Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zasluzek, ki ga zenska pricakuje od moskega

Zasluzek, ki ga zenska pricakuje od moskega

Koliko naj moski zasluzi, da premalo denarja ni motec dejavnik?

Pomemben dejavnik je še, koliko moški zapravi. 🙂

naivčina ☺
ženske znajo delati milijonarje iz milijarderjev … obratno jim ne gre ☺

tudi matematiki ne znajo izračunati koliko ženska lahko porabi, ker se jim je pri neskončno zataknilo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Odgovor je enostaven: toliko, da ga ženski ni treba vzdrževati. Enako seveda velja za zaslužek ženske – toliko, da je moškemu ni treba vzdrževati. Nesrečne situacije – nenadna izguba službe ipd. so seveda zgodba zase. Takrat so potrebni novi dogovori.

Domnevam, da se z mojim pogledom na zaslužek partnerjev ne strinjate vsi. 🙂

Dobro razmišljanje. A bi se poročila z mano?? ☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Dobro razmišljanje. A bi se poročila z mano?? ☺☺[/quote]

A kar takoj????? Počakaj vsaj toliko, da preverim tvoj bančni račun. 😉

Dobro razmišljanje. A bi se poročila z mano?? ☺☺[/quote]

A kar takoj????? Počakaj vsaj toliko, da preverim tvoj bančni račun. ;)[/quote]
Ne se matrat, prazen je tako kot glava!☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ta podatek mi ne pove kaj dosti. Vpogled v Sisbon bi povedal mnogo več, kdo si in kaj počneš z denarjem:)).

Koliko patetičnih tem “kako naj ugajam ženskam” boste še odprli..?

Lahko bi odprli kakšno, kako ugajati moškemu, ki ne želi ugajati ženski. Takih pa ni veliko. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V tvojem svetu res ne. verjamem, da si obkrožen samo s copatarji, svoji k svojim.

Dovolj je že en tak moški, ki ne priznava svojih homoseksualnih nagnjenj:). Ne glede na okoliščine, izkušnje takšne in drugačne, ženske nismo nič slabše od moških:). Kdor meni le najslabše, gre lahko le zanikanje samega sebe, kdo je in kaj bi mu ugajalo:)).

Nikoli nisem trdil, da ste slabše.

Sicer pa, hvala za tvoja namigovanja, Goldfish…na tvoj nico se ne mislim spuščat.

Je pa zanimivo, da ne kritiziraš Robija, ko benti čez moderne ženske, ali Marka, ko pisari, da so posiljene ženske same krive za svoje tegobe.

Onadva sta ti pač vzor normalnosti, pa naj ti bota, to ej tvoj nivo..

No, tega nisem nikjer in nikoli napisal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si rojen negativist, po moje je v tem ves keč. Obesiš se na eno situacijo v lajfu, ki se ti je zgodilo in jo ujčkaš do onemoglosti.

Tudi smejat se ne znaš. Malo sem že iz vaje, pri tebi ni humorja, ni smajlijev.

Očitno si manjkal, kolikokrat sem kontrirala Robiju, za Marka se sploh ne spomnim, o čem bi z njim direktno debatirala, replicirala, karkoli. Mnenje o drugih na forumu si ustvarjam zelo površinsko, ker manjka najpomembnejši vidik in to je reala. Berem poste, ki jih pišete drugi. Kdo ste vi drugi? Pojma nimam. Me ti poznaš? Aja, ti me skozi poste:)). Whatever.

No, o tem sem pisala, ko sem tukaj prisotni seksizem omenjala…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

No, tega nisem nikjer in nikoli napisal.[/quote]

Ne laži, skupaj z Robijem sta pesnial, da je vsak sam kriv za svoje izkušnje. Ti si v tem kontekstu omenjal tudi posilstva.

Drži se teme, če te to tako moti pri drugih. Bodi nam vzor.

Glej, ti si malo čudno predstavljaš humor. Ti nekoga podjebavaš, on pa naj to jemlje kot hec in se smeji. Podoben bolan občutek za humor imata Marko in matjažko.

Če sem, ker mi vaš idiotki način udarcev izpod pasa ni všeč, nrez smisla za humod, pa tudi prav…Srečali se itak ne bomo nikoli..hvala bogu..

Glej, ti si malo čudno predstavljaš humor. Ti nekoga podjebavaš, on pa naj to jemlje kot hec in se smeji. Podoben bolan občutek za humor imata Marko in matjažko.

Če sem, ker mi vaš idiotki način udarcev izpod pasa ni všeč, nrez smisla za humod, pa tudi prav…Srečali se itak ne bomo nikoli..hvala bogu..[/quote]

Imaš prav, naše dojemanje humorja je različno. Razlika je le v tem, da se meni večina smeji nazaj, torej dojema moj stil kot “nepriseben” haha. Tebe vsi enako tolmačimo. Torej bo nekaj na tem, da imaš res poseben okus, da te lahko sploh kaj nasmeji.

Sploh ne vem, kako si lahko pomislil, da bi se srečali in nato hkrati občutil olajšanje, ko se itak ne bomo. Meni je jasno, da se ne bomo, torej mi kaj takega ne pride niti na misel, da bi omenila, zanikala.

Vidva se NIKOLI ne bosta srečala. Kako lepooo… [img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXFw0nOYdLHnWm0s-d8Giuvgo1xb_DkqIIfervvd3bIfC56X-z[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Uiiiii…12 srčkov, končno nekaj prijetnega:).

a, da bi pa ti šla v EU, kar 12 predstavla ti pa ne potegne??? … aja tam nebi mogla izigravati ubogo ribico

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, jaz sem imela v mislih sicer Beaufortovo lestvico oz. njeno najvišjo stopnjo, ampak pustimo malenkosti… 🙂

Točno:).
Od tišine pa vse do orkana, ko se valovi daljšajo, vrhovi se začnejo lomiti in pojavi se morska pena:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close