Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zaradi WORDA ne dela TISKALNIK

zaradi WORDA ne dela TISKALNIK

Prej smo imeli stari word (še starejši kot 2003) in je prinet HP C4480 normalno delal. Nato smo na računalnik naložili office 2007 (oz. še novejši, ne vem točno) in printer ne dela – oz. s tiskalnikom je vse v redu, samo ko priklopim tiskalnik in računalnik; računalnik ‘zamrzne’ – se ne odziva več – miška ne dela, ne dela tipkovnica – NIČ!! šele ko tiskalnik odklopim, računalnik ponovno ugasnem in prižgem, začne računalnik delati.

mislite, da bi printer spet normalno delal, če bi ‘odinštalirali’ novi word in naložili starega? kaj je narobe? hvala za pomoč. LP

Mi smo tudi prejšnji teden naložili office 2007 in imam enaki printer, pa dela brezhibno. Nobene razlike ni.

Jaz imam podoben primer, samo, da sem jaz kupila nov računalnik, pa je prenobel in mi zdaj skener ne dela. Počakaj še na kak odgovor profesionalcev,oni bodo bolj vedeli.

Saj jaz mislim da je nekaj narobe z računalnikom. Samo ne vem kaj. Kakšen virus?

Tukaj ni problema nobel~staro, ker je prej vse normalno delalo. Ne vem. A je mogoče računalnik premalo zmogljiv in ne zmore printer in word office naenkrat ali kaj ?!

kateri printer imaš? najprej poizkusi posodobiti driverje (verjetno so na strani od proizvajalca printerja, poiščeš take za tvoj model)

aja vidim, da si napisala kateri… evo zlovdaj si tukaj: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=3418705&lc=en&cc=us&dlc=en&submit.y=10&submit.x=0&lang=en&cc=us

aja vidim, da si napisala kateri… evo zlovdaj si tukaj: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=3418705&lc=en&cc=us&dlc=en&submit.y=10&submit.x=0&lang=en&cc=us%5B/quote%5D

Kaj pa moram kliniti? Oprosti, ampak res nimam pojma.

Software & Driver Downloads
Solve a problem
Getting started

Kaj naj kliknem? Hvala

Driver Downloads
nato izbereš kateri operacijski sistem imaš
nato spet pod “driver”, če jih je več poišči Basic Drivers

Ja, zdaj se že downloada. Kaj pa potem naprej ko se bo že naložila – kakšne dodatne ikone, nalaganja ipd..?

če to ne bo pomagalo pa lahko pod “Utility” zlovdaš in poženeš še HP Print Diagnostic Utility, to naj bi odkrilo kakšna napaka se pojavlja

evo. zdaj nalagam driverje – 65% že naloženo. kaj moram potem narediti? samo priklopiti printer…ali ga spet inštalirati na računalnik…kako naprej? hvala!!

ko se bo naložilo samo dvakrat klikneš na to .exe datoteko in slediš navodilom (klikaš Next) in ti bo inštaliralo na prave konce

res najlepša hvala za pomoč. če mi kaj ne bo šlo, bom kar tukaj vprašala 🙂

čeprav imam slab občutek..da spetne bo delalo 🙁

držim pesti 🙂

ja, tiskalniki znajo biti tečni, kar na lepem jim kaj ne paše več..

možno tudi, da si kakšne nastavitve v officu nasprotujejo s printerjem, kasneje preveri še kateri printer imaš tam nastavljen (pomoč)

držim pesti 🙂

lahko tudi preveriš v wordu, če imaš nastavljen pravi printer takole

ne morš verjet…. X-(

ko je bilo 100% naložen prenos, jaz kliknem ‘tja’ in sploh ne zazna. že spet računalnik ‘zamrzne’ spet ugasnem in ponovno prižgem zdaj dela vse normalno samo tistega prenosa ni. pri “Utility” mi pa sploh nič ne zazna, kajti nimam priključenega printerja -če ga imam je računalnik ‘zamrznjen’.

še kakšen predlog :(((( ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close