Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zara – shirani modeli

Zara – shirani modeli

Ali se samo meni zdi, da bi Zara morala premisliti o svojih manekenkah-modelih?

Kaj je lepo..je stvar okusa. Vsekakor dajejo zelo nezdrav vzgled predvsem mladim deklicam!

Glej vse-OBLEKE-KOLEKCIJA-ŽENSKA | ZARA Slovenija

OBLEKA S POLVISOKIM OVRATNIKOM IN ŽIVALSKIM POTISKOM – Leopardja | ZARA Slovenija

Premalo dolgolasih blondink, ča se mene vpraša. ????

Manekenka mora biti zeloo vitka, zato pa je manekenka.    Super model ne more bit kar vsaka namejkapirana zenska  iz ulice.

Odgovor na objavo uporabnika
donporleone, 08.11.2021 ob 15:29

Premalo dolgolasih blondink, ča se mene vpraša. ????

Res je.

kavka252, 08.11.2021 ob 15:14

Ali se samo meni zdi, da bi Zara morala premisliti o svojih manekenkah-modelih?

Kaj je lepo..je stvar okusa. Vsekakor dajejo zelo nezdrav vzgled predvsem mladim deklicam!

Glej vse-OBLEKE-KOLEKCIJA-ŽENSKA | ZARA Slovenija

OBLEKA S POLVISOKIM OVRATNIKOM IN ŽIVALSKIM POTISKOM – Leopardja | ZARA Slovenija

Te na slikah ne zgledajo shirane. To je zdrava postava. Ljudje smo se pač razvadili, sploh s pomočjo raznoraznih junk food korporacij, ki vsiljujejo debelost na vsakem koraku. Poglej si kdaj videe izpred 100 let nazaj na youtubu. Vsi so tako suhi.

ni res, 08.11.2021 ob 16:24

Te na slikah ne zgledajo shirane. To je zdrava postava. Ljudje smo se pač razvadili, sploh s pomočjo raznoraznih junk food korporacij, ki vsiljujejo debelost na vsakem koraku. Poglej si kdaj videe izpred 100 let nazaj na youtubu. Vsi so tako suhi.

Res je, to niso shirane postave, ampak naravno suhe postave zelo mladih in še ne dokončno razvitih deklet. Ta dekleta bodo čez 10 ali 20 let dosegle polno ženskost, ampak prav debele ne bodo nikoli, tudi po porodih ne.

Shirane niso, ne moreš zaradi malega oprsja žensko označit za shirano..

Poze so pa precej nesexy, neženstvene..

glede na to da je že vsaka druga v reali na blond pobarvana..

Te manekenke vse zgledajo zalostne… Pa obleke ki jih prodajajao ne bi kupila, cudne poze so in res vse zgleda bz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close