zaprtje šol
močno upam, 21.07.2021 ob 13:53
eh daj, 21.07.2021 ob 13:49
močno upam, 21.07.2021 ob 13:44
Jaz samo upam, da ne bomo nasrkali cepljeni in kasirali 16 urne delovnike in nadomeščali odsotne, necepljeni ki pa se ne mislijo držati ukrepov in se družiti še naprej po privat žurih, se skrivat po zidanicah in se kronjat po skladiščih lokalov, pa bodo čičali doma na 80% nadomestila.
Ker jaz sem se cepila zato, da zaščitim sebe IN druge, da lahko delamo, da ne bom brala, kako je covid razdrl družine, potisnil ljudi v revščino, zapiral lokale, uničil S.P-je, tisti “drugi” pa bodo še naprej vrtali luknjo v malho in poglabljali osnovni problem.
In ker si se cepila se ne moreš okužit in ne moreš te okužbe širit? Res si zelo v pomoč ja.
Seveda se lahko okužim tudi če sem cepljena in seveda lahko okužbo širim, ampak cepila sem se z upoštevanjem ostalih ukrepov, še vedno nosim masko in še vedno se ne ližem naokoli in ne pljuvam ljudem v obraz! Da bom delala, ker sem cepljena, sem v mojem službenem krogu že prebrala med vrsticami!
tako je prav, konja ki pridno dela moraš pokoristit!
skratka, 21.07.2021 ob 11:46
a lahko nehate bluzit, 21.07.2021 ob 11:44
Na podlagi česa naj bi se šolali od doma? Na podlagi česa naj bi zapirali? Hospitalizacije iz dneva v dan PADAJO! A lahko nehate nabijat
No, dejstvo je, da tretji-četrti-peti val prihaja. Glej skoke okužb v drugih državah. Pri nas je le še vprašanje časa.
Valovanje obstaja že zelo dolgo pa tudi valov je mnogo. Če bi se tresli pred vsakim valom niti v morje nihče ne bi upal zaplavati. Namreč, ko zaplavaš v morje pride val za valom. Ampak strah ni nujno vedno prisoten.
Ste se vprašali ali morda potrebujete psihološko pomoč, da se znebite strahov pred valovi?
Anonimno 7451, 21.07.2021 ob 11:38
kako boste sprejeli ponovno šolanje od doma?
Za cepljenje dijake oz učence ne bi smel biti problem. Necepljeni naj se pa šolajo doma, pa javkajo kako težko se je učiti doma in kako so oh in sploh revčki, pa da o starših čisto zmozganih od vsega hudega sploh ne govorim. Zdej si pa narod piše sodbo sam!!
Afroditina pesem, 21.07.2021 ob 17:01
Za cepljenje dijake oz učence ne bi smel biti problem. Necepljeni naj se pa šolajo doma, pa javkajo kako težko se je učiti doma in kako so oh in sploh revčki, pa da o starših čisto zmozganih od vsega hudega sploh ne govorim. Zdej si pa narod piše sodbo sam!!
Zdaj bi debilni fašisti radi postali narodu sodbo.
A fašisti boste spet pocrkali, kot ste v zgodovini že večkrat, ko ste hoteli drugim pisati sodbe
Eksponentna rast, 21.07.2021 ob 13:14
Res je, 21.07.2021 ob 12:10
a lahko nehate bluzit, 21.07.2021 ob 11:55
Anonimno 7978, 21.07.2021 ob 11:50
mislim, da se ne rabimo sprenevedati, okužbe naraščajo in to prej kot lani..tako, da je samo vprašanje časa
Ja iz 28 bomo v treh tednih na 300+ hospitaliziranih pri pod 100 okužb dnevno. Resno?
No, danes je že trimestna številka okuženih.
Spet zatiskanje oči pred neprijetno realnostjo.
Četrti val je tu, pa če zanikovalci tako svoje teorije terate.
Da, gre za eksponentno rast, torej bomo zelo hitro na 300 na dan in tako naprej. Najprej se povečajo okužbe, hospitalizacije pa pridejo s približno dvotedenskim zamikom. Torej ravno za začetek šole nekje.
Navajaš podatke, ki so veljali, ko ni tretjina prebivalstva prebolela covida, še ena tretjina pa bila cepljena.
Okuzbe rastejo, po svetu, hospitalizacije pa ne.. V cem je problem.. Okuzbe ne pomenijo nic, pa ce smo vsi okuzeni, bolnice so zaenkrat prazne.
Koliko kuznih iz Spanije je v bolnici.?NULA!!
Razen ce jim je interes zapirat v vsakem primeru, to pa je druga pesem..
Zdravstvo je pa se kar ostalo nedosegljivo, kljub samo 30 plus minus kovid pacientom ze par mesecev. Bognedaj kaksne hujse naravne katastrofe, ni nam pomoci ob nasem zdravstvu, ampak dodatki pa ja..
jes, 22.07.2021 ob 10:34
Točno tako. No sedaj jih je 27 hospitaliziranih. Ful eksponentna rast 🙂
In v vseh državah poročajo, kakšen je delež cepljenih in necepljenih v bolnišnicah, samo pri nas ne. No, razen ko se zlažejo o podatkih iz tujine – recimo da je 90 % hospitaliziranih v UK necepljenih. Pa jih je 60.
Danes 4 novo sprejeti. So bili cepljeni ali ne? Ni podatka. Kje pa upajo povedat, da zbolevajo tudi cepljeni.
Še dobro, da prihajajo podatki od drugod, samo prebrati jih je treba. Seveda spet ne v naših medijih. Se vsi tresejo pred JJ.
irfoše, 22.07.2021 ob 10:39
In v vseh državah poročajo, kakšen je delež cepljenih in necepljenih v bolnišnicah, samo pri nas ne. No, razen ko se zlažejo o podatkih iz tujine – recimo da je 90 % hospitaliziranih v UK necepljenih. Pa jih je 60.
Danes 4 novo sprejeti. So bili cepljeni ali ne? Ni podatka. Kje pa upajo povedat, da zbolevajo tudi cepljeni.
Še dobro, da prihajajo podatki od drugod, samo prebrati jih je treba. Seveda spet ne v naših medijih. Se vsi tresejo pred JJ.
Ne razumem kaj ti ti podatki pomagajo. Itak da so tudi cepljeni v bolnicah. Saj cepivo ne preprečuje 100% da se zakomplicira ampak dosti manj. Za ta novi sev menda samo nekaj čez 60%. Torej je logično da bodo tudi cepljeni v bolnicah. Ampak po logiki v manjšem številu.
Ok lo, 22.07.2021 ob 10:37
Okuzbe rastejo, po svetu, hospitalizacije pa ne.. V cem je problem.. Okuzbe ne pomenijo nic, pa ce smo vsi okuzeni, bolnice so zaenkrat prazne.
Koliko kuznih iz Spanije je v bolnici.?NULA!!
Razen ce jim je interes zapirat v vsakem primeru, to pa je druga pesem..
Zdravstvo je pa se kar ostalo nedosegljivo, kljub samo 30 plus minus kovid pacientom ze par mesecev. Bognedaj kaksne hujse naravne katastrofe, ni nam pomoci ob nasem zdravstvu, ampak dodatki pa ja..
Zdravstvene storitve so namerno omejene. Prvič zato, ker hočejo uničiti javno zdravstvo in ljudi prisiliti v uporabo privatnih ordinacij.
Drugič zato, da ostane več denarja za mafijo in korupcijo, saj narod še vedno brezveze plačuje dve vrsti zavarovanja.
Tretjič zato, da se ustvarja še večji strah ter tako čim več ljudi preko groženj prisili k cepljenju. Ker širijo laži, da zbolevajo samo necepljeni. Stranskih učinkov pa nočejo priznati.
Še preden se je izkazalo, koliko ljudi se dejansko ne bo hotelo cepit, se je nabijalo in strašilo s četrtim valom v jeseni. Val in zaprtje bo v vsakem primeru, tudi če bi se do septembra čudežno preseglo 50% precepljenost. Bi pač našli drug razlog. Tudi v drugih državah z boljšo precepljenostjo od naše bo tako. Se mi pa smilijo tisti, ki so prepričani, da so s cepivom imuni, potem pa bodo zboleli. Ne moreš se ne počutit nategnjen.
jes, 22.07.2021 ob 10:45
Ne razumem kaj ti ti podatki pomagajo. Itak da so tudi cepljeni v bolnicah. Saj cepivo ne preprečuje 100% da se zakomplicira ampak dosti manj. Za ta novi sev menda samo nekaj čez 60%. Torej je logično da bodo tudi cepljeni v bolnicah. Ampak po logiki v manjšem številu.
Pomagajo, da se folk neha nategovati, kako bo vse spet dobro in fajn, če bomo vsi cepljeni. To je čisti nateg. Pocepit je treba samo rizične in starejše, ostale naj pa pustijo, da zbolijo in tako dosežejo kolektivno imunost. Vse ostalo je agonija, ki uničuje gospodarstva in države ter polni žepe skorumpirani eliti.
Da cepiva proti novim sevom pomagajo samo 60 %, v naših medijih sigurno nisi prebrala. Kaj ti to pove? Da nas dobesedno nategujejo. Naši še kar sanjajo o 90 %. Ko bo eksplodirala ta bomba, bo kandidatov za cepljenje še bistveno manj.
V Izraelu tudi cepljeni umirajo in težko zbolevajo. In to je edina država, poleg Britanije, ki nam je lahko referenca, ker ima najvišjo precepljenost. In spet uvaja ukrepe.
Only one of 61 Israelis hospitalized with COVID in serious condition is a fully vaccinated individual under the age of 60, Channel 12 news reported Sunday, citing Health Ministry figures.
According to the report, 24 of those in serious condition are unvaccinated, while 37 are fully vaccinated. The lone seriously ill fully vaccinated person under 60 was in the 50-59 age group.
Če prevedem, od 61 hospitaliziranih v Izraelu v resnem stanju jih je 37 cepljenih, 24 pa necepljenih! Cepljenih in resno bolnih je torej več!
Kaj pa nam lažejo?
a lahko nehate bluzit, 21.07.2021 ob 11:50
Ja in? Kaj ima veze koliko je okuženih če blago prebolevajo in to ne obremenjuje zdravstva? Lahko smo vsi okuženi pa če ne bo rabil nihče v bolnico ni nobenega razloga za zapiranje. Zapiralo se je zaradi obremenitve zdravstva. Okužbe ne obremenjujejo zdravstva, obremenjevalo ga je 300+ hospitaliziranih na zaprtih oddelkih. Sedaj jih je 28. Vsak dan manj. Zato so s cepivi ven prišli. Da tudi če se okužiš ne prebolevaš hudo (v večini). V čem je drugače fora da hočejo precepljenost? Ker če se bo zapiralo zaradi okužb, čeprav ne bo to obremenjevalo zdravstva….kul, bomo zaprti za večno.
Zdaj ne prebolevas, ker ta kar infarkt trofi. Reseno.
irfoše, 22.07.2021 ob 11:10
Pomagajo, da se folk neha nategovati, kako bo vse spet dobro in fajn, če bomo vsi cepljeni. To je čisti nateg. Pocepit je treba samo rizične in starejše, ostale naj pa pustijo, da zbolijo in tako dosežejo kolektivno imunost. Vse ostalo je agonija, ki uničuje gospodarstva in države ter polni žepe skorumpirani eliti.
Da cepiva proti novim sevom pomagajo samo 60 %, v naših medijih sigurno nisi prebrala. Kaj ti to pove? Da nas dobesedno nategujejo. Naši še kar sanjajo o 90 %. Ko bo eksplodirala ta bomba, bo kandidatov za cepljenje še bistveno manj.
V Izraelu tudi cepljeni umirajo in težko zbolevajo. In to je edina država, poleg Britanije, ki nam je lahko referenca, ker ima najvišjo precepljenost. In spet uvaja ukrepe.
Se popolnoma strinjam s tvojim zapisom. In pri nas bo to butnilo ven, ker se cepilcem obljublja, da če se cepijo, nimajo nobenih problemov več. Bi si upala rečt, da sevsaj 50% cepljenih ni šla cepit, da se zaščitijo pred virusom, ampak pred temi norimi ukrepi in grožnjami na vsakem koraku.
Jaz pravim tako, vsak naj premisli pri sebi in se sam odloči ali se bo šel cepit ali ne. Naj pretehta pluse in minuse, ter pri tem tudi upošteva, da bo moral cepljenje ponavljat vsaj enkrat letno.
Nehajo naj grozit z zapiranji in pustijo ljudi, da živijo naprej. Brez teh dodatnih stresov, ki smo jih deležni že 1 leto in pol.
Raziskava je pokazala, da anticepilci volijo vse stranke. ni jih mogoče povezati samo z določenimi. So na levi in na desni.
Meni je to razumljivo. To so ljudje z IQ tople vode.
njim se zahvalite za vsa zaprtja, šlanja na daljavo in vse, akr še pride.
Gledam danes v mariborskem Leclercu, 2 para brez mask. Celo trgovino so obredli in vse pretipali. gospod si je še sir k nosu nesel in ga povohal. Provociranje? Igranje z živci mimoidočih in zaposlenih? ali preprosto zarukanost?
Če se greste to tako, potem naj bo tako. In PCT pogoj čisto povsod.
meni je vseeno, 04.09.2021 ob 18:28
Raziskava je pokazala, da anticepilci volijo vse stranke. ni jih mogoče povezati samo z določenimi. So na levi in na desni.
Meni je to razumljivo. To so ljudje z IQ tople vode.
njim se zahvalite za vsa zaprtja, šlanja na daljavo in vse, akr še pride.
Gledam danes v mariborskem Leclercu, 2 para brez mask. Celo trgovino so obredli in vse pretipali. gospod si je še sir k nosu nesel in ga povohal. Provociranje? Igranje z živci mimoidočih in zaposlenih? ali preprosto zarukanost?
Če se greste to tako, potem naj bo tako. In PCT pogoj čisto povsod.
Zanima me kako si prisel/prisla do informacije, da sta bila para necepljena.?
Mary nepr, 04.09.2021 ob 18:43
Zanima me kako si prisel/prisla do informacije, da sta bila para necepljena.?
Nikjer ne piše, da sta bila para necepljena.
Je pa pogoj za vstop v trgovino MASKA. Ti 4 ljudje maske niso imeli. Ker se je tako težko upognit in se malo prilagodit nečemu, kar 99,9% ljudi upošteva.
Če so cepljena ali ne, mi je vseeno. Mene niso ščitila s svojim početjem, jaz njih sem. Sem cepljen.
Point je bil v tem, da so ljudje, ki so proti vsemu, v vseh strankah in povsod.
Pa pokaži mi nekoga, ki je proti maskam in je cepljen. To bi rad videl!
Forum je zaprt za komentiranje.