Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaradi …. ga je zapustila

Zaradi …. ga je zapustila

Še povsem pod vtisom talk showa sem se odločil ,da tole napišem. Na satelitskem kanalu TM3 je bil pravkar en iz vrste talk show-ov, v katerem je neka ženska dala na čevelj svojega fanta, ker je on opravljal……. no saj veste……. malo potrebo STOJE pri njej doma na wc-ju. Čeprav je po njenem pripovedovanju vedno vse za seboj počistil (?) , je ona vseeno mišljenja , da bi njen fant te stvari moral početi sede. Ja še tole ona je stara 27, on pa 29 let.
Ne vem , meni se zdi skrajno neumno , pa vendar bi vas vprašal, ali bi bile ve spoštovane dame tudi v stanju koga dati na čevelj zaradi (po mojem mišljenju) tako bizarnih stvari ?
Seveda tudi jaz želim vsem skupaj še prijeten preostanek dneva , čeprav se je megla pri nas ŠELE sedajle razkadila in je posijalo prelepo rumeno sonce.
Lp. Bogdan

Oooooooooooooooooooo, Posavec, živjo,

lepo da si spet tu. Pr nas je radiator pr školki že čist zarustal, k sine ne cilja dobr. Ga bo moral kr sam zamenat, kere sede noče lulat.

Drgač pa jest tipa glih ne bi pustila, bi mu že ušesa napela.

Kaja

Bemti, če gremo v naravo, je grdo videt.
Na školjki stoje, vse poškropimo.
Pisoarji so samo v gostilnah in štacunah, strela, kaj nam preostane?

Tista steklena posoda iz bolnic, s “tulcem” od cole in tričetrt.

Stari ,kako rečejo na sred. letih ? kolerik – bila je kolerična že na odaji – fuknjena obenem pa smešna.
Posavc dobrodošel !
lep pozdrav

STA MOJE OCI VIDE…??’
WELCOME *******

Ja sem moral določene stvari parkrat prebrat – da sem dojel ( za nasvet ,bil je samo en stavek – nerazumljiv). Upam da veš na kaj sem mislil.
bay

gREM PO BARVO!
mEJTE SE..BYE BYE

hahaha- saj razumem – če imajo ljudje prekratkega(važno da je taktik/tehnik….. pa bo sam zamenjal radiator) pa vse okol štrca…

Ej, Posavec, jaz si to del pri moškem pa malce težje predstavljam sede. Ne vem, saj jih nisem veliko videla pri tem opravilu, ki je zanje zagotovo prijetno, ampak, ej, Andrejka, ali se ti ne zdi, da je tudi to ena zelo erotična krenja, gib!!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Bog Dan, bog dej…. Kaku lepo temo si si zmislu…, zgleda, da bomo moški postali kot naši štirinožni prijatelji… če se kuža podela v hiši…groza…če se na dvorišču…groza…pri grmu v naravi…groza :))) mislim, cajt, da vzamemo Sašotovo colo pa tričetrt, pa hajd za prvo senco… :))

Res lep dan in veliko sence :)))))

Jani

A lahko kje pogledam ponovitev te oddaje ?

A lahko kje pogledam ponovitev te oddaje ?
[/quote]

oddajo izpred 20 let z enega x kanala, ki so ga ravno tako že pred dvajsetimi leti ukinili?
ja, veliko sreče pri tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close