Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaročenka

zaročenka

Stvar je enostavna, z mojim dekletom sma skupi devet let in ko sma se zadnjič menla za nazaj mi je priznala, da je na začetku najine zveze tam nekje leta 2004 bla v grupiču z njeno kolegico in tipom. kaj je za naredit?

Vrni ji. Saj je jasno, da te predvsem to matra.

Povabita tisto kolegico in boste spet v troje, mogoče še tistega tipa. Pa bo še bolje.

idealno.. samo tistega tipa ne povabit 🙂

Po devetih letih bi jo že lahko poročil, če je zaročenka.
Glede ostalega se pa zmenita, če bosta naslednjič skupaj ponovila ali tega ne bosta sploh več prakticirala.

vprašaj jo, če ima že kakšno frišno, mlajšo takšno frendico ali več njih .. pa naj ti jih pripelje v onegavljenje kot zaročno darilo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Naredi tisto, kar TI misliš. Ne moreš spraševati nas brezčutneže:).

Zakaj jo pa sprašuješ stvari, ki jih ne moreš prenest?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tvoj bi prenesel? :))) Ti bi prenesla? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pikec, jst takšnih stvari ne sprašujem, pa tudi odgovorila ne bom na to vprašanje… ker ne želim s tabo in ostalimi deliti svojih intimnih zadev.
Še kakšno vprašanje? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa smo tam….. :)))
nič več vprašanj 😀

nič več vprašanj :D[/quote]

Kar daj duška svoji domišljiji. To menda nikomur ne škodi. Pa veliko užitka ti želim. 🙂

nič več vprašanj :D[/quote]

Kar daj duška svoji domišljiji. To menda nikomur ne škodi. Pa veliko užitka ti želim. :)[/quote]

eeeeeeeeeeee….. :))
Jah, Japka, napsiala si, kot da je to keks. Zdaj pa če malo premisliš, pa ni tako enostavno, če je v igri več na stavi kot zgolj s-e-k-s, torej skupno življenje. Problem je ravno domišljija, ki nagaja tistemu, čigar partner je imel malce bolj “razgibano spolnost”… :))

Kar daj duška svoji domišljiji. To menda nikomur ne škodi. Pa veliko užitka ti želim. :)[/quote]

eeeeeeeeeeee….. :))
Jah, Japka, napsiala si, kot da je to keks. Zdaj pa če malo premisliš, pa ni tako enostavno, če je v igri več na stavi kot zgolj s-e-k-s, torej skupno življenje. Problem je ravno domišljija, ki nagaja tistemu, čigar partner je imel malce bolj “razgibano spolnost”… :))[/quote]

Ne, tako si ti razumel. Sama pa ne vidim nobenega razloga, da bi se pred kom opravičevala in razlagala, kaj jaz ja in kaj jaz ne. Je precej nerelevantno. Sem pa želela povedati temu heroju31 naj se drugič ne pogovarja o zadevah, če potem takole sprašuje. Ni ravno herojsko.

Mislim da je odgovor jasen!

Vprašaj jo če bi za poročno noč prpelala kako dobro pričo ali bridesmaid in da mate v tri….!

pol boš pa vido če bota še zaročenca oz. če se bota oženla

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja sigurno še to dela….!!!! ..mislim..zakaj bi nehala, če ima to možnost(“kandidate”)..paše ji..očitno ji ni bila slaba izkušnja..sej pa jo malo poznaš po glasu oz načinu kako je to povedala…..
Ti pa zdj..kakr češ…mogoče celo bolje, da ne drezaš..in pstiš kt je..da te ne bo še kap, k boš ugotovil, da tega še ni konec!
Pa lep pozdrav 🙂

Saj bi pa ne sfolga dveh…. očitno še nje ne in to ga muči…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj bi pa ne sfolga dveh…. očitno še nje ne in to ga muči…..[/quote]

tole bo najbrž blizu resnice.
Ker v nasprotnem se ne bi spraševal kaj storiti!

Jasno je da jo je kolegičin tip naskočil:)) Revange je edino to, da zahtevaš njeno kolegico zase..jo pred zaročenko nabrišeš in basta.):)

kakšni odgovori, sem resno vprašal

Jaz bi resno tako naredil.. kaj pa ti smatraš za resno, je pa tvoja stvar!

Sak, če ti ta varianta ne leži, ji lahko rečeš tudi, da pripelje prijateljičinega fanta.

grrr:)))

mi ti resno pravimo…. samo prizadet moški nebi, po tem, ko bi zvedo da je njegova trenutna punca bila v grupiču FFM ne vprašal če je za ponovitev le-tega ….

Pa kaj če gresta potem narazen… to je vseeno doživetje ki ga ne doživi vsak moški (če odštejemo da je možno tudi plačat za take fore)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ma eiii eni pa ste…dobr ane če si zadovoljen z dejstvom, da bosta tvoja bodoča otroka imela kurbo za maico je cool.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close