Zaslon mp3-ja se ne vklopi!
Pozdravljeni!
Imam problem. Ekran Sonyjevega walkmana NWZ-S615F (slika) se mi nikakor noče prižgati – najprej sem mislila, da je naprava samo crknjena in jo moram napolniti oz. priključiti na USB, vendar tudi po večih urah ni nič od tega. Še vedno lahko na računalniku urejam glasbo, normalno deluje na radiu (z USB priključkom), zgolj mp3 pa mi ne koristi več. Pomislila sem, da je samo s****n ekran, ampak tudi ko priklopim slušalke in slepo pritisnem gumbe, ki bi v normalnem stanju vodili do ”play”, glasbe ni.
Moti me samo malenkost – in sicer ta, da če si slušalke nataknem v ušesa, je vseeno prisoten nek zvok. Tisti zvok, ki ga slišiš, kadar je mp3 prižgan, čeprav v tistem trenutku nič ne poslušaš (ali imaš na pavzi) oz. tisti zvok, ki v običajnem stanju traja še nekaj sekund, preden se naprava samodejno ugasne (kadar pa je baterija popolnoma prazna, se tega seveda ne sliši). Naj še povem, da sem ponavadi pazila, da se mi ni do konca spraznila (ker če se mi je, sem obvezno morala polniti na računalniku, drugače pa je šlo tudi na radiu) – tokrat se žal je. (Ne vem, če je to sploh pomembno.)
Kakorkoli – mp3 sem kupila junija 2009 in zanima me, če si moram omisliti nekaj novega, ali obstaja kakšna razlaga/rešitev. Hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.