ZASLON
Windows XP gre takole:
start–nastavitve–nadzorna plošča–zaslon–ohranjevalnik zaslona–predstavitev moje slike
tu bo prikazana projekcija vseh slik ki jih imaš v mapi moji dokumenti, moje slike. Kako se nastavi pa posamezna fotografija pa tudi jaz ne vem. Seveda moraš najprej slike prenesti s CDja in shraniti v mapo moje slike.
Nisem strokovnjak za računalnike in s pomočjo fanotov s te spletne strani sem se tudi sama naučila marsikaj. Za ohranjevalnik zaslona lahko daš katerokoli sliko, kot tudi za ozadje.
upam, da je to to, kar si želiš. Nastaviš ga takole:
slike najprej shraniš na svoj računalnik v eno mapo.
Start/ nastavitve/ jeziček ohranjevalnik zaslona – tukaj klik na gumb nastavitve se ti odpre pogovorno okno, kjer izbereš gumb Prebrskaj (odpre se drevesna struktura v tvojem računalniku – torej vidne so vse mape) in poiščeš map kjer imaš sliko/slike, ki jih želiš imeti za ohranjevalnik. Sledi samo še potrditev z Ok in to je to.
Nisem strokovnjak za računalnike in s pomočjo fanotov s te spletne strani sem se tudi sama naučila marsikaj. Za ohranjevalnik zaslona lahko daš katerokoli sliko, kot tudi za ozadje.
upam, da je to to, kar si želiš. Nastaviš ga takole:
slike najprej shraniš na svoj računalnik v eno mapo.
Ups tukaj je nekaj izostalo
Start/ nastavitve/ nadzorna plošča / zaslo / jeziček ohranjevalnik zaslona – tukaj klik na gumb nastavitve se ti odpre pogovorno okno, kjer izbereš gumb Prebrskaj (odpre se drevesna struktura v tvojem računalniku – torej vidne so vse mape) in poiščeš map kjer imaš sliko/slike, ki jih želiš imeti za ohranjevalnik. Sledi samo še potrditev z Ok in to je to.
Forum je zaprt za komentiranje.