Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaroka poroka

zaroka poroka

s fantom sva skupaj eno leto in zveza je res super. Danes me je fant zacel malo tako ne ravno direktno sprasevati kaksni prstani so mi vsec in potem sva nekako presla na temo zarocnih prstanov in me je spraseval kako naj bi izgledal kako ve za pravo velikost ce kupi prstan itd… vse je bilo malo po ovinkih (in ni bil pogovor samo o zarocnih prstanih ampak tuni na splosno o nakitu).
Ne vem, ali je bil samo navaden pogovor ker bi mi rad kupil kaj lepega ali je dejansko se malo po ovinkih malo pozanimal za zarocni prstan, ali se je samo malo hecal.
Saj ven da je malo bedasto vprasanje, vendar mi ne gre iz glave. kaj pravite fantje, kaj je to bilo?

Ne se sekirat, ti bo Marko pomagal. On ve odgovor na vsako vprašanje, zmeri.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

tako kot je vprašal: kako velik prstan gre na tvoje prste. Ne več ne manj.

ko bo hotel kupiti zaročnega te bo peljlal k zlatarju

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj bi blo? Da si tupa ko hlod!

Kaj pa, če si ti napeljevala v smeri poroke, potem pa je on kar tako malo začel govoriti o prstanih? Strinjam se z NM-3w, da ko te bo hotel zaročiti, te bo peljal k zlatarju. Ženske imamo različno dolge in široke prste in bi kar tvegal, če bi kupoval prstan na pamet.

no recimo meni je to cisto mimo da me pelje k zlatarju po prstan. prstan naj izbere on (kasneje ga je tako ali tako mozno zmanjsati), in to sem mu tudi povedala. Drugace pa nisem jaz nacela te teme, sem samo odgovarjala na njegova vprasanja 🙂

Kaj pa, če si ti napeljevala v smeri poroke, potem pa je on kar tako malo začel govoriti o prstanih? Strinjam se z NM-3w, da ko te bo hotel zaročiti, te bo peljal k zlatarju. Ženske imamo različno dolge in široke prste in bi kar tvegal, če bi kupoval prstan na pamet.[/quote]
Zaročni prstan lahko kupiš “vzorčni”, tako da partnerko lažje “presenetiš”, potem pa lahko gresta skupaj tja in ji ga lahko izdelajo tudi po meri, če ji ni prav. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako se tudi meni zdi najbolje, da ga kupi in preseneti in se kasneje prstan zmanjsa ali zamenja…. Vendar se zmeraj ne vem zakaj je sploh napeljal na to temo, kar tako malo za brez veze verjetno ne bi tega nacel, morda res kaj namerava… Vendar skupaj nisva ravno dolgo, 1 leto bo.

a ti bi rada tako, kot Bratuškova “zlato pravilo” v ustavo … letos se sprejme, velja pa čez par let ☺ … zihr pa to ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Draga radovednica. Naša mnenja so ti očitno odveč, ker si pač prepričana, da te tvoj dragi želi presenetiti s prstanom. To izhaja iz tega, da ne sprejemaš npr. mojega mnenja. So moški, ki želijo svojo drago presenetiti s prstanom, so pa tudi taki, ki so bolj praktični in direktni in jo peljejo k zlatarju. Kakorkoli že, želim ti, da bi se ti sanje uresničile in da bi bilo ravno to, kar si želiš.

poglej če te moški vpraša kaj ti je všeč je pač to to… zanima ga kaj ti je všeč… moški ne delamo črevesja iz navadnega vprašanja in eno simpl vprašanje če ti je všeč pražen krompir (ali prstan) ne pomeni da te bo jutri to čakalo na mizi ampak je to samo VPRAŠANJE.

teorije zarote so za druge zadeve

babnce smotane vedno vidite več kot je, pa čeprav nikoli ni bilo ali zelo zelo redko!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mene je tudi nekdo nekoč spraševal kateri prstan mi je všeč, ko sva stala pred zlatarjem, pa še vedno nisva poročena. :))))

Kaj pa, če si ti napeljevala v smeri poroke, potem pa je on kar tako malo začel govoriti o prstanih? Strinjam se z NM-3w, da ko te bo hotel zaročiti, te bo peljal k zlatarju. Ženske imamo različno dolge in široke prste in bi kar tvegal, če bi kupoval prstan na pamet.[/quote]Zaroka je sama po sebi nepraktična in se mi zdi čudno, da bi praktičen človek hodil s punco k zlatarju, da bi izpeljal nepraktičen dogodek na praktičen način…morda če je pravnik?…ne bi vedela…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj pa, če si ti napeljevala v smeri poroke, potem pa je on kar tako malo začel govoriti o prstanih? Strinjam se z NM-3w, da ko te bo hotel zaročiti, te bo peljal k zlatarju. Ženske imamo različno dolge in široke prste in bi kar tvegal, če bi kupoval prstan na pamet.[/quote]Zaroka je sama po sebi nepraktična in se mi zdi čudno, da bi praktičen človek hodil s punco k zlatarju, da bi izpeljal nepraktičen dogodek na praktičen način…morda če je pravnik?…ne bi vedela…[/quote]

O zalezovalka Katenjka se javlja. :))

Zaroka je sama po sebi nepraktična in se mi zdi čudno, da bi praktičen človek hodil s punco k zlatarju, da bi izpeljal nepraktičen dogodek na praktičen način…morda če je pravnik?…ne bi vedela…[/quote]

O zalezovalka Katenjka se javlja. :))[/quote]Ampak seveda… v mojih tabelah piše, da so pravniki pragmatični, niti ne toliko praktični…predvsem pa piše, da ti nisi tipična njihova predstavnica–

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

O zalezovalka Katenjka se javlja. :))[/quote]Ampak seveda… v mojih tabelah piše, da so pravniki pragmatični, niti ne toliko praktični…predvsem pa piše, da ti nisi tipična njihova predstavnica–[/quote]

Draga Katenjka, namesto, da si delala tabele, bi se lahko na kak izpit prijavila. Potem bi lahko ugotavljali, ali si ti tipična naravoslovka ali ne. :)))) Tako si le wannabe naravoslovka.

Ampak seveda… v mojih tabelah piše, da so pravniki pragmatični, niti ne toliko praktični…predvsem pa piše, da ti nisi tipična njihova predstavnica–[/quote]

Draga Katenjka, namesto, da si delala tabele, bi se lahko na kak izpit prijavila. Potem bi lahko ugotavljali, ali si ti tipična naravoslovka ali ne. :)))) Tako si le wannabe naravoslovka.[/quote]Jaz sploh nisem naravoslovka, niti wannabe naravoslovka po vseh teh primerjavah z bukovostjo…ampak cenim tvojo skrb.

Kaj pa, če si ti napeljevala v smeri poroke, potem pa je on kar tako malo začel govoriti o prstanih? Strinjam se z NM-3w, da ko te bo hotel zaročiti, te bo peljal k zlatarju. Ženske imamo različno dolge in široke prste in bi kar tvegal, če bi kupoval prstan na pamet.[/quote]

Zaroka je sama po sebi nepraktična in se mi zdi čudno, da bi praktičen človek hodil s punco k zlatarju, da bi izpeljal nepraktičen dogodek na praktičen način…morda če je pravnik?…ne bi vedela…[/quote]
[sup]ker sem nekje zgoraj omenjan … sicer nebi spustil prca tukaj[/sup]

koliko bejbik si pa ti že “zaročila” katenjka ☺

veste kaj ljubčki moji, tole s temi zarokami je meni osebno ena velika bedarija, ki ne pomeni nič.
sploh ne vem , od kdaj je to v naši kulturi. v naših časih smo hodili in se potem poročili, če se nam zdelo to pomembno ali pa ne in bili na koruzi-kot še danes.
če mi je fant kupil prstan za rojstni dan , pač nisva bila zaročena-to je bilo darilo.

saj razumem-drugačni časi, drugačni običaji-meni je to razpravljanje o zaroki in podobno , pač preveč pocukrano! pa še veliko reklame za nič!

a si ti samo Kardelja, Marxa, Lenina brala???
btw: zaroke so na teh meridianih že vsaj od mostiščarjev dalje (beri J. Jalen triologija Bobri, Sam, Vrh )

btw: zaroke so na teh meridianih že vsaj od mostiščarjev dalje (beri J. Jalen triologija Bobri, Sam, Vrh )[/quote]
“Rod” si pozabil!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

btw: zaroke so na teh meridianih že vsaj od mostiščarjev dalje (beri J. Jalen triologija Bobri, Sam, Vrh )[/quote]
“Rod” si pozabil![/quote]
uff … hvala — malo me je.be … Bobri so cela triologija ☺

ti o zaroki raje ne sanjaj…mogoče boš dobila prstan za obletnico ko bosta skupaj eno leto.

-vse tole z zarokami in porokami-zgodovinsko gledano…
ni vse kar preberete v romanih-ala Bobri…tudi zgodovinsko dejstvo
poroka in zaroka sta nastali v današnjem pomenu z uvedbo privatne lastnine, še posebej pa s prihodom krščanstva..

v Bobrih je privatna lastnina hudo povdarjena ☺ … pa že pri faraonih je izražena … tako da: cvek iz zgodovine

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close