Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaradi covida ženskam v šopih in trajno odpadejo lasje

Zaradi covida ženskam v šopih in trajno odpadejo lasje

Ne vsem, veliko pa. Bile ste posvarjene.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Najprej se poduči pri zanesljivih virih, preden strašiš ljudi.

Gre za začasno povečano izpadanje las, ki je značilno za več viroz IN PREDVSEM TUDI ZA POPORODNO OBDOBJE.

A zdaj ženske ne smejo več rojevat?

https://www.aad.org/public/diseases/hair-loss/causes/covid-19

Odgovor na objavo uporabnika
Pikulet, 22.05.2021 ob 10:25

Ne vsem, veliko pa. Bile ste posvarjene.

dej ne laži… prav zaradi izpadanja las (poleg ostalih značilnih simptomov) na določenem mestu 99,999% trdim,da sem imela JANUARJA 2020 covid – ja takrat ko smo še vsi normalno živeli, nič ni bilo zaprto in nobeno zdravstvo se ni sesulo…

opazila sem manj las na določenem mestu – pa sem si rekla, to se ti samo zdi… danes po letu in pol imam tam kup lasnih mladičev… torej lasje rastejo na novo…

prekleti janšist lažnivi – kaj vse ste sposobni sproducirati samo,da širite paniko, strah, politični dohtarji pa lažejo na polno – in s tem še kako uničujete zdravje populacije

neumnor, 22.05.2021 ob 12:51

dej ne laži… prav zaradi izpadanja las (poleg ostalih značilnih simptomov) na določenem mestu 99,999% trdim,da sem imela JANUARJA 2020 covid – ja takrat ko smo še vsi normalno živeli, nič ni bilo zaprto in nobeno zdravstvo se ni sesulo…

opazila sem manj las na določenem mestu – pa sem si rekla, to se ti samo zdi… danes po letu in pol imam tam kup lasnih mladičev… torej lasje rastejo na novo…

prekleti janšist lažnivi – kaj vse ste sposobni sproducirati samo,da širite paniko, strah, politični dohtarji pa lažejo na polno – in s tem še kako uničujete zdravje populacije

Aja, lahko udari tudi na možgane, tvoj primer recimo.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Tudi jaz opažam, da so mi približno dva, tri mesece po prebolelelem kovidu začeli močno izpadati lasje. Je pa tako tudi po večjem stresu, porodu, drugih boleznih.

Pikulet, 22.05.2021 ob 14:42

Aja, lahko udari tudi na možgane, tvoj primer recimo.

hahaha, veš s svojimi zapisi poveš več o sebi kot o meni – čeprav se trudiš napadati in žaliti mene… enako velja za tvojega ljubljenega vodjo… oba se tega očitno ne zavedata… tako da kar izvoli…

pri takih janšistih, ki so strokovnjaki postali za medicino nič čudnega da je toliko ljudi umrlo – to se vidi tudi po ukrepih, ki si jih izmišljuje tvoj veliki vodja… politični dohtarji in politika ste večje zlo od covida…

še enkrat imela sem ga janurarja 2020, ko so vsi normalno delali, nihče ni bil zaprt nikamor, nič ni propadlo in se sesulo,  nobene hude apokalipse ni bilo nikjer , tudi v zdravstvu ne, zdravniki so temu rekli gripi podoben virus, ja žal so mu tudi nekateri podlegli in reklo se je,da so umrli za atipično pljučnico kot komplikacijo po tem virusu – nobenega terorja s testi in podobnimi kozlarijami, medicina in zdravstvo je bila veliko bolj uspešna in strokovna – kot pa po tem…

kar izvoli še napadati z žalitvami – to je edino kar znaš – ti in vam podobni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close