Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Zares dobra grozljivka

Zares dobra grozljivka

Mi lahko kdo kakšno priporoča?

Krog, Čarovnica iz Blaira, The Others.

Meni daleč najbolj grozna Nevarni odcep. Pa sem jih že kar precej gledala.

Od istega japonskega režiserja, ki je delal Krog – Temačna voda. Japonske grozljivke so itak res kurjo polt gor pognat.

meni je pa dober film Final Destination (mislim, da so trije deli). Prizori so res kruti.

Žaga

Voščene lutke al nekaj takega je bil naslov

Med novejšimi mi je bil zelo všeč španski film [Rec], letnik 2007.

Chepesr Chepers (nekkao tako) obstajajo trije deli in sem velika ljubiteljica grozljivk, gledala sem vse zgoraj omenjene ampak ta pa je adijo. Vsaj zame. Celo noč sem spala pri prižgani luči. Sicer so pa Japosnke tudi grozne. Ne kažejo toliko krvi, je pa nepetost takšna, da me je potem strah v omaro pogledat.

Ni nevarni odcep ampak Wrong turn in potem nadaljevanje Hill s have eyes če misliva na isti film!Sta pa res nagravžna!
Drugače pa Silent hill,Apocalypto,Cave,Dark floor,Dog solders,Ring,Hudič v emily rose,Hotel rouanda,The Omen,Below,Hollow man,

Ravno včeraj pogledal. Zelo dober film v tem žanru. Eden Lake.

Hills have eyes pa ni nadaljevanje od Wrong Turn. Nadaljevanje je Wrong Turn 2. Hills have eyes pa ima prav tako svoje nadaljevanje HHE 2.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole poimenovanje(grozljivka) je pa res čist mimo , zastarelo in totalno preveč posploševalno. Podobno kot če bi nekdo spraševal kateri avto naj kupi izmed vseh ki so na tržišču…

Zares dobre grozljivke sem gledala v otroštvu, ko mi je špilala domišljija, naslovov se sicer ne spomnim, pa tudi niso tako pomembni.

Zdaj dobrih grozljivk ne znajo delat več.. 😉

Ko je prišel film Carrie prvi del, smo bli vsi presrani kot pubertetniki, sem ga pa gledal nekaj mesecev nazaj na naši TV in sem se smejal zraven…

Hostel, House of 1000 Corpses, My little eye, Dark water, Grudge, Hills have eyes, House of wax, Gothica, High tension, Hide and seek, 28 days later, 28 weeks later, Rest stop, Ghost ship… zdej bo pa dovolj

Vse od Stephana Kinga. Cujo… Pa Ko jagenjčki obmolknejo.

New Report

Close