Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaščitna mreža proti mrčesu

Zaščitna mreža proti mrčesu

https://www.bauhaus.si/ureditev-doma/zascita-pred-mrcesom/zascitne-mreze/zascitna-mreza-proti-mrcesu-windhager-rhino-screen-za-okna-1-00-x-1-20-m-aluminij-bele-barve

Imam PVC okno z roleto. Berem, da se ta “komarnik”, preprpsto montira v okvir okna.

Tega v živo, nisem videl še nikjer in so predstavitvene slike vedno prikazujejo montažo, le na okna, ki nimajo nobenih dodatnih zunanjih gaberitov, me zanima, če ima kdo montiran “komarnik”, na oknu, podobnem, kot ga imam sam.

Hvala za mnenja in odgovore.

Jaz imam komornih, ki sem ga namontirala sama z priloženim trakom na ježka, ker imam tudi jaz rolete. Ni prostora se za tak okvir.

Prejšnja mrežica mi je zdržala 3 leta.

Letos gre nova gor.

Mene pa zanima se to da nalepit tudi na balkonska vrata? Nisem to še nikoli pa ne vem kako to gre.

Na balkonsko ograjo se to nalima ?

Približno 50 € je doplačilo za komarnik pri nakupu novega PVC okna. Ena steka cigaretov. Nimaš kaj za razmisljat.

Kako pa za balkon? ?

Žalostna sova, podpis. Le da je blo pred 7 leti to 36 eur.

After market montaža v roletar pa 132.

A boš razmišljal?

Drgač pa ” fixni” komarnik, serijski od proizvajalca, za shrambo, je pa alu okvir z mrežo in z ušesci oz. zapiralci, ki primejo zunanji del bangerja okna in mreža stoji.

Zadeva nič ne spraska okvirja, odstranljiva/postavljiva v pol minute. Samo zapreš/odpreš ušeska. Lahko, da je na to foro.

Odgovor na objavo uporabnika
Pozdrav…, 13.06.2023 ob 12:56

https://www.bauhaus.si/ureditev-doma/zascita-pred-mrcesom/zascitne-mreze/zascitna-mreza-proti-mrcesu-windhager-rhino-screen-za-okna-1-00-x-1-20-m-aluminij-bele-barve

Imam PVC okno z roleto. Berem, da se ta “komarnik”, preprpsto montira v okvir okna.

Tega v živo, nisem videl še nikjer in so predstavitvene slike vedno prikazujejo montažo, le na okna, ki nimajo nobenih dodatnih zunanjih gaberitov, me zanima, če ima kdo montiran “komarnik”, na oknu, podobnem, kot ga imam sam.

Hvala za mnenja in odgovore.

Aliexpress dobis ugodno komarnik na jezka

Dej tam v iskalnik moscito window frame dobis kos za okoli 5 eur

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close