Najdi forum

Zaslon na dotik

Prosim za nasvet. Imam GSM z zaslonom na dotik in se mi v torbici zaklenjen zaslon večkrat odklene in kliče zadnjega, ki sem ga klicala in koga, ki ga imam na hitro klicanje. Kako preprečujete take nezgode oz. kako “nosite” GSM z zaslonom na dotik?

Jaz ga imam vedno v etuiu oz. torbici za GSM. Že zato, da zaslon ne dobi kake praske.

Ali je to kak trši etui ali ti navadni iz blaga?

Jaz imam točno takle etui, je usnjen ali “usnjen”.

http://www.merkur.si/elektronika/telefonija/dodatki-za-gsm-telefone/gsm-torbica-valenta-pocketsport-white-torbica-valenta.html

Bil je sicer malo cenejši, kot je tale. Pa fajn je tisti trakec, da lahko telefon ven potegneš. 🙂

O hvala, to zgleda dobro.

O hvala, to zgleda dobro.[/quote]

Če ti je všeč, ti lahko ta nakup samo priporočim, ker je etui po pol leta kot nov, pa tudi umaže se ne, čeprav je bel. Kupljen je bil pa v Leclercu.

Jaz ga zaklenem.Če se to seveda da ,ker sem imela podobne težave .

********************************************************* H&K , Eyva Passion is what makes the world go round.Love just makes it a safer place.

Pa saj je napisla, da se ji ZAKLENJEN telefon aktivira.

Pa saj je napisla, da se ji ZAKLENJEN telefon aktivira.[/quote]

Me delat panike, verjetno je spregledal/a. Ja, zaklenjen se mi aktivira. Verjetno mi kakšna stvar (svinčnik, ključi) stisne ravno na tisto ključavnico, ki jo moraš par sekund držat, da se ti telefon odklene in on veselo kliče. Malo manj sem vesela jaz, ko me kdo nadere, da kaj hudiča ga kličem, pa se pol ne javim.

Pa saj je napisla, da se ji ZAKLENJEN telefon aktivira.[/quote]

Me delat panike, verjetno je spregledal/a. Ja, zaklenjen se mi aktivira. Verjetno mi kakšna stvar (svinčnik, ključi) stisne ravno na tisto ključavnico, ki jo moraš par sekund držat, da se ti telefon odklene in on veselo kliče. Malo manj sem vesela jaz, ko me kdo nadere, da kaj hudiča ga kličem, pa se pol ne javim.[/quote]

Hehehehe-dokler telefon ne kllce, medtem ko se npr. socno fino prepiras s kom ali pa ko govoris kaksne vroce besedice, potem je se vse zelo OK 😉

Me delat panike, verjetno je spregledal/a. Ja, zaklenjen se mi aktivira. Verjetno mi kakšna stvar (svinčnik, ključi) stisne ravno na tisto ključavnico, ki jo moraš par sekund držat, da se ti telefon odklene in on veselo kliče. Malo manj sem vesela jaz, ko me kdo nadere, da kaj hudiča ga kličem, pa se pol ne javim.[/quote]

Hehehehe-dokler telefon ne kllce, medtem ko se npr. socno fino prepiras s kom ali pa ko govoris kaksne vroce besedice, potem je se vse zelo OK ;)[/quote]

Saj tega se bojim in zato tudi sprašujem;)

maš ponavad v nastavitvah, da si narišeš vzorec za odklep al pa pin kodo itn.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close