Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaposlitev furs vprašanje

Zaposlitev furs vprašanje

Vidim, da imajo kar nekaj razpisanih prostih delovnih mest.
Pri pogojih razpisa piše, da so zahtevani pogoji: usposabljanje za imenovanje v naziv….strokovni izpit…
Potem je navedeno, da v kolikor tega nimaš že opravljenega, je potrebno en izpit opraviti v treh mesecih po pričetku zaposlitve. Enega v šestih mesecih od zaposlitve, ipd. Torej dejansko je potrebno vse te izpite opraviti v roku enega leta, če nimas nič od tega opravljeno? Kaj se zgodi, če jih ne opravis? Ostaneš brez zaposlitve?

Sem tu zaposlena ze zelo dolgo, je gradiva za izpit kar precej vendar se skozi delo in sodelovanje ogromno naucis. Sem sla ze skozi veliko izpitov vendar ni panike.
Se nisem slisala, da bi kdo izgubil sluzbo. Ja, mogoce katerega izpita iz paketa ne naredis (ce se ima izprasevalec za oh in sploh ali ima slab dan) vendar ga ponavljas in naredis.
Je pa tako, da zagotovo na izpit ne gres brez znanja. Na izpitu pa vec ali manj iscejo znanje.
Ni potrebno skrbeti.
Zagotovo je vecji problem dobiti sluzbo na Furs, ker kolikor slisim in spremljam, moras imeti mocne VIP.

Srecno!

Hvala :).

Sam sem bil na 4x razgovorih na furs in so mi jasno povedali da imam preveč izobrazbe vsš..

V 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je že zbran. Če pa dobiš službo so možnosti napredovanja velike

Kako to misliš, da imaš preveč izobrazbe?

Kako so pa potekali razgovori? Se pišejo testi? Gre za zahtevna vprašanja, zahtevna za nekoga ki ne dela na tem področju ali veš odgovorit, če si kaj zadeve prebereš? Ti povedo vnaprej, s katerih področjih lahko dobiš vprašanja? Ker vse zakonodaje si ne moreš zapomniti.

Kako imaš preveč izobrazbe, saj je ta definirana v razpisu?

Drugače pa te javne službice so že vse naprej dogovorjene 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} primerov. Zelo dobro poznam osebo, ki dela v JU, kaj mi vse pove, da glava peče, ta vprašanja, ki jih dobite na razgovoru, se izbranemu kandidatu povedo, razpis se njemu priredi, kar se tiče delovnih izkušenj. Tam že zaposleni pri svojih šefih prav rezervirajo oz prosijo za delovna mesta za svoje sorodnike. In tisti, ki je bolj pri vrhu oz si bolj blizu s šefom ta ima več moznosti, da zrihta svojemu sluzbo. Večja možnost brez vez je v kaksnih manjsih obcinah oz uradih. Potem pa si zamislis, da prides v tak kolektiv mimo vez, kjer so vecinoma prisli po vezah, pa mores pazit, ker on onega pozna, ker drugi je necak od tretjega sefa itd. Ne najbolj prijetno.

Kako mislis moznosti napredovanja velike?

Kako imaš preveč izobrazbe, saj je ta definirana v razpisu?

Drugače pa te javne službice so že vse naprej dogovorjene 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} primerov. Zelo dobro poznam osebo, ki dela v JU, kaj mi vse pove, da glava peče, ta vprašanja, ki jih dobite na razgovoru, se izbranemu kandidatu povedo, razpis se njemu priredi, kar se tiče delovnih izkušenj. Tam že zaposleni pri svojih šefih prav rezervirajo oz prosijo za delovna mesta za svoje sorodnike. In tisti, ki je bolj pri vrhu oz si bolj blizu s šefom ta ima več moznosti, da zrihta svojemu sluzbo. Večja možnost brez vez je v kaksnih manjsih obcinah oz uradih. Potem pa si zamislis, da prides v tak kolektiv mimo vez, kjer so vecinoma prisli po vezah, pa mores pazit, ker on onega pozna, ker drugi je necak od tretjega sefa itd. Ne najbolj prijetno.
[/quote]

In potem taki najbolj kričijo, da so brezposelni lenuhi. Ce mene vprasas, bi zaposlovanja v javni upravi morala potekati striktno preko zavoda za zaposlovanje, prednost bi morali imeti tisti, ki prejemajo socialno. Poznam eno, ki z kemijsko solo dela na sodiscu, pa ne ravno v vloziscu. Grem stavit, da je za isto delovno mesto prispelo vsaj 200 vlog, od tega so vsaj 50 in kradli cas z razgovori. Najvecja svinjarija v nasi drzavi so sluzbe po vezah.

Ja čist enostavno vprašali so me kaki so moji cilji in sem jim povedal da bi bil inšpektor pa so povedali da iščejo nekoga za dolgo časa, del. mesto kontrolor

Pisni test je pa lahko zelo podroben ali pa čist splošen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close