zaposlovanje-se je vam tudi že zgodilo ?
Vsi vemo kakšni časi so, brez filozofiranja…. Ampak, da se domeniš za sodelovanje, delo in to dokaj na nivoju, se doreče že kateri da naj bi začel, potem se pa nenadoma ne javijo več na tel. ali mail….. Halo?!?
In to dokaj veliko družinsko podjetje …..
In kaj še izvem – bojda je to danes kar utečena praksa, če se hočeš nekoga znebiti mu v resnici vse obljubiš in pritrdiš, na koncu pa izgineš ‘iz planeta’….
Veliko lažje bi prebolela, če bi mi sporočili naknadno, da so si premislili, da so našli boljšega ali karkoli… Ta ignoranca – to me pa čisto na kolena vrže.. Kako so lahko taki po firmah ??
In seveda druga plat razpisov na zavodu – večina že oddanih. In še kar javne objave, pa točno je jasno, da se interni razpisi ne dajo v javnost, samo križec je treba narediti pri prijavi del.mesta.
Pa dobr no – kdaj se bodo nehal brit norca iz nas vsi po vrsti ?!
Noro. Prvič slišim kaj takega. A se to na rezervo zmenijo s par ljudmi, če bi si slučajno prvo izbrani premislil?
Meni se je zgodilo nekaj drugega. So me najeli za projekt, sem naredila, dobila plačano, projekt so pa vrgli stran – hočem rečt, niso ga sploh rabili??? Sem pomislila na kako pranje denarja ali kaj za vraga?
Forum je zaprt za komentiranje.