Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zaradi WORDA ne dela TISKALNIK

zaradi WORDA ne dela TISKALNIK

Prej smo imeli stari word (še starejši kot 2003) in je prinet HP C4480 normalno delal. Nato smo na računalnik naložili office 2007 (oz. še novejši, ne vem točno) in printer ne dela – oz. s tiskalnikom je vse v redu, samo ko priklopim tiskalnik in računalnik; računalnik ‘zamrzne’ – se ne odziva več – miška ne dela, ne dela tipkovnica – NIČ!! šele ko tiskalnik odklopim, računalnik ponovno ugasnem in prižgem, začne računalnik delati.

mislite, da bi printer spet normalno delal, če bi ‘odinštalirali’ novi word in naložili starega? kaj je narobe? hvala za pomoč. LP

Pozdravljena

Problem ni v Wordu ampak verjetno v okvarjenih gonilnikih tiskalnika. Poskusite odstraniti tiskalnik iz sistema in ga ponovno namestite.

LP

Poglej v nadzorni plošči pod tiskalnike če je le ta privzeti kot naprava.

Ker je trenutno odklopljen ga ni v nafzorni plošči (če ga priklopim mi računlanik ne dela, zamrzne)

Ne, to zagotovo ne bo držalo. Ker (imamo tri v enem: tiska, kopira, skenira) kopira pa normalno, glede na to da ni povezan z računalnikom. Ker če bi bilo kaj narobe z gonili, tudi kopirec ne bi delal.

Še kakšna pomoč?

:(((((

Saj je bil odgovor že podan, Office in tiskalnik naj ne bi imela posebne povezave. Računalnik ti bržkone zmrzne tudi če nimaš tedaj odprtega Worda? Ali pač? Če ste namestili piratsko verzijo Office 2010, jo pač odstranite – če menite, da je to vzrok za težavo s tiskalnikom.

Kljub vsemu menim, da je vzrok treba iskati drugje.

jaz imam tudi podobne težave s HP printerjem. isto tako kot tvoj ima tudi možnost kopiranja. in mi tudi računalnik ‘zablokira’ če printer priključim na računalnik. v nadzorni plošči JE kot privzeti printer. je torej res kaj narobe z gonili, pa čeprav tudi meni normalno printa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close