Zaslon in ločljivost
No, torej je pri grafični problem. Tudi jaz imam geforce 2 in imam instalacijsi cd in ne disketo.Tudi ti ga najdi.Vstavi ga, instaliraj (najbrž moraš kliknita na nek setup.exe ali install.exe), ponovno zaženi in mora delat. Directx ti brez geforca bolj malo služi…In ko ponovno prideš v windows, nastavi ločljivost in barvno globino. Saj veš kje, ne?
Če ne najdeš tistih, ki ga stalno nekaj gonijo, poglej na tejle strani: http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
Takole, če dovolite…pojdi v nadzorno ploščo, sistem in nato jeziček upravitelji naprav. Najdi “grafične kartice” in 2x klikni. Odstrani tisto kaj ti je sistem prepoznal in znova zaženi računalnik. Ko prideš v sistem te obvešča o novi strojni opremi in če jo želiš namestiti in bla bla. Vse prekliči in nič ne instaliraj. Ko nato prideš v windows, zaženi ta progrm in instaliraj gonilnike. POtem znova zaženi računalo (najbrž bo računalnik ob koncu instalacije to tudi zahteval) Ko nato prideš v windows, potem poskusi z ločljivostjo in barvno globino.
Če pa sedaj ne bo nič, si pa kupi nov monitor. (šala)
cao
Če te prav razumem, vse zbrišem pod grafično kartico, ponovno zaženem in nič ne inštaliram ampak najdem samo te draiverje (44.03_win9x_international.exe) in jih inštaliram. Šele potem ko drugič zaženem pc inštaliram še grafično?
Pe še neki, kako lahko za sigurno ugotovim kako grafično imam (sem že tako zmedena, da že dvomim sama vase).
Ima me, da bi kupla kar drugo grafično tako da bi imela še cd za inštalirat :)). Sam ali lahko to kar sam inštaliraš v škatlo al rabiš pomoč? In ko sem že pri tem, bi kupla kartico kar s tv autom, pa ne vem če ma smisel na to mojo staro mašino. Sicer mi divx filme vrti dobro, sam kako bi to izgledalo na tv? Ali to nima vpliva.
Moje računalo mi je priraslo k srcu in dobro me služi za tisto kar ga jaz rabim (kak dokument napisat pa filme gledat) in če bi si tu še tv aut narihtala, bi bla amerika.
Aja pa še podatki od računala Pentium II, 64 spomina, hitrost 333.
Forum je zaprt za komentiranje.