Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Zaposlitev v podjetju Kompas MTS

Zaposlitev v podjetju Kompas MTS

Pozdravljeni

Pred kratkim sem bil na razgovoru za službo na podjetju Kompas MTS. Poudarjam da ne gre za delo v trgovinah temveč za pisarniško delo na Vojkovi v Ljubljani. Menda so na slabem glasu – veliko mobinga slabi pogoji dela … . Ali ima kdo kakšne izkušnje?

Neodločen

Nimam osebnih izkušenj z njimi, ampak dejstvo je, da v teh časih so res izjemno redka podjetja, kjer bi bili medsebojni odnosi na nivoju. Če nimaš druge službe, pač vzameš, kar ti je pri roki. Dejstvo pa je, da pri njih penzije ne boš dočakal.

Pisarno imamo v eni poslovni stavbi, ki je sicer za razliko od večine, napolnjena – večinoma… Mikro podjetje, imamo dobre odnose in je fajn. Za razliko o dnekaterih ostalih, kjer sem že videla, da se je direktor drl na zaposleno, kot da niti žival ni 😛 V bistvu smo vsi slišali in izpadel je &%$#… Če hočeš kolikor toliko dobre odnose – mala firma, povezana, ki razmeroma dobro posluje… Ne vem ti pa predlagat kje iskat, ker nekako skoraj nobenemu, ki jih poznam ne gre briliantno 😛

Prosim, če mi lahko poveste za kakšno delo gre tukaj, saj sem zasledil da iščejo delavce za po terenu.
Hvala

Kompas mts je zelo pošteno podjetje. Zato pa je izginil forum o delu v trgovinah kompas shop, kjer so bile napisane same resnice o mobingih v trgovinah. Sram vas bodi.

Prosim če mi lahko gdo pove kolikšna je plača vzdrževalca in prodajalca v kompas shop. In kakšno je stanje v tem podjetju. Regresi, dopusti.. saj nebi šel rad iz dežja pod kap:)

Hvala vam za Odgovore!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close