Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaročenka

zaročenka

Najbrž ne veš kaj pomeni izraz “ku.rba”?

mah mogoče izraz kurba ni najbolj primeeren ampak dobr ti veš kaj sem jaz mislu

a res še tlačijo zemljo tolkle prizadeti osebki?

Če bo v sporu s tabo o tem najela odvetnika, bo ta rekel, da je njeno dejanje iz leta 2004 že zastaralo. :)))))

Sicer pa, sploh ni važno, kdaj je to storila, važno je, da je bila takrat že v vezi s tabo, torej te je prevarala. Je povsem enako, kot če bi to storila včeraj.

Ne bi rekel, da je enako. Namrec, 8 let veze PO prevari, je dokaz, da prevara ni nobenemu naskodila, a ne? Drugace pa, dober avatar. No, ko se bos naucila obnasati kot tvoj avatarju, takrat ti bo pa zares steklo. 😉

Ne bi rekel, da je enako. Namrec, 8 let veze PO prevari, je dokaz, da prevara ni nobenemu naskodila, a ne? Drugace pa, dober avatar. No, ko se bos naucila obnasati kot tvoj avatarju, takrat ti bo pa zares steklo. ;)[/quote]

Potem ti predlagaš, da tudi on njo prevara in ji to čez 8 let pove? :))

klasika, vsi bomo rekl …. vrni ji … pa pejt zdaj ti v dvema

a ti je do nje? se boš poročil z njo? ti ne bo da dogodek odmeval v glavi kot sol na rano?

to je bilo na začetku vajine veze … ej, boljš kot nekje na sredini 😉 ali pa sedaj …
takrat so ji čustva še šibala sem in tja, kaj veš, mogoče še ni vedla, kako in kaj … mogoče se je želela izživet in se je …

dej ji kontra, ja, dej ji
ustvari ambient
postelja, svečke, whatever
reci ji … a da res si bila z dvema …
pokaži, kaj si jima delala in kaj onadva tebi …
pokaži na meni …
kako ji vrneš? vzami jo na hard, konkretno jo zrajcaj in si jo provošči na polno, nabijaj jo nase … reci, aha, tu imaš, da si boš zapomnila, kdaj sem te dobro ….

ajd, ne rabiš ravno tako, a uporabi sebe, vaju
lahko se samo pogovoriš z njo
bilo je, priznala je, a priznava, da te ima rada … boš zaradi enega tega dogodka iz davnine zapravil vse?
no edino če to želiš …

kako pa čutiš, pa sam veš …

zapis kot, da bi žajfnico pil … kje pa je kašen vulgaren izrazek, da zastopim o čem trobezljaš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a ti si zato tu, da same vulgarnosti bereš?

zakaj pol sodeluješ tu gor?

itak bo pa vulgarnosti cenzuriral …

a zarad enga “spodrsljaja užitka” bo zdej vse na kocko postavu … pa sta oba pol še par let nesrečna, ja, itak ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close