Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Zaplet pri prodaji avtomobila

Zaplet pri prodaji avtomobila

Pred dobrim mesecem sem prodala avtomobil. Pogodbo je pripravila trgovina z avtomobili. Kupnino sem dobila. Pogodbo smo overili pri notarju in na upravni enoti. Nato sva se s kupcem dogovorila, da bo avto odjavil s prometa ter ga registriral na svoje ime. Sedaj se izmika, ga noče odjaviti s prometa. Ima tudi prometno dovoljenje. Nočem, da se vozi z avtomobilom, ki je pisan name (če naredi prom.nesrečo, jaz izgubim bonus, napačna parkiranja, radarji…). Morda kdo ve, kaj sploh lahko naredim?

Imel sem podobno izkušnjo, z to razliko da mi je kupec naredil še nesrečo. Ker mi ni hotel naredit prepisa, sem mu odvzel tablice. Potem pa mi je moral še poravnat stroške nesreče, ki jo je povzročil.

Pa veliko sreče!

Napako si naredila,ker nisi takoj zahtevala da uredi zavarovanje in ti da kopijo nove zavarovalne police za vozilo in sedaj se novi kupec vozi na tvoje zavarovanje.Praktično si ti lastnica saj kot zgleda ga še on ni prijavil probaj ga ti odjavit iz prometa.Pokliči ga pa mu zagrozi če ne drugače mu odvzemi tablice če ne zadja pot idi na policijo.

New Report

Close