Zaradi pct imamo manj prometa
Hja, kje ste pa gostinci, sp-jevci bili na protestih???
Jaz sem šel na 4 proteste že, ravno iz teh razlogov.
da se odpravi PCT pogoj ki je slabši od nič
da se odpravijo maske, ker ne sluzijo ničemur
da se lahko normalno gibljemo kot prej
gripa kot gripa (covid, je prišla, sem jo imel in je tudi brez težav odšla, brez težav)
da lahko DELAMO NORMALNO, VSI, tudi gostinci tudi vsi ostali
vsi veste da so ti ukrepi protistavni, in da ste vsi v prekšrku ki od stranke zahtevate PCT papir.
Jaz se ze grem drzavne nepokorščine…vsi tisti lokali, trgovine ki so me zavrnile, me ne vidijo več…hvala bogu pa obstajajo izjeme ki se na ta pct pogoj pozvizgajo, saj morajo preziveti, ostalim, vam, gre očitno še predobro
sami ste si krivi. ne bi tega sprejeli, pa bi bil mir. jasno de vam ljudje ne pridejo. meni je blo vse jasno že od začetka. sorry, ampak res nimam nobene afinitete do vas več. sej ste vsemu kimali karkoli vam je jajo reku. a ko vam bo reku de začnite strelat goste a jih boste strelali? ne gre se za cepljene in necepljene sploh gre za to de ljudi dokler boste gledali tale kretensk ptc h vam ne bo. to je dejstvo.
Anonimno 7847, 08.10.2021 ob 07:33
Hja, kje ste pa gostinci, sp-jevci bili na protestih???
Jaz sem šel na 4 proteste že, ravno iz teh razlogov.
da se odpravi PCT pogoj ki je slabši od nič
da se odpravijo maske, ker ne sluzijo ničemur
da se lahko normalno gibljemo kot prej
gripa kot gripa (covid, je prišla, sem jo imel in je tudi brez težav odšla, brez težav)
da lahko DELAMO NORMALNO, VSI, tudi gostinci tudi vsi ostali
vsi veste da so ti ukrepi protistavni, in da ste vsi v prekšrku ki od stranke zahtevate PCT papir.
Jaz se ze grem drzavne nepokorščine…vsi tisti lokali, trgovine ki so me zavrnile, me ne vidijo več…hvala bogu pa obstajajo izjeme ki se na ta pct pogoj pozvizgajo, saj morajo preziveti, ostalim, vam, gre očitno še predobro
bravo. kle ni kej dodat. gostinci so navadni loleki. ne bi težili ljudem pa bi jih meli. čist prav jim je kva pa kimajo vsevprek.
Martina723, 08.10.2021 ob 12:40
sami ste si krivi. ne bi tega sprejeli, pa bi bil mir. jasno de vam ljudje ne pridejo. meni je blo vse jasno že od začetka. sorry, ampak res nimam nobene afinitete do vas več. sej ste vsemu kimali karkoli vam je jajo reku. a ko vam bo reku de začnite strelat goste a jih boste strelali? ne gre se za cepljene in necepljene sploh gre za to de ljudi dokler boste gledali tale kretensk ptc h vam ne bo. to je dejstvo.
Tako je.
Sledijo tem kretenskim nezakonitim pravilom, potem pa jamrajo, da ni ljudi in da propadajo. So tako butasti, da ne razumejo, da so kretenska pravila namenjena uničevanju malega gospodarstva. Oni pa samo kimajo in so tiho.
Grem tja, kjer nisem diskriminiran in kamor lahko grem kot človek. Brez nagobčnika in brez fašističnega pct.
..ijep…g-spud Klaus je temu reku… the great reset.
V Ameriki je ze znano, je je priblizo, do sedaj, 60% malih firm odslo v franze.
Knjiga tega gspuda Klausa lepo sporoci, da je cilj.. velike korporacije. Torej mali… fak-ju!
Po celem svetu in skozi zgodovino so male firme potegnile voz ven iz krize. Torej… tamali solit se pejte! Tavelki sedaj krojijo usode vam vase…
Mi Slovenci pa po Cankarjevo na skedenj in jamrat o skodelici kave….
In kaj naj ti jaz?
Podprli ste ta ukrep, zdaj pa zivite z njim.
Jaz ne pogresam ne trgovin, ne lokalov, bolj vi vsi pogresate kupce in stranke.
Imate razna zdruzenja, lahko se povezete na sto in en nacin ter se uprete tem ukrepom, dokler pa jamrate samo po forumih, mi vas ni zal.
Meni denar ostaja, do pomladi bo kar lep kupcek.
Pravilno, da imate manj prometa.
Ste šli na proteste?! Ste zahtevali, da ukinejo PCT?!
Niste, torej…
Jaz tudi po koncu korone ne bom šla tja, kjer so hoteli PCT.
Kupujem samo še preko interneta v tujini.
Me veseli, da je tudi Plestenjak moral zapreti lokal. Adi Smolar pa se je izkazal. Izpeljal je koncert, kjer ni bilo pogoja PCT. Za mene bo vedno car.
Moja frizerka ne zahteva PCT, odkrila sem jo šele v koroni in k njej bom hodila vedno.
nič manj obiska, 08.10.2021 ob 07:51
Pri nas je tudi obvezen PCT. Nimamo pa nič manj obiska. V bistvu moramo večkrat obiskovalce odsloviti, ker jih je preveč. Delam pa v Avstriji. Nihče ne komplicira glede PCT. Pokažejo in to je to.
delaš ja seveda… si pozabilo napisati – da v AUT je T zastonj za vsakega na vsakem koraku , pa da v AUT ni Pct za štacune in trgovske centre, kaj šele za dostop do zdravnika…
dajte vse napisati, če že pisarite…
pa ne podpiram nič od tega, ker mi je vse booooolj jasno,da je to politični interes… s tem virusom bi lahko živeli popolnoma normalno kot živimo z drugimi…
Ena južna neprijavljena, 08.10.2021 ob 13:59
BRAVO.
Čeprav glede PCT morm priznat, da sm kr orng presenečena, ker mi je vsaj do zdej, uspel brez teh glupih pogojev prit povsod kamor sm bla namenjena. Je blo sam v enm primeru mjčkn prerekanja, pa še tuki mi je uspel.
Ah, no namenjen Anonimno 7847.
Mushroom, 08.10.2021 ob 14:06
Tam kjer piše, da lahko sedijo samo osebe s pct ne grem. Tudi v centre ne grem, dobim vse v hoferju.
Jaz tudi. In moja najljubša trgovina, ki sem jo izbrala ravno zato, ker ni dren, je zdaj noro polna. Centri pa prazni. Pravilno.
BTC bo propadel. Mermal pa bo končno kaznovan, ker je bil prvi, ki je pokradel državno lastnino. Plosk. Plosk
btc bo propadel, 08.10.2021 ob 14:09
Jaz tudi. In moja najljubša trgovina, ki sem jo izbrala ravno zato, ker ni dren, je zdaj noro polna. Centri pa prazni. Pravilno.
BTC bo propadel. Mermal pa bo končno kaznovan, ker je bil prvi, ki je pokradel državno lastnino. Plosk. Plosk
BTC je danes poln, povsod gneca.
Pa jebela no- Avstrijcev je 8,9 milijona, nas pa uohrna 2 milijona. Že vaša vas ima verjetno več prebivalcev, kot polovica Slovenije. Tako da ni primerjave.
Avtorica, sočustvujem.
Zdaj pa razložim še tole absurdo situacijo: v našem kraju je pošta franšizna, torej ima franšizo trgovina z živili; znotraj trgovine je še pult da oddajo in prevzem pošiljk , plačila, nakazila, ipd -v trgovino z živili lahko vstopaš z masko brez PCTja, za pultom v istem prostoru trgovine ( vhod in izhod je isti, samo skozi ena vrata, vrata trgvoine) pa ne smeš koristiti poštnih storitev, v istem prostoru, v katerega lahko greš brez PCT po živež. Čista bedarija odloka.
Forum je zaprt za komentiranje.