Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Zaposlitev preko javnih del

Zaposlitev preko javnih del

Mene pa zanima v čem je razlika, če te nekdo zaposli prek javnih del ali pa kar tako? Je v plači velika razlika’

Hvala za odgovore

Ja, če si zaposlena preko javnih del, delaš 30 ur tedensko, zato je tudi plača nižja kot če bi delala 40 ur tedensko. Mislim, da je kar določena in da je neto plača za V. stopnjo izobrazbe okrog 420 evrov. S tem da javna dela trajajo največ eno leto, po tem času pa je vprašanje, če te delodajalec zaposli še za naprej. Ne moreš recimo biti pet let zaposlena preko javnih del.
Dobro je to, da ti teče polna delovna doba.

ne razumem tvojega vprašanja “kar tako”. A to misliš, pogodbeno ali delo na črno?

koliko je pa plača za VII Stopnjo?

Hvala

eno vprašanje bolj butasto postavljeno od drugega

Aleksandra, si že slišala, da ni butastih vprašanj, so le butasti odgovori. :)))

Te ne skrbi, kako moreš biti ti butasta, da na butasto vprašanje nimaš niti butastega odgovora.

ne vem kje so to prebrala.

sem pa slišala, da ko mačku na rep stopiš, da zacvili in tudi to, da se ljudje prijavljajo v večimi nicki

Jaz sem samo nekaj spraševala in si začela cviliti. Tako da to o mačku drži.
Dej povej, kaj te v resnici muči in boš videla kako se da pogledat še iz druge perspektive.

očitno znaš vse okarakterizirat, samo svojega problema ne. predvidevam, da imaš preveč časa.
lep dan ti želim

Bibica imas to nesreco da si se jaila ravno na forum, kjer namesto da bi ti svetovali, se nekateri izzivljajo na tvojo stisko.
Ok pravzaprav ni samo ta forum ampak vecina forum v Sloveniji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close