različni, a ne. Torej se začni ukvarjati s tistimi, ki ti ne povzročajo astme in alergije. Skrbi me za tvoje zdravje, le to.

Zanimivo je, kako te vpuujivanje tvojih kompanjonov v VSAK moj post nič ne moti. Dvojna merila imamo malo….

Jaz se bom vpikoval, v kar bo meni pasalo. neka Goldfish mi tega ne bo prepovedovala…

Se strinjam s tabo. Ampak vpikuj se v debato, v osebno v ljudi, ki jih niti ne poznaš. Zdi se mi, da vse jemlješ preveč osebno in misliš, da smo se vsi zoperstavili proti tebi. Gre pa le za različne poglede.

Goldfish in Special Edition sta pa huda. Eden na drugega. Kaj ste že zgoraj nekje pisali….v smislu jeeeeeee, nikoli se ne bosta spoznala…? Morda bi se pa morala. 😉

Jaz ne trdim, da si mi kaj fauš, ti sam to kažeš s svojimi izjavami. Tako te pač dojemam. Ne vem zakaj bi se sicer tako “rad” vmešaval v moje privat življenje na tako kritičen (žaljiv) način. In ne kregam se s teboj. Samo mirno debatiram. Nisem pa vedno resen. 🙂

Zakaj to meni razlagapš? Aja že vem, ker ti grem na živce. Zakaj nikoli matjažku, Njemu, Marku ne napišeš, kaj se vpikujejo vame…

Aja, oni lahko, jaz pa ne….))))

Glej, če je debata ad hominem, je ad hominem. Zamislijo se naj tisti, ki jo za tako naredijo. jaz to nisem nikoli.
I

Naj bo debata dinamična, ampak ne jemlji vsega kot da se to dogaja tebi. Ostali se mi zdijo prizemljeni, kar se tiče vedenja, da gre le za nepomembne debate. Pri tebi je prav čutiti, kako si ženeš k srcu in te prizadane, če smo si drugačni.

Meni gre na tem forumu le NM na živce, ko začne psovati.

Ženska, zdaj pa dost z glupostmi. Mene nič ne prizadene, če smo si različni. Podjebavanja na osebnem nivoju pa ne prenesem. Ti tega seveda nočeš videti, ker gre za tvoje virtualne somišljenike.

Verjetno pa bo res najbolje, da vas vse skupaj ignoriram, celo leglo, tebe, matjažka, Njega in Marka Prosim, da tudi vi mene. Hvala!

Vidiš, lep primerek, ko si vzel osebno:). Ja, glupa sem, da se zgovarjam s tabo. Nea bom več:). Mrbit, kaj jst vem…znam bit strašno neodločna:))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close