Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaročni prstan

Zaročni prstan

Mogoče kdo ve na kaj vse moraš bit pozoren, ko ga kupuješ? Samo vprašam.

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 30.09.2025 ob 07:42

Mogoče kdo ve na kaj vse moraš bit pozoren, ko ga kupuješ? Samo vprašam.

Moraš vedeti, a je za babo al za dedca!

Odvisno od zenske. Zame, ki delam z rokami v sluzbi in doma, bi bil klasicni zarocni no go. Vprasaj jo kaj ji je vsec a ne oz skupaj pojdita izbrat pa je reseno

Velikost :):):)

Dobro jo poslušaj ko komentira nakit, boš videl kaj ji je všeč. Lahko greš izven okvirjev in ga narediš sam oz skupaj z zlatarjem, da bo unikaten in edinstven.

Drugače pa, najboljši je tisti, ki je dan iz srca, ne glede na vrednost, ker kot tak ima neomejeno vrednost.

Se prav nič komplicirat. Ta pravga izbrat in to je to.

Oooooo super, a ga kupuješ? Sč se ukinja, ti pa v zakon. Super! Čestitke!

msolivija, 30.09.2025 ob 09:00

Velikost :):):)

Dobro jo poslušaj ko komentira nakit, boš videl kaj ji je všeč. Lahko greš izven okvirjev in ga narediš sam oz skupaj z zlatarjem, da bo unikaten in edinstven.

Drugače pa, najboljši je tisti, ki je dan iz srca, ne glede na vrednost, ker kot tak ima neomejeno vrednost.

Glede velikosti mislim na to, da ji bo prav. Ne na velikost kamna 🙂

Jp, nič ne kompliciraj 🙂

Eeee khhhmmmmm, pikec, kaj me nisi poslušal??? Povedala sem ti kakšnega : )

Ja na zaročnem prstanu mora biti kamen briljant in to v obliki kronce.

še slab mesec si se ženskam ponujal, da bi skupaj prodaja, kar imata, in ustvarila nov dom. pa ne, da se zdaj že poročaš? najbrž sprašuješ “na zalogo”, a? :))

te se pa ni ta drek od greznice zaprl danes da še kr lahko nabijate ??

Bodi pozoren na velikost dlani, dolžino in širino prstov. Najprej velikost in potem videz prstana.

Bodoča lloydova, 30.09.2025 ob 14:39

Eeee khhhmmmmm, pikec, kaj me nisi poslušal??? Povedala sem ti kakšnega : )

????

da ga bo prejel zate primeren moški.  pa da si ti žena.  in da je poroka v ožjem družinskem krogu.  da, če si on? da je ona žena!!  da je sedaj normnalne postave.  da ni družboslovka.  psihologinja, pedagoginja, učiteljica, profesorica, medcinska sestra, socijloginja, zdravnica,  pravnica, glasbenica, plesalka neka bolj komunistična,  športnica, policjaka, uniformiranka,  ekonomistka. ker če je to, je indoktrinirana v toxilčni feminizem. glej da je imela oba starša. strogega atija.  glej da ni razvajneka, da zna kuhat in kuhat ali se že uči kuhat.  da  te ne zavira. kaj te bo fsaka. torpeveriš tako da začneš hujšat in dobro zgledaš. če opazišda tehoče naredit mehkega, te ooblači kto fantka, kar pomeni da nisi všečenn drugim samicam jem ogoče lahko dober znak. ampak problem je ker se te pol sama naveliča.  moraš bitn asvoji poti v življenju,  ne moreš zaradi pustit recimo nek osluzbo, ki tebi veliko pomeni. edino čeje res neki, ne vem kaj. nevarno res full.  pa še to.  moraš pa bit sam uredu dec.  to paje jasno.  ni gostiln,ni disco, ni trave, ni droge, ni nekihjugovinark okoli vlačit. NI KOLEGOV  in nekih fuzbal pa takosranje.  edino če to že delaš. da je to legetimno neki. da si učitelj za nogometza otroke. pol pa ja seveda.  vsak dan oba skupi trenirat doma.  sklece, trebušnjake, počepe, sprehod.  oba!!!  to je preveč za napisat.  poroka je odločitev. prstan?  sama si izberita izgled. okrogl zlat in ke vzorec noter recimo. oba isti. al pa noben vzrec. lepo je že če je mal debeljši. če imaš denar.  prstan ni takobistven. ja?!!  ne sam da mora on bit žena, ti moraš biti mož.  moški!

Anonimno58, 30.09.2025 ob 15:37

še slab mesec si se ženskam ponujal, da bi skupaj prodaja, kar imata, in ustvarila nov dom. pa ne, da se zdaj že poročaš? najbrž sprašuješ “na zalogo”, a? :))

Nič na “zalogo”,  zame bo ?.

Se mi je kava zaletela, ko sem videla kdo je odprl temo :))))))

Wdddddd čestitke ?

Ne maram prstanov.  Loh pa oddam. Hec. Ce na vprasanje meniš. Verižico pa, s simboli. Poleti. Imam še uringlne, če rabiš. ?☺️☺️☺️☺️

Oddam prstane in uringlne. Bodo zainteresirane. ?☺️☺️☺️  Pa sploh ni kot boste menili še v zadnjih vzdihljajih. ?☺️☺️☺️.

Moraš vedeti,da po poroki nastane ločitev, zato se že v štartu ne zaročaj!

tarči slovel si kot zaprisežen samec ?

tko je prav kaj boš sam žena to je prava pot ❤️

Srečno obema ?❤️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close