Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zaprtje gostiln, restavracij

Zaprtje gostiln, restavracij

Se gremo kviz?

Kdaj se bodo ponovno zaprle gostilne?

Okrog 15.9.?

Okrog 1.10.?

Okrog 15.10.?

Da vidimo vaše odgovore….

20.9. šole.

Gostilne in vse ostalo 4. okt.

To se nikakor ne sme zgoditi. Zakaj bi spet najebali nic krivi gostinci ??   Ce so odprte sole in fabrike, so lahko tudi lokali !    Tam je bolj pod nadzorom, kot v soli.

Interno se med potniki že šušlja da po 15.10delno sigurno pa 25.10.

Potrebno je uvesti obvezno cepljenje za vse, ne pa zapirati dejavnosti.

Jaz rečem takole

Gostilne okrog 1.10.

Šole okrog 25.10.

Andrassy tu si edini pameten med temi bebci. Nicesar ne smejo zapret.

Naslednjih 14 dni bo ključnih.

Hudo trpljenje, ko kovid dobiš od sodelavca v proizvodnji, ki ga je dobil od znanca v gostilni, ki ga je dobil od otroka, ki je bil v vrtcu.

Tako je pri nas.

Odgovor na objavo uporabnika
Andrassy, 03.09.2021 ob 21:40

Potrebno je uvesti obvezno cepljenje za vse, ne pa zapirati dejavnosti.

Treba je tebe z zemljo zasut.

Še enkrat, cepite se, pa ne boste trpeli ob covidu.

Andrassy, 04.09.2021 ob 11:01

Še enkrat, cepite se, pa ne boste trpeli ob covidu.

Če bi se zgodilo nemogoče in bi se v 14 dneh cepilo dobrih 20% ljudi, ne bi to nič pomagalo. Cepivo bi “prijelo” (če sploh- to je druga debata) čez slab mesec. Do takrat pa kaj?? Bedarija. Sedaj cepljenje ne pomaga. Tako, kot čudežno rastejo okužbe, bi potem (če bi se tako hitro cepili) le-te čudežno padale? :)) Malo logike.

Seveda, bi bilo boljše, da bi vsi že bili cepljeni. Ampak vseeno boljše da se zdaj (npr. z Janssnom, ki zelo hitro učinkuje) kot pa da se sploh ne.

Če se cepljeni okuži, od sebe spušča cca 100x manj virusa kot necepljeni. Pa še to bistveno krajši čas. In tudi ne more resno zboleti.

Zato, CEPITE SE!

Andrassy, 04.09.2021 ob 12:00

Seveda, bi bilo boljše, da bi vsi že bili cepljeni. Ampak vseeno boljše da se zdaj (npr. z Janssnom, ki zelo hitro učinkuje) kot pa da se sploh ne.

Če se cepljeni okuži, od sebe spušča cca 100x manj virusa kot necepljeni. Pa še to bistveno krajši čas. In tudi ne more resno zboleti.

Zato, CEPITE SE!

Okužit se da tudi od cepljenih. Jaz sem se. Ta cepljeni je imel dokaj hud potek ( par dni 41 vročine, bolečine), potem še skoraj sva tedna kaškja, zelo slabega počurja. Jaz sem bila v 5 dneh zdrava (malo vročine, malo smrkanja). Povem le zato, ker sem bila sigurna, da bo cepljeni bolje skozi prišel, ali vsaj ne okužil naprej. cepljen je bil 2x,  okužil ce je skoraj dva meseca po 2. odmerku.

Nič ne bo zaprtja za prebolele in cepljene, za vse ostale pač bo, lahko bodo sedeli doma, mi cepljeni in preboleli pa bomo lahko v gostilnah na glavo, eden čez drugega, saj smo na varni strani.

Coronazlimono, 03.09.2021 ob 15:31

Se gremo kviz?

Kdaj se bodo ponovno zaprle gostilne?

Okrog 15.9.?

Okrog 1.10.?

Okrog 15.10.?

Da vidimo vaše odgovore….

ne bodo zaprli lokalov s strani fašistične vlade in Mengeleja (alias Poklukar), ampak gostilne že zapirajo kar gostinci sami, jaz vem že za 26 gostilen po SLO, ki so jih zaprli (nekatere za vedno) ker ljudje se ne bodo testirali zato, da bodo šli na kosilo, ali malico. Kar vprašajte velike prodajne centre s prehrano, kjer pečejo tudi meso in pize, vsaki dan imajo več prometa, sploh ko je dež, ker delavci gredo rajši tja ker da samo masko gor, na klopci zaužije kar je kupil in gre delat…to so naredili ti fašisti. Gostinski kader izginja, vsaki dan več se jih zaposli v tovarnah, ravno tako medicinske sestre, ki se zaposlujejo v tujini, ali kot blagajničarke v trgovini, kjer ni takega pritiska na cepljenje. Ta vlada bo zjebala turizem in gostinstvo, da se ne bomo pobralo še dolgo ne. Ali se zavedate kaj to pomeni? Morda zdaj vi mislite kaj me briga, ampak ko boste želeli v svojo ljubljeno gostilno, le te ne bo več!

jaz sem dobila od cepljenega, 04.09.2021 ob 12:05

Okužit se da tudi od cepljenih. Jaz sem se. Ta cepljeni je imel dokaj hud potek ( par dni 41 vročine, bolečine), potem še skoraj sva tedna kaškja, zelo slabega počurja. Jaz sem bila v 5 dneh zdrava (malo vročine, malo smrkanja). Povem le zato, ker sem bila sigurna, da bo cepljeni bolje skozi prišel, ali vsaj ne okužil naprej. cepljen je bil 2x,  okužil ce je skoraj dva meseca po 2. odmerku.

fašistična propaganda, iz aviona se ti vidi da si trolček SDS fašist!

Za fašiste ne obstaja ljubljena gostilna. Obstaja samo njihov ljubljeni fašistični vodja jajo.

butelj nakubik, 04.09.2021 ob 12:13

fašistična propaganda, iz aviona se ti vidi da si trolček SDS fašist!

Ti si jo malo narobe razumel:  …))..))

Robi in vsak drugi anticepilski debil – Najprej doštudiraj medicino, potem pa govori. Ker tole je eno samo bedno klobasanje!

Znanec cepljen 2x že v začetku. Imel kar zoprno reakcijo, dvakrat na urgenci, a se je uredilo. Če bi bil takrat za volanom, bi lahko povzročil nesrečo. Zdaj kovid.

S 1.10 gostilne in šole, edino prva triada bo hodila v šolo, pogoj PCT in maske. Torej bomo zopet šolali otroke doma. Najprej naj bi jih testirali na 1 teden, nato ob poslabšanju na 48 ur.

Nezaslišano, da bodo 6 letnemu otroku na vsake dva dni rinili uno palčko v nos, ni šans. Parkrat sem se testirala zaradi dopustov in je to tako neprijeten občutek, enkrat mi je šla preveč notr, da me je pol cel dan bolela glava na polno.

Naši otroci ne bodo poskusni zajčki.

Če pa gledate kaj druge TV ne samo naše Pop in Rtv, ste lahko zasledili, kaj se dogaja v Zda…pridejo v šole in otroke na silo cepijo brez vednosti staršev.

Pa malo sledite kakšen zakon bodo spet sprejemali-enkrat je že padel, takšen, da vam bodo lahko odvzeli otroke, če ne boste upoštevali kar reče vlada  kot npr. spomnili se bodo, da se morajo vsi otroci nad 12 let cepit in če ne boste pustili  vam jih bo CSD vzel in cepil.

Dejte mal odpret oči in pogledat kaj se v resnici dogaja. In kar je bilo rečeno marca 2020 se vse res dogaja, nekateri debili zabiti pa še vedno verjamete vsem tem nategom okol korone.

Naj se ne zajebavajo z narodom. Če bi kdo komu na silo odvzel otroke, bi to pomenilo množično pobijanje.

in vendar je, 04.09.2021 ob 10:23

Hudo trpljenje, ko kovid dobiš od sodelavca v proizvodnji, ki ga je dobil od znanca v gostilni, ki ga je dobil od otroka, ki je bil v vrtcu.

Tako je pri nas.

In otrok v vrtcu ga je dobil od starša, ki ga je dobil od nekoga, ki je zraven njega sedel v cerkvi. In je krog sklenjen.

Delna zapiranja kot jih imamo pri nas ne bodo nikoli “premagala” virusa. Zapiranja so imela namen samo zmanjšati število hospitaliziranih. Zapiralo se je pa tako da je bilo zagotovljeno kratkoročno bogatenje posameznikov, za dolgoročne posledice se pa noben ni zmenil. Da bi delali na zdravstveni obravnavi ( ne na daljavo) preden ljudje pristanejo v bolnicah, je pa že preveč pričakovat.

Pa še nekaj bi povedala – tudi cepljeni polnijo bolnice. Pri našem razsulu od zdravstvenega sistema bi lahko bili vsi cepljeni pa bi bile bolnice še vedno zafilane.

Glede zapiranja bi pa rekla tako: za gostilne bodo najprej uvedli PCT tudi za terase, verjetno že naslednji teden. Število obiskovalcev bo še bolj padlo. Marsikatera gostilna se bo zaprla, ker jim ne bo zneslo. Za navadno rajo se bodo gostilne zaprle najkasneje 1.10.

Kar se šol tiče- za september in del oktobra bodo furali samotestiranje. Uvedli bodo maske za vse otroke, samotestiranje tudi za mlajše. Proti konca oktobra bo sledila uvedba PCT za vse starejše od 12 let. Takrat bo revolt staršev že tako velik, da bodo to opustili, ta velike dali na daljavo in za situacijo okrivili starše.

Cerkve bodo odprte, maske ne bodo potrebne, še manj PCT.

Za nas cepljene in prebolele ne bo omejitev, ostali pa crknite od dolgčasa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close