Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaradi česa se kregate s svojim partnerjem?

Zaradi česa se kregate s svojim partnerjem?

Ponavadi zaradi neumnosti in kasneje doseže višek z očitki, ki ne spadajo vmes. Pa še kakšna žalitev vmes, tako za popestritev. Mislim, da se moški sploh ne znajo kregati.

redno se kregava zaradi gospodinjskih opravil, jaz naredim vsa, njega pa je treba zelo lepooo prosit če bo kaj naredil. ampak šele, ko se mu digne

Znamo in še dobri smo v tem.

Zaradi tega, ker so ljubosumni in hočejo vse vedet, kam grem in s kom. Če pa greva kam skupaj, se mu pa moram dobesedno nalimat in ga ne smem zapustit niti za pet minut. Pa če rečem, da ne verjamem, da sem zanj vse na svetu.

ker meče štumfe in gate po stanovanju in jst popizdim. pa ker me mora 10x oštet za eno in isto stvar. pa ker včasih kar neki godrnja, ko je siten sam sebi. pa ker mečka in mene to znervira. Drugače je pa zlat možic.

Pospravljanje, puščanje stvari okoli, …..in TV. Ob živce me spravlja drkanje kanalov od 1 do 50 in nazaj. Da mu za 5 minut vzamem daljinca bo jokal:)

Sicer je pa zlat:)

nekej časa sva se zarad njegovih staršev, ki se tko radi vtikajo …

zaradi njegove bivše z njo ima otroka,pa ona nonstop k nam domov kliče za keš podjebava on pa nič.reče bolj drek dregaš bolj smrdi..vednar to mene zelo boli

K nogavice sleče v kepico in bog ne daj da bi jih dal narazen!!! znorim vsakič

Ej Melanie,

pa to je pa res za popizdit. Znorim, ko vidim uno kepico nogavic, ampak kaj ko se mi ne splača več pizdit. Stokrat sem mu rekla, pa stokrat isto nardi. A ni to smešn, kako so si dedci podobni?

Brina

mene totalka znervira, ko šibajo programi od 1 do nevemkoliko imava in vsakega še registrirati ne morem kaj se dogaja..

ali pa, ko zvečr ful ropota s piskri v kuhinji, meni pa mala ravno poskuša zaspati v naročju..

…ma se ne kregava…jaz nikoli nič ne rečem, ker se mi zdi brezzveze kregat!

kepice nogavic pa delam jaz grrrr pa pol on pizdi, ko nosi perilo prat!

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Midva se kregava zaradi tega, ker je on zeeeeelo neiznajdljiv! Ce npr. polije kaj po tleh, ne bo vzel kaksne stare cunje in z njo pobrisal, ampak bo rajsi vzel 20 papirnatih brisac. To me zelo znervira!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close