Zasluzek, ki ga zenska pricakuje od moskega
naivčina ☺
ženske znajo delati milijonarje iz milijarderjev … obratno jim ne gre ☺
tudi matematiki ne znajo izračunati koliko ženska lahko porabi, ker se jim je pri neskončno zataknilo
Odgovor je enostaven: toliko, da ga ženski ni treba vzdrževati. Enako seveda velja za zaslužek ženske – toliko, da je moškemu ni treba vzdrževati. Nesrečne situacije – nenadna izguba službe ipd. so seveda zgodba zase. Takrat so potrebni novi dogovori.
Domnevam, da se z mojim pogledom na zaslužek partnerjev ne strinjate vsi. 🙂
Lahko bi odprli kakšno, kako ugajati moškemu, ki ne želi ugajati ženski. Takih pa ni veliko. :))
Nikoli nisem trdil, da ste slabše.
Sicer pa, hvala za tvoja namigovanja, Goldfish…na tvoj nico se ne mislim spuščat.
Je pa zanimivo, da ne kritiziraš Robija, ko benti čez moderne ženske, ali Marka, ko pisari, da so posiljene ženske same krive za svoje tegobe.
Onadva sta ti pač vzor normalnosti, pa naj ti bota, to ej tvoj nivo..
Si rojen negativist, po moje je v tem ves keč. Obesiš se na eno situacijo v lajfu, ki se ti je zgodilo in jo ujčkaš do onemoglosti.
Tudi smejat se ne znaš. Malo sem že iz vaje, pri tebi ni humorja, ni smajlijev.
Očitno si manjkal, kolikokrat sem kontrirala Robiju, za Marka se sploh ne spomnim, o čem bi z njim direktno debatirala, replicirala, karkoli. Mnenje o drugih na forumu si ustvarjam zelo površinsko, ker manjka najpomembnejši vidik in to je reala. Berem poste, ki jih pišete drugi. Kdo ste vi drugi? Pojma nimam. Me ti poznaš? Aja, ti me skozi poste:)). Whatever.
Glej, ti si malo čudno predstavljaš humor. Ti nekoga podjebavaš, on pa naj to jemlje kot hec in se smeji. Podoben bolan občutek za humor imata Marko in matjažko.
Če sem, ker mi vaš idiotki način udarcev izpod pasa ni všeč, nrez smisla za humod, pa tudi prav…Srečali se itak ne bomo nikoli..hvala bogu..
Glej, ti si malo čudno predstavljaš humor. Ti nekoga podjebavaš, on pa naj to jemlje kot hec in se smeji. Podoben bolan občutek za humor imata Marko in matjažko.
Če sem, ker mi vaš idiotki način udarcev izpod pasa ni všeč, nrez smisla za humod, pa tudi prav…Srečali se itak ne bomo nikoli..hvala bogu..[/quote]
Imaš prav, naše dojemanje humorja je različno. Razlika je le v tem, da se meni večina smeji nazaj, torej dojema moj stil kot “nepriseben” haha. Tebe vsi enako tolmačimo. Torej bo nekaj na tem, da imaš res poseben okus, da te lahko sploh kaj nasmeji.
Sploh ne vem, kako si lahko pomislil, da bi se srečali in nato hkrati občutil olajšanje, ko se itak ne bomo. Meni je jasno, da se ne bomo, torej mi kaj takega ne pride niti na misel, da bi omenila, zanikala.
Vidva se NIKOLI ne bosta srečala. Kako lepooo… [img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXFw0nOYdLHnWm0s-d8Giuvgo1xb_DkqIIfervvd3bIfC56X-z[/img]
No, jaz sem imela v mislih sicer Beaufortovo lestvico oz. njeno najvišjo stopnjo, ampak pustimo malenkosti… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.