Zaradi nespoštovanja PCT inšpekcija brutalno zaprla bencinsko črpalko
kulokosl, 04.11.2021 ob 13:42
Ja končno.
Čakam jih še v lokalih, gledam da jih je polovica brez pogoja notri.
Da o trgovinah ne govorim, k hodijo brez mask in pljuvajo v sadje. Teh anticepilcev moram reči, da imam poln kufer. Na koncu koncev se še država ne zapre, ker vedo, da bodo usekal po njih. Se pravi, se bomo šli kruto realnost, bo pač preživel kdor bo.
Bolnice bodo polne, ljudje bodo umirali pred vrati in pametnjakoviči bodo srečni, ker potem bodo pa lahko udrihali po zdravstvenem sistemu, kako so nesposobni.
Najlažje je sedeti doma in pametovati, pa sekati po vsem, kar ti pride na misel. Sicer hodiš na štrajk proti državi (sploh naši kvazi zvedniki so tukaj zajeti), po drugi strani se pa ne zavedaš, da ti je kvazi država nakazala nadomestilo, ker si bil doma. Da so bili zelo prijazni, ker ste dobili minimalno plačo, jaz bi dala prijavljene prihodke lanskega leta. Če ste za davčno preživeli s 5000, boste pa še covid.
Pri nas po trgovinah večinoma brez mask cepljeni, ker tulijo da so cepljeni in nikogar ne ogrožajo. Tudi pljuvajo po sadju in zelenjavi večinoma cepljeni, ki ponovno govorijo, da lahko delajo kar jim paše. Trgovki, ki kar koli reče, zabrusijo: Pa kaj težiš saj sem cepljen. Nazadnje, ko sem starejšega gospoda, ki je rinil v mene in mi nazadnje pri blagajni stal ob rami prosila, da se premakne za dva koraka stran, me je nazjal, da sem sigurno necepljena in da kaj galamim, saj nosi masko pod nosom in je že dvakrat cepljen. Toliko o tistih anticepilcih, ki pljuvajo po sadju in zelenjavi…
ja šur ja, 04.11.2021 ob 13:47
Robi917, 04.11.2021 ob 13:44
Debilno trolovsko. 🙂
PCT je nezakonit.
A še kar drajsaš s tem? PCT ukrepe so vpisali v zakonodajo, tako da je čisto zakonito! Ali pa misliš, da ves svet dela protizakonito, celo dlakocepski Nemci, Avstrijci… ?? Res je, da je naša nesposobna vlada morala določene zadeve popravit, ker jih ni vpisala v uradni list, ampak to je zdaj urejeno. Tako da nehajte že s temi nebulozami, kako je nezakonito.
Ti si se pa zataknila nekje v lanskem letu. Za PCT ni pri nas nobenega zakona, ampak je ODLOK. In tega je ustavno sodišče razveljavilo, ker z odlokom ne moreš tako grobo posegat v človekove pravice.
Kako drugje to laufa? Tako, da imajo operativne vlade, ki brez problema sprejemajo zakone. Mi je vsaj že pol leta nimamo. Kje živiš???
Tako da so vsi ukrepi, ki se zdaj uveljavljajo, odlična podlaga za odškodnine, ko bo te norije konec. Z zaprto bencinsko vred. Inšpekcija za to namreč NIMA ZAKONSKE PODLAGE. Vam je treba narisat?
Vprašanje630, 04.11.2021 ob 14:20
Za nekatere bo spet delo v pižami od doma, ti, ki ne moreš slednje, pa jahanje med vetrovi in skrb, da kakšen veter vate ne prileti. Zakaj na avtobusih nihče ne preverja? Pol folka, sploh sončki, ko so hodili na fakultete, vsi maske pod nosi.
Že pred poletjem se je povedala, v jeseni bo katastrofa. Ker so skorajda mnogo sprostili. Sedaj je pokazatelj, ki mu ni bilo moč uiti. Vrste pred ZD in cepljenje.
Sem cepljena, ker enostavno, nekateri ljudje, kot da se brigajo samo zase, za ostale pa …. Pa krehajo, dihajo za ovratnik. Nekje striktno zahtevajo, da pokažeš pct, nekje, kot da je španska vas. Če bo šlo tako naprej, se nikdar ne bo končalo stanje. Spet zapiranje države. Mene sicer ne bo udarilo pri hrani, ker nisem gromozanski jedec. Rada pa delam, sicer ne pot sedanjo šefinjo. Ampak tudi tam, 8 ljudi na kupu, sestanek, polovica maske pod nosom. Saj če ne pljuvajo skozi usta, sluznica nosu je odprta. Res folk, preveč tišite v ljudi. Zato pa je tako.
Posebno poglavje je pa izdelovanje ponarejenih potrdil s kodami. Sedaj, ko je stanje katastrofalno, bodo pa končno začeli kaj bol pregledovati. In žal zapirati. Pa če se obnašate, kot da gre za češnjo, ki pač slučajno odpade iz veje. Saj tudi tisti, ki je bil v bolnici in na tv, je skoz govoril in celo objavljal, kako nič ne obstaja, potem je bil pa v komi 3 tedne. Saj ni nič. Sedaj bo pa osveščal. Ne moreš nekaj trositi naokrog, ponavadi potem take sreča, ko poverbajo. Potem se zbrihtajo.
Ljudje, če mislite, da res nič ni, boste tudi vi v kakšnem stanju, pa spreminjali nato, ko boste imeli težave, kot recimo oseba, ki je na veliko širila, da je to samo pomp.
Črne koze nekoč so se šele po 8 letih umirile. Covid sedaj traja 2 leti. Vendar, odpiranje, zapiranje, bo samo podaljševanje agonije. Glede na to, da smo naprednejši kot v bivši Yu, je po pamtei za pričakovati prej kakšno izboljšanje. Vendar ne, ob obnašanju ljudi. Greš na k bus, frčafela stoji zraven tebe in diha, pa ima prostih vsaj 30 sedežev in ni poln avtobus. Pejtn no, študentka. Me delbelo gleda, ko se presedem, ker mi ne sede to njeno dihanje sem in tja. Sončki.
Porast je spet narasel s sončki, maske pod nosovi, žurke, odpiranje vsega in svašta. Ker sem tolikokrat omenila Indijo, tam v določenih predelih sedaj niso šli nikamor cca 3 leta. Policijski droni. Res, da je je ogromna država, pa jim bo uspelo.Tu pa, zaprejo, aha, počitnice, turizem, morje, zimske počitnice, vse odprejo, potem pa cela panika, ko pride nešteto okuženih tja v bolnice. Celo dojenčki Ali pa ne vedo, da so, pa trosijo. Pa teorije zarot, da je cepivo zlo. Zato so sedaj cele vrste pred ZD. :))) Greš zgolj na avtobus, se ti limajo na “rit”. Ja rečem, prosim, če greste malo nazaj. Želim funkcionirati, ne da mi smrkate, kašljate tja za ovratnik.
Grem prej v trgovino, ravno pred menoj je notri prišla, šla sem po osnovne dobrine, solata, kruh, mleko ipd.. Ne, tastara cele vrečke solat pošlata, zmeče nazaj, dva vzame. Pa pi no. Nikjer niti ni razkužila roke ali vzela rokavice. K/ vas gleda skeptike. Obnašajte se primerno in spoštujte ukrepe. Maske čez nos, ne pa pod nosom ali na vratu za ogrlico. Kam so sedaj številke narasle? Cela panika, ko govorijo spet, da bo treba spet zapreti dejavnosti. Saj sami to počnete. Zresnite se. Mutacije pa še prihajajo. Pol se pa znajdite sami tam. Ker drugače boste junaki z razširjanjem kar je možnega. Dokler vas ne doleti. Tisti iz bolnice je pravi primer, ko je širil po fb, ko je bilo objavljeno, da sploh ne obstaja virus. Potem pa padel za 3 tedne v komo. Sedaj pa osvešča. Res je treba tako al kako? Mah, živi, a ne ogrožaj drugega. To umetnost ne dojame vsak.
OMFG, ti resno verjameš, da je kovid možno eliminirat z izolacijo???? :)))))
To je tako, kot bi rekla, da je možno izkoreninit gripo. :)) Seveda jo je, za eno sezono. Potem se bo pa vrnila, ker veš, na svetu živi kar nekaj milijard ljudi in vseh ne moreš trajno osamit.
Tale je pa res vrhunska.
Breda iz Ljubljane, 04.11.2021 ob 15:34
Pri nas po trgovinah večinoma brez mask cepljeni, ker tulijo da so cepljeni in nikogar ne ogrožajo. Tudi pljuvajo po sadju in zelenjavi večinoma cepljeni, ki ponovno govorijo, da lahko delajo kar jim paše. Trgovki, ki kar koli reče, zabrusijo: Pa kaj težiš saj sem cepljen. Nazadnje, ko sem starejšega gospoda, ki je rinil v mene in mi nazadnje pri blagajni stal ob rami prosila, da se premakne za dva koraka stran, me je nazjal, da sem sigurno necepljena in da kaj galamim, saj nosi masko pod nosom in je že dvakrat cepljen. Toliko o tistih anticepilcih, ki pljuvajo po sadju in zelenjavi…
Ne laži.
Kot prvo, sploh ne moreš vedeti, kdo je cepljen in kdo ni. Trditev, da cepljeni ne nosijo mask, je navadna provokacija.
Sama opažam, da je ravno obratno, že nekajkrat sem naletela na osebe (tudi stare ljudi), ki so nakupovali brez maske. In kar je zanimivo, se med seboj kar lepo ujamejo v debatah o neobstoju virusa.
Največkrat pa jih najdeš v kakšnem Hoferju.
dfrogpaš, 04.11.2021 ob 15:45
Ti si se pa zataknila nekje v lanskem letu. Za PCT ni pri nas nobenega zakona, ampak je ODLOK. In tega je ustavno sodišče razveljavilo, ker z odlokom ne moreš tako grobo posegat v človekove pravice.
Kako drugje to laufa? Tako, da imajo operativne vlade, ki brez problema sprejemajo zakone. Mi je vsaj že pol leta nimamo. Kje živiš???
Tako da so vsi ukrepi, ki se zdaj uveljavljajo, odlična podlaga za odškodnine, ko bo te norije konec. Z zaprto bencinsko vred. Inšpekcija za to namreč NIMA ZAKONSKE PODLAGE. Vam je treba narisat?
Kakšne laži. Nobenega odloka o PCT ni razveljali ti trol iz Metelkove.
dfrogpaš, 04.11.2021 ob 15:51
OMFG, ti resno verjameš, da je kovid možno eliminirat z izolacijo???? :)))))
To je tako, kot bi rekla, da je možno izkoreninit gripo. :)) Seveda jo je, za eno sezono. Potem se bo pa vrnila, ker veš, na svetu živi kar nekaj milijard ljudi in vseh ne moreš trajno osamit.
Tale je pa res vrhunska.
OMG, še dobro, da ti ne kupuješ v podntrgovinah kot je Hofer.
Jonc nepr, 04.11.2021 ob 13:45
Kaj to, da ti zaprejo osnovno oskrbo, v kar spada dandanes tudi gorivo (sploh bogu za hrbtom sredi Notranjske, kjer se morajo ljudje že za kruh kupit peljati z avtom) ni dovolj brutalno?
Pri čemer je ves ta pct cirkus totalno brez veze, dokler ne začnejo testirati cepljenih, vsaj za vstop v prostore z več ljudmi.
Jest se moram v službo. Ti pa po kruh. Pa tam v vukojebini imate celo koze , ovce, vse za gretje vmes, jest bom pa tja med sončke hodila, ki jih spuščate kot krave na plašo in reskirala vaše paše. Jah right. Tam v paši se vi pokosite, izljubite, saj tam ostanete, civilizacija pa potrebuje reciklažo tudi glede covid. Zato so sedaj vrste do plafona. Ker ne obstaja nič. :))) Pa tam na kmetih pazite, da ne boste brez mesa, so se razpasliepreveč divje živali, samo, pazi, da ne boste spet ljudje krivi, ko jih boste pogubili. Pol pa, bi odškodnino, ker nimamo hrane. Tega sranja je preveč, iz vaše in druge strani. Torej, brihto kot starostniki, boste pa že enkrat ujeli no. Če ne, ste bajebal*
Vprašanje630, 04.11.2021 ob 16:09
Jest se moram v službo. Ti pa po kruh. Pa tam v vukojebini imate celo koze , ovce, vse za gretje vmes, jest bom pa tja med sončke hodila, ki jih spuščate kot krave na plašo in reskirala vaše paše. Jah right. Tam v paši se vi pokosite, izljubite, saj tam ostanete, civilizacija pa potrebuje reciklažo tudi glede covid. Zato so sedaj vrste do plafona. Ker ne obstaja nič. :))) Pa tam na kmetih pazite, da ne boste brez mesa, so se razpasliepreveč divje živali, samo, pazi, da ne boste spet ljudje krivi, ko jih boste pogubili. Pol pa, bi odškodnino, ker nimamo hrane. Tega sranja je preveč, iz vaše in druge strani. Torej, brihto kot starostniki, boste pa že enkrat ujeli no. Če ne, ste bajebal*
Kot kmetica, ni mišljeno slabšalno, si lahko kruh ssama spečeš. Če si ogrožena.
No. cepite se. Stanje drvi v tudi enemoesečnega otroka, nosečnice ipd..naedite vsem da se zaščitite, ne ogrožajte drugeih, lahko ste ti drugi. Res pa, jeba bo, ko bo spet lockdown. V Indiji ni tak problem, ker je večja država, vi ste pa mali pavi. Kaj sploh želite? Funkcionirati ali biti heroji Azije, Amerike? Ne gre, Briga me. Okuženih je vas toliko, kot na procent morda nič kot v velikih poligonih. Bistvo pa je, samo green :)))) Premislite, pa se zbrihtajte.
Vprašanje630, 04.11.2021 ob 16:21
No. cepite se. Stanje drvi v tudi enemoesečnega otroka, nosečnice ipd..naedite vsem da se zaščitite, ne ogrožajte drugeih, lahko ste ti drugi. Res pa, jeba bo, ko bo spet lockdown. V Indiji ni tak problem, ker je večja država, vi ste pa mali pavi. Kaj sploh želite? Funkcionirati ali biti heroji Azije, Amerike? Ne gre, Briga me. Okuženih je vas toliko, kot na procent morda nič kot v velikih poligonih. Bistvo pa je, samo green :)))) Premislite, pa se zbrihtajte.
Prvi stavek je zgolj ironija. Lp.
Jovo na novo, 04.11.2021 ob 15:27
O bog se usmisli, kako je možno, da enim, ob vseh teh novicah, še vedno ne potegne lajtnga?
A tebi še niso povedali, da cepljeni ravno tako prenašajo okužbo? A nisi brala izjave Kreka, da razmišljajo o uvedbi testiranja tudi za cepljenje?
A nisi slišala, da zbolevajo cepljeni?
A se ni cepilo zato, da se ne bo zasedalo bolniških postelj?
A se ni pokradlo milijone namenjeno za zdravstvo? Nisi slišalo za umazano korupcijo?
Zdaj pa, če zmoreš, premisli zakaj točno so protesti. Ker ljudje nimajo kaj pametnega za počet? In to po celem svetu?
A ti to meni*
Prvo, nič ni garantirano! A moram še kaj razložiti!
Več je necepljenih, kot pa morda cepljenih, kjer jih je imnuskih sistem zjebal. Kot smo bili cepljeni kot otroci za vsa jajca, pa tudi nosečnice padejo pod vpliv otroških bolezni, kjer se ugotovi, da niso bile cepljene in pade na plod vsa odgovornost. Kurac no.
Bom samo rekla, cepljena, se držim, ker pač mi ni v interesu vaše druženje, ko se kot paše na paši. Zame je zdravje pomembno. Celo življenje je tako, včasih moraš potrpeti, pol pa pride vdih :))). Vi bi pa sedaj, ko je vse napeto, vse okuženo v večji meri, pa se šli, kdo boš ti tastar, mi boš težil, saj imate najstnike okužene, nosečnice, enoletnih otrok, ker ste pač pametni. Tastari so bili pa v prvi vrsti, pa ste spet jokali.
Zbrihtajte se.
Zgolj povem. To ne bo odšlo z zapiranjem ter odpiranjem. Z disciplino pa. Jeba bo, policijski dron kot v Kerali. Imajo cca 3 leta sedaj.Brez veze sedaj razlagati. Spomnite se name, Normalno, ker sedaj mi je potegnilo nick 630. Brez veze sedaj. Še ni potegnilo. Pa bo. Do 6 let. Po tem boste morda spet dihali. 🙂
Vprašanje630, 04.11.2021 ob 16:37
A ti to meni*
Prvo, nič ni garantirano! A moram še kaj razložiti!
Več je necepljenih, kot pa morda cepljenih, kjer jih je imnuskih sistem zjebal. Kot smo bili cepljeni kot otroci za vsa jajca, pa tudi nosečnice padejo pod vpliv otroških bolezni, kjer se ugotovi, da niso bile cepljene in pade na plod vsa odgovornost. Kurac no.
Bom samo rekla, cepljena, se držim, ker pač mi ni v interesu vaše druženje, ko se kot paše na paši. Zame je zdravje pomembno. Celo življenje je tako, včasih moraš potrpeti, pol pa pride vdih :))). Vi bi pa sedaj, ko je vse napeto, vse okuženo v večji meri, pa se šli, kdo boš ti tastar, mi boš težil, saj imate najstnike okužene, nosečnice, enoletnih otrok, ker ste pač pametni. Tastari so bili pa v prvi vrsti, pa ste spet jokali.
Zbrihtajte se.
Zgolj povem. To ne bo odšlo z zapiranjem ter odpiranjem. Z disciplino pa. Jeba bo, policijski dron kot v Kerali. Imajo cca 3 leta sedaj.Brez veze sedaj razlagati. Spomnite se name, Normalno, ker sedaj mi je potegnilo nick 630. Brez veze sedaj. Še ni potegnilo. Pa bo. Do 6 let. Po tem boste morda spet dihali. 🙂
Ti resnično verjameš, da si zaščitena, ker si cepljena? Da se ti ne bi zgodilo tisto, kar drugim privoščiš. V bolnišnicah je vsak tretji cepljen, veš. In več je cepljenih, višja je ta številka.
Škrtica, 04.11.2021 ob 16:57
Tako je prav. In kaj je tu brutalnega?
-
Veliko smrti, trpljenja in škode je in bo še več, ker se ne upošteva ukrepov za preprečevanje okužb. Če mi vlada ni všeč, je moj problem. Nihče pa nima pravice ogrožati in škodovati drugim. Z Avstrijo se nimamo kaj primerjati. Jasno smo pokazali kam spadamo.
Kdo pa komu škodi, razen vlada, ki se v dveh letih ni uspela pripravit na epidemijo?
Robi917, 04.11.2021 ob 17:25
Debilno. Odloka niti ne rabi razveljaviti, ker je odlok nezakonit. Vse kar pri tem koronskem zločinu temelji na odlokih, je nezakonito.
Točno tako. Vsi ti odloki padajo kot domine – samo nekateri z velikim zamikom, ker ustavno sodišče vseeno nima toliko jajc, da bi razveljavilo odlok na višku epidemije. Ga bo pa sigurno.
Forum je zaprt za komentiranje.