Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaradi sinovih sošolcev smo morali nabavit nov avto

Zaradi sinovih sošolcev smo morali nabavit nov avto

Prej smo ga vozili v šolo z meganom, pa so se mu sošolci posmehovali s kakšno kripo se pripelje. Sedaj smo nabavili škodo kamiq, kar ans je precej stalo, ampak se zdaj on lahko posmehuje drugim, ki se v šolo pripeljejo npr. s corso ali astro. Imate še kje drugje take težave?

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

A vi se hvalite s eno ubogo SKODO?

Saj to ne more bititt res! TO JE EN TROLL!

Hm. Počasi mu boste morali nabaviti novo mamo. Majo drugi lepše. Da se bo lahko posmehoval unim, ki majo starejše… ?

Zdej, al je izmišljena fora, če ne si pa usekana, da glava peče.

Škoda pa res ni neka znamka

Itak,da sem si izmislila. Malo provokacije.. :))

Ne, glede avta ne.

Bivši  je imel  zadnja eta tako natripan ego, da je bilo že kar hudo;  sprovociral ga je naprimer komentar sinovega sočolca, ko je prišel na obisk, joj kako imate pa vi majhen televizor – diagonala 90 cm sicer.

Takoj naslednji teden je letel k trgovcu kupit televizor za mao več kot  2000 EUR z diagonalo 180 cm in vsemi monimi “smart” funkcijami :), toliko, da si je potešil ranjeni ego. Stari televizor ni bil star več kot 4 leta sicer. Pa ni bil sicer  low cast gringo. iz vijših slojev  slovenske družbe je bil, vsaj za takega se je imel.

Moron na kubik. Kot da bi mu rekel, da ima “majhnega” v gatah, tako ga je prizadelo, ko mu je 13letnik rekel v obraz , da ima “majhen” TV ekran v dnevni sobi in da če sploh kaj vidi na njem v ločljivi velikosti. In ja, izjavil je še: ne bo mene en smrkuc zajebavu, da imam majhn televizor  🙂

Kako beden štos prvo kot prvo, na žalost pa v resnici velikokrat resničen. Zanimivo kako ljudi prizadane, ko jim nekdo reče da imajo “preslabo” nekaj materialnega in potem hočejo to menjati za “boljše”. Ko jim pa kdo reče nekaj kar ne razumejo, ali pa da so prebutasti….pa noben ne prebere kakšne knjige ali kaj podobnega. Fascinantne prioritete.

Dober vic. Pri nas se posmehujejo tudi tistim, ki se pripeljejo s Škodo.

Najbolj so in stare kripe od volksvagnov, mercedezov in bmvjev.

Jaz se takim pripombah samo nasmehnem in rečem sinu naj jih vpraša kje polnijo mobice med vožnjo. Zelo hitro se zaključi tako posmehovanje, ker te stare kripe nimajo usb vtičnic. Na tak način jim brez problema vrne.

Smo imeli podoben problem z mobiteli, posmehovanje ker nimajo jabolčka. Pa je to izpostavil en oče na roditeljskem, da nimajo dovolj denarja da vsake 2 leti kupijo otroku novega Apla. In se je izkazal, da je njegova hči ena izmed tistih, ki se ven meče. To znamko so imeli le 4 od 24.

Tako da po mojih izkušnjah se ven mečejo tisti ki nimajo.

@Neprijavljena, tudi avtopolnilce za v stare avtomobile so že pogruntali. Z vsemi možnimi vhodi.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 17.07.2021 ob 13:23

Dober vic. Pri nas se posmehujejo tudi tistim, ki se pripeljejo s Škodo.

Najbolj so in stare kripe od volksvagnov, mercedezov in bmvjev.

Jaz se takim pripombah samo nasmehnem in rečem sinu naj jih vpraša kje polnijo mobice med vožnjo. Zelo hitro se zaključi tako posmehovanje, ker te stare kripe nimajo usb vtičnic. Na tak način jim brez problema vrne.

Smo imeli podoben problem z mobiteli, posmehovanje ker nimajo jabolčka. Pa je to izpostavil en oče na roditeljskem, da nimajo dovolj denarja da vsake 2 leti kupijo otroku novega Apla. In se je izkazal, da je njegova hči ena izmed tistih, ki se ven meče. To znamko so imeli le 4 od 24.

Tako da po mojih izkušnjah se ven mečejo tisti ki nimajo.

Če govori take bedarije, se mu posmehujejo dvojno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close