Zaposlitev nosečnice, prikrivanje
Z mlado žensko, ki je delala pri nas dve leti za DČ ,smo se dogovarjali za redno zaposlitevZA NČ, ker smo resnično potrebovali nekoga za stalno opravljanje njenega dela. Znala je osnovne zahteve glede dela in s tem naj bi se kao izognili mačku v žaklju pri morebitnem razpisu. Z njo smo bili v resnično dobrih odnosih, se občasno- redko srečevali tudi po del. času. Znano nam je bilo , da je mlada in sveže poročena. Čisto odkrito so padale debate na temo opreme stanovanja, dopustov in tudi otrok. Izrecno je izjavila, da si z možem zadeve še urejata in zaenkrat ne mislita na potomce ravno zaradi delanja kariere obeh. Da skrajšam, podpisali smo pogodbo za nedoločen čas, čez mesec dni je odšla na bolniško in hkrati javila, da je že tri mesece noseča in, da je to vedela ža pred podpisom pogodbe. Od takrat je ni več nazaj….V firmi je nastala totalna štala, ker so z njo odšle tudi pomembne informacije, pustila je totalen nered v datotekah. Ostale naše zaposlene so čisto preobremenjene, ker čistijo za njo in preverjajo zadeve po celem svetu ( smo mednarodno podjetje). Zdaj mi pa povejte ali je to fer od nje , do sodelavk, ki imajo tudi svoje privat življenje , oz. si ga popoldne ne morejo privoščit, ker delajo namesto nje in nenazadnje do naše firme ? Za njo staja grenak priokus do vseh mladih kandidatk, ki se še ponujajo za delo. Iščemo moškega, pa če je to zakonito, ali pa ne.
Spoštovana šefinja! Ne glede na situacijo, ki je prav zagotovo nezavidljiva, morate sprejeti svoj del odgovornosti. Predvidevam, da delavka ni bila ena vodilnih uslužbencev, zato je imela zagotovo nadrejeno osebo. Lahko, da ste bili celo vi. Čeprav je skrivala nosečnost, morate vedeti, da bi jo lahko na poti domov povozil avto, kar pomeni, da bi bili v enaki kaši. Njen nadrejeni bi moral točno vedeti, kaj dela, do kje je delo končano in če ni, kaj je temu vzrok. Ker ste vso odgovornost prelagali nanjo in se z njenim delom niste obremenjevali, pomeni, da konec koncev niste imeli stvari pod kontrolo vi in ne ona. Sprejmite odgovornosti za nastalo situacijo in se ne znašajte nad podrejeno, pač pa izkoristite to za iskren pogovor z ostalimi in se zamislite na organizacijo in potekom dela.
Absolutno se strinjam s še eno šefinjo. Kako se spoh lahko zgodi, da je lahko vaša podrejena zapustila tak kaos za sabo? To pomeni, da je delala, ne da bi se kdo brigal zanjo, imela na grbi še in še delovnih nalog, sedaj pa mora več sodelavk delati namesto nje. Poznam to. Nefer ste VI – kako sploh lahko obremenjujete sodelavke zaradi nje, da morajo delati popoldne? Ali ne boste vzeli nekoga za nadomeščanje za čas njene porodniške? To naredijo slabi šefi, potem je pa vse delavka kriva. Imeli ste jo en mesec, preden je šla – zakaj niste naredili primopredaje, se pogovorili z njo? Ali ste imeli morda “surlo” ker je zanosila? Zakaj niste veseli zanjo? Ko ste se družili tudi popoldne z njo? Poleg tega pa – do 3 mesecev je rizično, zakaj bi vam pa prej povedala, da je noseča? Tudi jaz vam ne bi.
Malo več topline v srcu, pa bo.
Če je nekdo v podjetju tako nenadomestljiv, da če ga ni v službi skoraj cela firma potone, potem je nekaj narobe s to firmo.
V normalnem svetu vedno prihaja do nekih eskalacij (dopusti, bolniške, odpovedi), vendar vsako normalno podjetje fura naprej. Sodelavci ali vodje pač prevzamejo del dela istočasno pa se išče novega delavca.
No,jaz pa nekako razumem avtorico posta,saj delam v mali zasebni firmi,kjer smo vsi na maximumu…in bog ne daj,da kak zboli ali kaka zanosi:)))))))
Lažje je v večjih firmah kjer delo manjkajočega nadomesti več ljudi,pri nas pa je prektično nemogoče poleg svojega dela opraviti še delo kolega.Smo pa zato tudi nadpovprečno plačani.
v naši firmi zagotovo ne bi zaposlili nosečnice-se grdo sliši, a tako je.Če bi to dejstvo prikrila ob zaposlitvi sem prepričana,da bi lastnik našel način,da jo odpusti-narava našega dela je taka,da velja med sodelavci popolno zaupanje in ne-laganje.Če že na začetku startaš neiskreno (pustimo bla bla bla…kako je to osebna stvar) nimaš od sodelovcev nič dobrega za pričakovat.
To je realnost.
Še to, ni problem v nosečnosti ( ni ne prva , glede na povprečno starost naših žensk pa verjetno tudi ne zadnja nosečka v naši firmi). Problem je v načinu odhoda, pa na srečo ni nič hudo narobe z njenim zdravjem. Saj nas je v začetku resno zaskrbelo, da ni kaj narobe. Slučajno je iz istega kraja kot jaz in preverjeno vem, da lepo skrbi zase z rednimi dnevnimi sprehodi in v trgovskih centrih se večkrat srečamo. Pogleda stran… ?! Mogoče je kaj z nejno psiho, kakorkoli že, dejstvo je da NI NOBENEGA GLASU OD NJE OD DNEVA ODHODA. Na službeni mobi se ni oglasila nikoli več, kaj več pa vanjo nismo silili. Vidimo pa vsi, de je non stop prijavljena v msn , ampak tudi ne odgovarja, ne meni, niti sodelavkam. Na splošno menim, da se dandanes skoraj vsaka nosečnost opredeli kot bolezen. Pa ne mi govorit o kompliciranih nosečnostih, sama sem 4 mesece pred porodom preležala v porodnišnici, zato vem kaj je to komplikacija.
No s tem bom zaključila s to temo, se mi zdi, da sem kot šefinja deležna izbruhov gneva vseh vas nosečk ali mam, ki imate same probleme na vaših del. mestih in pač potrebujete filter. Pa zdravo dečico vam želim !
Res samo še to,moj komentar na pripombo zajcekd : gre za visokošolsko izobraženo osebo in ja, na vodstvenem delovnem mestu z veliko mero samostojnosti pri odločanju. Sistemizacija procesa dela zahteva točno določeno vodenje evidenc, za katere pa se je izkazalo, da so napačne in celo zaščitene – zaklenjene z različnimi gesli.Saj ne , da je to nerešljivo, z dobrim računalničarjem se da vse. Zato kaos po odhodu. Vse bi rešili s kratkim telefonskim pogovorom in predajo dela oz. informacij.
Šola je, plačali smo. plačujejo pa vsi zaposleni, saj so nenazadnje sedaj pod stalnim nadzorom. Samo jaz si še lahko privoščim visenje na MON-u ………. 🙂
Nadpovprečno plačani,ker nadpovprečno delamo in nobenemu ne pade na pamet,da bi ostal na bolniški,če res ni že na “smrtni postelji”…ga vse delo počaka:)))))))
Kar se tiče zanositve pa se pač nagibamo k malce starejšemu kadru,ki ima po večini že večje otroke…
Kot že enkrat rečeno-vem,da se bere grdo,ampak to je realnost.
Nadpovprečno plačani,ker nadpovprečno delamo in nobenemu ne pade na pamet,da bi ostal na bolniški,če res ni že na “smrtni postelji”…ga vse delo počaka:)))))))
Kar se tiče zanositve pa se pač nagibamo k malce starejšemu kadru,ki ima po večini že večje otroke…
Kot že enkrat rečeno-vem,da se bere grdo,ampak to je realnost.[/quote]
pazite da jih infarkt ne pobere glede na to da so stari in da tolk delajo :)))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.