Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zasluzek, ki ga zenska pricakuje od moskega

Zasluzek, ki ga zenska pricakuje od moskega

No, tega nisem nikjer in nikoli napisal.[/quote]

Ne laži, skupaj z Robijem sta pesnial, da je vsak sam kriv za svoje izkušnje. Ti si v tem kontekstu omenjal tudi posilstva.[/quote]
Dokaži. Če ne razumeš napisanega, se raje umakni, ker delaš butla iz sebe, poleg tega da še druge blatiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Slabše res ne. Boljše pa ste ali tudi ne ? :))

Manjkala je njegova pozornost. 🙂

Z modernimi ženskami imate največ težav ravno tisti, ki se imate za moderne moške in z ženskami ustvarjate “odnose” na moderen način.
Kot se je spraševal Dater, “Kaj je že to ljubezen?”

Nič ne pomaga, ampak dobro:

Sposoben moški je tist moški, ki toliko zasluži, da ženska tega ne more zapravit 😉
In sposobna ženska je tista, ki si takega deca najde…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sposoben moški je tist moški, ki toliko zasluži, da ženska tega ne more zapravit 😉
In sposobna ženska je tista, ki si takega deca najde…. :)))[/quote]
Noben moški ne zasluži toliko, da ženska ne bi mogla zapravit…

[/quote]
Pomaga, zdaj si lahko vsak sam prebere, kar sem napisal namesto tega, kar si ti. Razlika je velika. Hvala.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Utemeljeval si, zakaj si po tvoje posiljena ženska zasluži posilstvo. Sam si uporabil besedo zasluži. In v tisti temi te je močno ksritiziral tudi recimo matjažko. Ne se ven vlečt zdaj..

[/quote]
Nič se ne zgodi slučajno. Vse je posledica nečesa in vsaka posledica je že hkrati razlog za nekaj.
Podobno, ko če nek motorist divja po cesti in potem mu pa nekdo “izsili” prednost in motorist umre….In potem se sprašujemo kdo je kriv ?

Tako je, vajina znamenita teorija, da je vsak sam kriv za to, kar se mu zgodi.

Upam, da bosta takega mnenja tudi, ko/če se vama v življenju zgodi kaj res hudega.

Antonija Bilić je bila mlada in naivna in je verjela šoferju tovornjaka, bila je posiljena in umorjena, čeprav se sama ni nastavljala. Punca je rabila samo prevoz.

Ni ti jasno, da na vse dogodke nimamo vpliva, pa čeprav smo soodgovorni in se lahko znajdemo v nekih situacijah za katere se ne zavedamo posledic. Če se bi, bi bili vsevedni. 🙂

In sposobna ženska je tista, ki si takega deca najde…. :)))[/quote]
Noben moški ne zasluži toliko, da ženska ne bi mogla zapravit…[/quote]….iz česar sledi, da se nima smisla trudit. 😉 Ne enim ne drugim :)))

Itak ni vsak bogat kdor ima denar 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kot pravim, se ni zavedala posledic svojih dejanj.
Namerno ne bi šla v situacijo, če bi vedela kaj bo. Se pa pred takšnimi in podobnimi težavami lahko zavarujemo s tem, da ne tvegamo…A po drugi strani pa se prikrajšamo za izkušnje.

Vedno sem bil takega mnenja. Čeprav ne tako kot ti razlagaš, da bi za popolnoma vse kriv sam, pač pa tako, da sam nosim delno odgovornost za to, kar se mi zgodi in na ta delež lahko vplivam. Odvisno od situacije, je človek včasih odgovoren manj, včasih pa bolj.

Jaz sem bil tudi mlad in naiven. Štopal nisem nikoli (z razlogom). 😉

Jaz sem bil tudi mlad in naiven. Štopal nisem nikoli (z razlogom). ;)[/quote]

Marko, naivnost nas je v življenju stala različno. Njo je življenja.

Jaz sem bil tudi mlad in naiven. Štopal nisem nikoli (z razlogom). ;)[/quote]

Marko, naivnost nas je v življenju stala različno. Njo je življenja.[/quote]
V življenju je pač tako, da delujemo in predvidevamo različno. Posledično tudi kasiramo različno. In res je tudi, da na vse ne moremo vplivati, vendar vse ima nek namen. Ona ni mogla vplivati, ker se ni dovolj zavedala posledic.

Marko, naivnost nas je v življenju stala različno. Njo je življenja.[/quote]
V življenju je pač tako, da delujemo in predvidevamo različno. Posledično tudi kasiramo različno. In res je tudi, da na vse ne moremo vplivati, vendar vse ima nek namen. Ona ni mogla vplivati, ker se ni dovolj zavedala posledic.[/quote]Ta tvoja teorija mi ni preveč všeč.
Pred časom sem gledal oddajo v kateri je bila predstavljena zgodba, ko je ženska šla vsak večer po isti poti iz službe in jo je nek večer nekdo posilil.
Tvegala je kaj, s čim se je izpostavljala? S tem ko je hodila v službo?

Po tej logiki se zjutraj ni za vsat iz postelje, ker……. nikoli ne veš 😉

Seveda nikoli ne veš. Če pa bi vedel, pa življenje več ne bi imelo smisla.
To je čar življenja, da ne veš kaj bo jutri. Če bi vedel, ti se prav tako ne bi bilo za vstat. 🙂

Zato težimo k temu, da bi vedeli in razumeli in s tem dobili občutek varnosti. Vsega pa nikoli ne bomo vedeli.

To je čar življenja, da ne veš kaj bo jutri. Če bi vedel, ti se prav tako ne bi bilo za vstat. 🙂

Zato težimo k temu, da bi vedeli in razumeli in s tem dobili občutek varnosti. Vsega pa nikoli ne bomo vedeli.[/quote]Dej nehi! Pa ne more bit “čar življenja”, da te nekdo na poti domov posili, lepo te prosim?!

V življenju je pač tako, da delujemo in predvidevamo različno. Posledično tudi kasiramo različno. In res je tudi, da na vse ne moremo vplivati, vendar vse ima nek namen. Ona ni mogla vplivati, ker se ni dovolj zavedala posledic.[/quote]Ta tvoja teorija mi ni preveč všeč.
Pred časom sem gledal oddajo v kateri je bila predstavljena zgodba, ko je ženska šla vsak večer po isti poti iz službe in jo je nek večer nekdo posilil.

Po tej logiki se zjutraj ni za vsat iz postelje, ker……. nikoli ne veš ;)[/quote]
Meni tudi ni vedno všeč, ampak tako je. Ljudje ne ravnamo vedno logično. 😉
Človeku lahko pade tudi asteroid na glavo. Vedno smo izpostavljeni nekemu tveganju. Lahko bi jo povozil tudi avto. Vsak naj dela, kar mu paše seveda.

Moja hoče-pričakuje vsaj dva jurja na mesec

Ta tvoja teorija mi ni preveč všeč.

Po tej logiki se zjutraj ni za vsat iz postelje, ker……. nikoli ne veš ;)[/quote]
Meni tudi ni vedno všeč, ampak tako je. Ljudje ne ravnamo vedno logično. 😉
Človeku lahko pade tudi asteroid na glavo. Vedno smo izpostavljeni nekemu tveganju. Lahko bi jo povozil tudi avto. Vsak naj dela, kar mu paše seveda.[/quote]Pa saj v tem je problem!
Ona je morala delat nekaj kar ji ni pasalo, ker je on počel tisto kar mu je pasalo…. :/

A misliš, da asteroidu paše past nekomu na glavo? Če ima trdo, ziher ne, če je pa odprte glavo, pol pa ne vem…. :)))))

Zato težimo k temu, da bi vedeli in razumeli in s tem dobili občutek varnosti. Vsega pa nikoli ne bomo vedeli.[/quote]Dej nehi! Pa ne more bit “čar življenja”, da te nekdo na poti domov posili, lepo te prosim?![/quote]
Saj ne govorim o tem. Ampak o tem, da ne vemo kaj nas jutri čaka.

Človek prav tako deluje iz svojega omejenega zavedanja, kot vsako drugo živo bitje. Marsičemu se lahko izognemo, če smo sposobni razumeti naravno dogajanje in lahko predvidevamo. Vsega pa ne moremo predvidevati, pa čeprav življenje s samo evolucijo teži k temu, da bi.

Dej nehi! Pa ne more bit “čar življenja”, da te nekdo na poti domov posili, lepo te prosim?![/quote]
Saj ne govorim o tem. Ampak o tem, da ne vemo kaj nas jutri čaka.

Človek prav tako deluje iz svojega omejenega zavedanja, kot vsako drugo živo bitje. Marsičemu se lahko izognemo, če smo sposobni razumeti naravno dogajanje in lahko predvidevamo. Vsega pa ne moremo predvidevati, pa čeprav življenje s samo evolucijo teži k temu, da bi.[/quote]Ok, in kje si potem tista, ki sem go omenil “zasluži”, da je posiljena?
Al češ povedat, da naj bo srečna, ker je dobila neprecenljivo izkušnjo? :/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close