Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaprt v Sloveniji je kot biti v predmestju pariza

zaprt v Sloveniji je kot biti v predmestju pariza

Biti na počitnicah v Sloveniji in ne moči it ven je isto kot biti zaprt v predmestju Pariza…. groza, kdaj bomo ziopet lahko potovali… kdaj????

Lepote Slovenije.. a je kdo videl lepote Andaluzije, Provanse, Bretanije, Normandije….

samo nekdo ki ni videl sveta lahko tako hvali to Slovenijo.

ti pa še nisi bil v predmestju Pariza………………….

to da lahko vsa raja potuje sem in tja je značilno za zadnjih 30 let, pa še to bolj za razviti svet. Prej so vsi lepo v večini časa čičali doma in potovali do koder je šel konj, nato vlak, avto in sedaj letala.

ampak ravno zato ker smo potovali, vem, da je grozno biti doma, kot v kletki

glede predmestja pariza pa (bil tam ali ne ni pomembno.. pa sem bil) – velikost je še večja od slovenije – zato je, ja,  prav imaš, še bolj strašno kot bit zaprt v predmestju pariza (zelenje gor ali dol)

verjamem ti, da si eden tistih, ki se doma in sam s seboj slabo počuti. začni hoditi peš okoli, ravno tako boš ubežal sebi, pa še planeta ne boš toliko svinjal.

Ampak imaš prav. Povsod po svetu zaprta območja zajemajo približno 10 milijonov ljudi.

To bi bilo na primer: Slovenija, Hrvaška, Avstrijska Koroška in Furlanija-Julijska krajina in Benečija.

@ne da se potovat

Daj ne seri, predmestje Pariza večje od Slovenije? Cel Pariz z vsemi naselji okoli njega je velik malo čez 17.000 kv.kilometrov. Pravi svetovljani ste eni, ignorantsko po svetu, pa pljuvat po domu.

Glej, ce se ti lahko tolazis s tem, da je zadnja luknja na ritnici Evrope (Slovanija) nekaj najlepsega in najboljsejsega, potem se kar daj – ampa ne skaci se globje v rit, ko ti nekdo pove resnico.

Sem že velik del sveta prepotovala in po pravici povedano Francija ni med prvih 10 destinacij. Je lepa, arhitektura je krasna, hrana odlična, narava lepa, provansa je krasna zgodaj poleti, normandija je zelo zanimiva…amapak ljudje so pa zoprni še bolj kot slovenci 🙂

Edini prijazni so bili po kakšnih vasicah – starejši. Samo kaj ko tako hitro govorijo da pol ne razumem.

Čisto normalno se da potovati po celem sveti!

O kaki zaprtosti govoriš???

Glede na zapisano priporočam nujno selitev v Francijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close