Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaposlimo peka

Zaposlimo peka

Pekarna z 50+ letno tradicijo. Zaposlimo peka nujno. Nočno delo, dobro plačilo, vse priučimo.

Kakšni oglasi so to? Kako lahko kdo tako spiše in pričakuje da  mu napotijo delavca?

Primet 2 .

Iščemo sobarico. Delo dvoizmensko, redna plača, čas zaposlitve tri mesece.

Tri mesece ? Torej napisi iščemo sezonskega delava..

Primer 3;

Osebni asistent

Zaposlimo osebnega asistenta, delo večizmensko. Delovni vikendi. Redna plača. Bruto 1090€..

Vikendi?

Še huje sem videl. Nič posebnega.

Ko sem iskal za maserja.sem naletel na oglas, da mora maser biti gol. ?

Da  vse bolj verjamem, da so ljudje raje na sociali. Pametovala sem sosedi, kako je veliko dela.. in mi pokaže določene objave iskalcev zaposlitve, kot bi pisal nekdo s 4letno oš..

Sociala je v bistvu ugodna. Kdo bi delal za 1090 bruto ob tem, da dviguje in briše po možnosti rit.. to ni za nikamor.

Zavedena si in nimaš pojma o trgu. Jaz sem se prijavil in opravljam delo, kjer je bil oglas, da je plača variabilna, okvirno pa 2000 do 25000 bruto. Voznik kamiona. V 6mesecih še nisem dobil več kot 1400€.  Oglasi so toliko, da so. V realnosti je potem vse drugo.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj hočeš povedati, 06.08.2025 ob 16:53

Zavedena si in nimaš pojma o trgu. Jaz sem se prijavil in opravljam delo, kjer je bil oglas, da je plača variabilna, okvirno pa 2000 do 25000 bruto. Voznik kamiona. V 6mesecih še nisem dobil več kot 1400€.  Oglasi so toliko, da so. V realnosti je potem vse drugo.

Zgrožena ne zavedena, sosedo pošilja zavod na take ponudbe. Obenem je pa fizično omejena.. like wtf

se vidi da je večina naših delodajalcev čobanov. Na Hrvaškem ti po radiu povedo vse v oglasu za delo. Vse.

sosedov lulček, 06.08.2025 ob 17:01

se vidi da je večina naših delodajalcev čobanov. Na Hrvaškem ti po radiu povedo vse v oglasu za delo. Vse.

Večina oglasov je polpismenih. Frogici je počil mehurček.

Kakšen je to svet? Mi organiziramo delo, ki nam bo prineslo lagodno življenje, opravljati ga pa nihče noče. A moramo res vse sami?!

Kaj hočeš povedati, 06.08.2025 ob 17:03

Večina oglasov je polpismenih. Frogici je počil mehurček.

No kr drkaj. Res mi ni razumno, da je to podprto s strani zavoda. Kot vabilo na neko čungalungo. In pol ti invalidko dajo za kaj.. asistentko.. vauuuu.. domet! Jaooo

1090 bruto????? A to polovicni delavni cas?

Iščem babo, ki ne zna kuhati! Jaz kuham dobro!

Oje, 06.08.2025 ob 17:25

1090 bruto????? A to polovicni delavni cas?

Imas še hujše. Okol 500 bruto in pol doplačilo do minimalca.

Saj , itak…tudi zadnjič pravi kolegica, da so vabili na Zavod kjer so organizirali predstavitev- Merkatorja…nihče noče delat v merkatorju…in recimo vabijo tudi 50+…, ki nikoli niso delali po delikatesah, blagajnah, pač , ja so prodajalci, samo so delali v butiku itd…in kako bo ena menopavznica rintala petke in svetke v živilski štacuni, …ajd, ja so tam starejše, ki imajo določeno kondicijo, da pa gre en na novo…gre direkt v bolovanje…aja pa pravijo, da te vse priučijo…mladina gre pa raje kam delat…v Špar …

v pekarni tu blizu mene (DONI) se menjavajo prodajalke kot menjam jaz gate. Pekarna z 90. letno tradicijo (Geršak) pa nima nobenih problemov z delovno silo.

Pa saj ni fora sam pekarna. Vse skup je hecno.

Kje pa je ta pekarna?

Osebni asistenti imajo slabo plačo in nehvaležno delo. To je lahko tudi fizično težko. Če imaš srečo, ti dajo vsaj službeni avto.

Kitovka, 06.08.2025 ob 20:15

Kje pa je ta pekarna?

Okolica domžal

.https://www.facebook.com/share/v/172LpFW8r3/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close