Zaradi anticepilcev bomo odpravili ukrepe šele decembra 2022
zakaj le, 12.10.2021 ob 19:56
Bebljalo, 12.10.2021 ob 12:57
To je naša realnost glede na projekcije. Vsa Evropa bo odpravila ukrepe najkasneje aprila 2022, 90% držav že prej, slovenski antivax butlji pa…decembra 2022.
Zakaj je pri višjem procentu cepljenih več hospitaliziranih kot lani, ko ni bilo nobenega cepljenega?
kot je odgovoril sef v alan fordu…nebo je odredilo samo nebo zna hehe
Qiqqe, 12.10.2021 ob 16:08
Anticepilce bo tepla lastna zlehtnoba. Vse se vraca, vse se placa.
Mama ti je anticepilec, potem si se pa ti rodil. Cepljen nevernik. Cepil se je zaradi tega da lohk okol virus siri. Jaz bi vam cepljenim tudi dal pogoj T, pa da vidimo koliko bo potem cepljenih,….
Vi cepljeni neverniki ste najslabsi, jaz take imenujem domaci izdajalci.
Ce bi vi dnevnik Ane Frak pisalu bi bil to samo en list, ker itak se se tresl ce so vas mal zamejil. Drhal.
Slabo predvidevaš, 12.10.2021 ob 20:34
Manj cepljenih pomeni več prebolevnikom = dolgotrajnejša imunost, tako da nimaš prav. Prav vsi bomo lahko spomladi odpravili ukrepe, ne glede na to, ali bomo imeli več cepljenih ali pač več prebolevnikov. Logika ni ravno tvoja močna točka, kaj?
Pandemije bo konec poleti 2022. Takrat, ali malo prej se bodo odpravili tudi ukrepi. Kar se cepljenih tiče, so malo manj zavarovani, kot preboleli. Najbolj “zoprno” je, ker na veliko bolezen prenašajo (tudi če nimajo znakov). Zato bi se nujno morali testirat.
naivnost, 12.10.2021 ob 20:47
s cepilci ali brez bo baje te sage konec junija 2022. tako je menda že ves čas vnaprej načrtovano – kakor tudi vo to zapiranje. Samo naivni verjamete,da ima cepljenje kaj veze.
Lani enkrat pozno poleti sem to slišala. Sem rekla:še eno leto. Evo sedaj je že manj. Spomladi dobimo novo vlado, poleti konec korone. Super bo.
Debili na kubik, 13.10.2021 ob 11:25
Ko berem vaše komentarje, je jasno, da bo Slovenija edina še zaprta država v letu 2023. Ker je pač tu največja koncentracija debilov, polnih idej o zarotah.
Človek je bitje vrhunske inteligence. Človek je več kot vrhunski robot. Čas je relativen, ni absoluten. Umetna inteligenca, ki je skrita nekje zadaj ne pozna časa. Učljivost umetne inteligence je neskončna, zapomni si vsako vejico in piko.
Kr neki899, 12.10.2021 ob 20:43
Mama ti je anticepilec, potem si se pa ti rodil. Cepljen nevernik. Cepil se je zaradi tega da lohk okol virus siri. Jaz bi vam cepljenim tudi dal pogoj T, pa da vidimo koliko bo potem cepljenih,….
Vi cepljeni neverniki ste najslabsi, jaz take imenujem domaci izdajalci.
Ce bi vi dnevnik Ane Frak pisalu bi bil to samo en list, ker itak se se tresl ce so vas mal zamejil. Drhal.
To je res. Debili podpirajo fašizem ter genocid. Takšni so v času nacizma podprli Hitlerja, saj imamo danes prav tako hitlerske ukrepe.
Limončelo, 12.10.2021 ob 13:16
Hja kakor vam drago….garantirano se bo odpiralo pred božično- novoletnimi prazniki, če bodo hoteli gospodarsko rast in zaslužit trgovci in gostinci…ker zdaj so se nakupovalne navade spremenile in so trgovine prazne, ni jesenskega vzdušja, zapravljanja…ljudje kupujejo prek spleta ali gredo v tujino, kjer ni pct….se znajdejo…pol bodo pa toooolk vabili trgovci, pridite v alejo, city- park…popusti, znižanja,…ej jok brate odpade, če zdaj nismo dobri nas tudi pol ne vidite in vabite…izgubili ste veliko dobrih potrošnikov, ki radi pustimo denarce, ti gredo zdaj drugam !!!
Se že opaža… Jaz sicer že mesece kupujem samo hrano in nič drugega, ker v bistvu nič drugega ne potrebujem. In grem zdaj po dolgem času v DM po mačjo hrano in me je kar shock- par trgovk noter, ki so vsem kupcem skoraj v rit zlezle 😀 Mi je šlo kar na smeh… čist nenormalna pocukrana prijaznost… In kar neke akcije imajo naenkrat v stilu “veste, če kupite mačjo hrano in pripomočke v vrednosti 15€, potem dobite vrečko presenečenja” 😀
Forum je zaprt za komentiranje.