zaročenka
Pikec, jst takšnih stvari ne sprašujem, pa tudi odgovorila ne bom na to vprašanje… ker ne želim s tabo in ostalimi deliti svojih intimnih zadev.
Še kakšno vprašanje? 🙂
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa smo tam….. :)))
nič več vprašanj :D[/quote]
Kar daj duška svoji domišljiji. To menda nikomur ne škodi. Pa veliko užitka ti želim. 🙂
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa smo tam….. :)))
nič več vprašanj :D[/quote]
Kar daj duška svoji domišljiji. To menda nikomur ne škodi. Pa veliko užitka ti želim. :)[/quote]
eeeeeeeeeeee….. :))
Jah, Japka, napsiala si, kot da je to keks. Zdaj pa če malo premisliš, pa ni tako enostavno, če je v igri več na stavi kot zgolj s-e-k-s, torej skupno življenje. Problem je ravno domišljija, ki nagaja tistemu, čigar partner je imel malce bolj “razgibano spolnost”… :))
Kar daj duška svoji domišljiji. To menda nikomur ne škodi. Pa veliko užitka ti želim. :)[/quote]
eeeeeeeeeeee….. :))
Jah, Japka, napsiala si, kot da je to keks. Zdaj pa če malo premisliš, pa ni tako enostavno, če je v igri več na stavi kot zgolj s-e-k-s, torej skupno življenje. Problem je ravno domišljija, ki nagaja tistemu, čigar partner je imel malce bolj “razgibano spolnost”… :))[/quote]
Ne, tako si ti razumel. Sama pa ne vidim nobenega razloga, da bi se pred kom opravičevala in razlagala, kaj jaz ja in kaj jaz ne. Je precej nerelevantno. Sem pa želela povedati temu heroju31 naj se drugič ne pogovarja o zadevah, če potem takole sprašuje. Ni ravno herojsko.
Mislim da je odgovor jasen!
Vprašaj jo če bi za poročno noč prpelala kako dobro pričo ali bridesmaid in da mate v tri….!
pol boš pa vido če bota še zaročenca oz. če se bota oženla
Ja sigurno še to dela….!!!! ..mislim..zakaj bi nehala, če ima to možnost(“kandidate”)..paše ji..očitno ji ni bila slaba izkušnja..sej pa jo malo poznaš po glasu oz načinu kako je to povedala…..
Ti pa zdj..kakr češ…mogoče celo bolje, da ne drezaš..in pstiš kt je..da te ne bo še kap, k boš ugotovil, da tega še ni konec!
Pa lep pozdrav 🙂
mi ti resno pravimo…. samo prizadet moški nebi, po tem, ko bi zvedo da je njegova trenutna punca bila v grupiču FFM ne vprašal če je za ponovitev le-tega ….
Pa kaj če gresta potem narazen… to je vseeno doživetje ki ga ne doživi vsak moški (če odštejemo da je možno tudi plačat za take fore)
Forum je zaprt za komentiranje.