Zaradi naših odlokov spet na Hrvaško…
Eko, iščem nekaj za mojo familijo za en mali brejk med krompirjevimi počitnicami. Pri nas nore cene, ampak, ok, bi šli kamorkoli, ampak nama z možem naslednji teden poteče prebolevniški PCT. In grem pogledat k sosedom na Hrvaško in glej ga zlomka, prebolevnost, ne vem od kdaj, tam velja 1 leto!
In zato, dragi moji, gremo spet – na Hrvaško! Očitno hrvaški covid prebolevnikov ne napada celo leto, medtem, ko nas slovenski napade takoj po 180 dneh!
Zgleda, da je slovenski covid najtrdovratnejši, ker avstrijski tudi ne napada tistih z dovolj protitelesi. Medtem, ko slovenski te ljudi s protitelesi napade v trenutku.
Joooooj, zakaj moram živeti v državi, kjer razsaja najtrdovratnejša verzija od virussaaaaa….??!! V državi, ki je neposredno okrožena s sosedi, ki so izpostavljeni nekim drugim v…………irusom…..
Tudi Hrvaška nas prehiteva na celi črti. Oni imajo dobrega predsednika, normalno vodstvo, tam ni takih idio tov na vladi, kot so pri nas.
Tudi mi gremo na Hrvaško med krompirjevimi. Nikjer mask, nikjer PCT. Naši pa naj se slikajo.
Pri nas ljudje propadajo, zapirajo se saloni, lokali… in nikome ništa.
Kar pojdi Hrvatom rit lizat.
Nikoli mi ne bo jasno kaj vidite v Hrčkariji?
Toliko lepih držav, z bolj prijaznimi ljudmi je okrog in okrog, ampak vi pa samo v Hrčkarijo rinete.
Avstrija nerpimerno lepša od Hrvatije, ljudje bolj normalni. TUdi Italija je izjemno lepa. Madržarska ima tudi marsikaj za pokazat. Da ne omenjam Skandinavije, grških otokov…. ampak Slovenčki pa samo Hrčkarija.
Tisti hotel za družino z tremi otroci za čas počitnic nikakor ni najboljši, je pa mogoče med najdražjimi!
1. je hotel namenjen bolj odraslim tudi na njhove bazene otroci ne morejo in ne terme olimia odpadejo ker imajo verjetno še vedno tiste butaste covis ukrepe da samo določene ure lahko greš na bazen. Meni ne bo nben dirigiral kdaj se loh kopamo mi se kopamo cel dan če nam paše.
2. govorimo o počitnicah torej gremo valda družinsko in ne morš gledat kje je frej za 2 odrasla če nas je 5 😀
Krompirjevka604, 12.10.2021 ob 16:08
Verjemi naši hoteli vsaj taboljši so že zasedeni ?
Sem ravnokar vnesla razpoložljivost za enega boljših hotelov, Sotelio. Od 26.10. do 31.10. 2021 je gladko PROSTO!
Zakaj nekateri tukaj gor dobesedno lažete??!!
Sem šla za foro pogledat nimajo frej od sobote 24. za 7 noči. Frej imajo samo kamp in mobilke…. Pa bazen med 12 in 13 zaprt
Kdo zej laže!
Krompirjevka604, 12.10.2021 ob 10:17
Eko, iščem nekaj za mojo familijo za en mali brejk med krompirjevimi počitnicami. Pri nas nore cene, ampak, ok, bi šli kamorkoli, ampak nama z možem naslednji teden poteče prebolevniški PCT. In grem pogledat k sosedom na Hrvaško in glej ga zlomka, prebolevnost, ne vem od kdaj, tam velja 1 leto!
In zato, dragi moji, gremo spet – na Hrvaško! Očitno hrvaški covid prebolevnikov ne napada celo leto, medtem, ko nas slovenski napade takoj po 180 dneh!
Zgleda, da je slovenski covid najtrdovratnejši, ker avstrijski tudi ne napada tistih z dovolj protitelesi. Medtem, ko slovenski te ljudi s protitelesi napade v trenutku.
Joooooj, zakaj moram živeti v državi, kjer razsaja najtrdovratnejša verzija od virussaaaaa….??!! V državi, ki je neposredno okrožena s sosedi, ki so izpostavljeni nekim drugim v…………irusom…..
Prebolevnost velja za njih pri njih. Zate pa ne.
Krompirjevka604, 12.10.2021 ob 20:33
Pa dobr, ti, ki maš familijo s 5 člani in hočeš na počitnice za 7 dni. Pa kdo za vraga ti pravi, da jaz iščem enako?? Ta krajši aranžma, ki sem ga jaz gledala za mojo družino je prost. Jaz govorim o mojih počitnicah, ne tvojih. Đisss…
Ne ti si mene napadla, da lažem da je še vse frej.
Forum je zaprt za komentiranje.