Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaplankanost

zaplankanost

Kaj je zate zaplankanost? Ta pojem lahko razume vsak drugače. Zakaj pa ste jedli pse? Ali nimajo kaj drugega za jest ali jim je to vir hrane, tako kot pri nas kokoši in pujsi? Bila sem na obalah bivše Jugoslavije, izleti v Italijo,Avstrijo, Nemčijo in Francijo.

Aha, kondoma ne bo uporabljal, ko pa centralno afriskemu človeku reces, da naj ne seksa vec, seveda pokorno rece, da ne bo on in se tega tudi drzi. Kondon vs. “tučubu” no-go, spolno abstinenco pa navduseno sprejmejo in takrat jih “tučubu” sploh ne zanima vec.

Matr, ce si ti antipod zaplankanosti, sem raje absolutno zaplankana.

Pa Palestina… ja, seveda. Raje ne komentiram.

Ok no, pol mi pa razložite, zakaj kondomi niso pomagali zmanjševati okuženosti in zakaj je v mestih, kjer ima mladina dostop do kondomov AIDS v porastu?
Govorim o centralni afriki, zakaj so v šolah ker so nameščeni kondomati ugotovili večjo okuženost kot na šolah kjer jih ni?
A veste kaj vse slišiš, kot opravičilo, npk ja saj je rekel da ga ima (kondom), pa sem šla z njim, pol ga pa ni imel, pa sva vseeno, ali pa prijelo me je, pa njo tudi pa sva pozabla na kondom, ali pa najpogostejši, ja 10x sem ga uporabil 11 pa ne……..
Je mogoče sedaj bolj jasno, zakaj sem bolj za abstinenco, kot kondome?

Ker abstinenca ponavadi “zapre prva vrata”, kondom pa ne!
Pa pozanimajte se samo, kdo tako širi to propagando o kondomih, in kdo ima iz centralne afrike največje koristi, kam gredo baker, kamnine………..
Lastniki kapitala točno vedo kaj delajo, njim ni cilj preživetje centralnoafriškega človeka, pač pa denar!

Kaj takega ste v nastavljenem ogledalu videle, da ste tako napadle?

Aha, kondoma ne bo uporabljal, ko pa centralno afriskemu človeku reces, da naj ne seksa vec, seveda pokorno rece, da ne bo on in se tega tudi drzi. Kondon vs. “tučubu” no-go, spolno abstinenco pa navduseno sprejmejo in takrat jih “tučubu” sploh ne zanima vec.

Matr, ce si ti antipod zaplankanosti, sem raje absolutno zaplankana.

Pa Palestina... ja, seveda. Raje ne komentiram.[/quote]

Točno tako bila sem v Palestini!

Saj nima nobene veze z ogledalom, napisala si na tako samohvalen in zelo zaplankan (primitiven) nacin, to je vse. Kot da si ti edina, ki je videla malo sveta in kot da si pojedla vso pamet in vse izkusnje, da jih za nas ni nic ostalo. Po mojem mnenju si ravno ti pokazala “zaplankanost”, kot jo ti imenujes.

Kdo je ta, ki je to ugotovil? Ali je to ustanova, ki uporablja priznane znanstvene metode? Oprosti, ampak neko anonimno zatrjevanje prepotentne uporabnice foruma, da “so ugotovili” ni nic, ama bas nic.

Aha, in taki primerki kot jih tu navajas, bodo abstinenco pa sprejeli? Mislim, koga ti tu farbas, nas ali sebe ali kaj se gres?

Ljudje, ki seksajo, ko “jih prime”, pozabljajo na kondome, ko jih “prime”, ki se jim ne da natakniti kondoma, da bi se zascitili pred boleznijo, bodo prakticirali abstinenco kot zascito? Pajade.

Kot sem ze omenila, raje ne komentiram.

P.S. Upam, da ti je pes teknil.
No ja, saj taksnim ponavadi tekne.

raje zaplankana, raziskava se je delala za WHO organizacijo, članek si pa poišči!

Pasje meso je ravno tako kot zajčje, le malo boj sladko, če vas zanima, tako so mi opisali kolegi!

A zajca pa ne ješ, da so ti morali kolegi opisati razliko med zajčjim in pasjim mesom??

Ja!

Citirano: “Saj nima nobene veze z ogledalom, napisala si na tako samohvalen in zelo zaplankan (primitiven) nacin, to je vse. Kot da si ti edina, ki je videla malo sveta in kot da si pojedla vso pamet in vse izkusnje, da jih za nas ni nic ostalo. Po mojem mnenju si ravno ti pokazala “zaplankanost”, kot jo ti imenujes”

To sem hotela tudi jaz reči.

zaplankano ste začele pljuvati.
Po napisanem sklepam, do nobena ni prestopla mej Slovenije, kaj šele Evrope, no morda je katera šopingirala kje zunaj, to je vse, kar je videti iz vaših postov!

Lep dan!

men se tud ni zdel post avtorice nič slabega, ampak kako ste jo napadle – tiste ki ste jo – je pa podn in kaže na vašo resnično zaplankanost.
se prav vidi, kako veje ven nestrpnost iz vas …

in katera raziskava je potrdila, koliko miljonov afričanov ste odvrnili od seksa?

Kot pravijo drugi – zaplankanost oz. razgledanost je skupek marsičesa: formalne in neformalne izobrazbe, spremljanja dogajanja doma in po svetu, znanja tujih jezikov, seveda tudi potovanj po svetu, delovnih izkušenj in še in še…Pri izkušnjah iz tujine so potovanja seveda zelo zanimiva in tudi pomembna, vsaj enako pomembne pa so študijske ali delovne izkušnje iz tujine (pišem na podlagi lastnih izkušenj).

Tale tvoj post je pa višek primitivizma. Brišem ta forum iz priljubljenih takoj!

Hehe. Škoda, da si si na frišno postavila planke, tam nekje pri Poreču, kajti sveta je še veliko več od tistega, kar si videla sama.

Zase mislim, da sem videla nič od vsega, kar bi/bom še videla.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zaenkrat videla hrvaško, italijo, avstrijo, švico, nemčijo, nizozemsko, belgijo, francijo, veliko britanijo, irsko, srbijo, bosno. v roku enega meseca bom na seznam dodala še albanijo, črno goro, makedonijo, morda tudi turčijo. za novo leto pa še egipt ali ibizo.

zaplankani so zame tisti, ki so ves čas doma pred tv-jem ali doma kaj počnejo, gredo v službo, trgovino in spet nazaj. bog ne daj da bi kdaj postala zaplankana, ker se mi zmeša. v življenju se nama mora ves čas nekaj dogajati, ker nama hitro rata dolgčas.

Res je, potovanja pomagajo širit obzorja (v mislih imam prava potovanja, ne neki dragi hoteli in to, kjer si odrezan od domačinov). Ampak to ni edin način širjenja obzorja.
Nekateri pač so bili po svetu, verjetno so manj zaplankani kot prej, ampak še vedno bolj zaplankani kot marsikdo drug, ki ni toliko hodil po svetu. Agresivno pisanje in hvalisanje nista ravno pokazatelj nezaplankanosti.

a ti po domače povem…se mi prav j*** kje vse si bila..me ne gane sploh…če pa praviš da smo zaplankani ker ne gremo nikamo…se pa motiš…vsak ima svoje veselje pa pika.

Da. Napreduješ. Še Poreč je daleč, ker ne veš, kaj in kako lepo je še bližje.

a ti po domače povem…se mi prav j*** kje vse si bila..me ne gane sploh…če pa praviš da smo zaplankani ker ne gremo nikamo…se pa motiš…vsak ima svoje veselje pa pika.[/quote]

sem samo napisala odgovor na avtorja posta, ko napisal kaj je zaplankanost ter kje je že vse bil. se strinjam, da ima vsak svoje veselje. nekaterim je to veselje pač zaplankanost. v mladosti je treba videti svet, slovenija ostane za v penziji, ko se nam nebo dalo nikamor več, če bomo sploh še živeli v sloveniji

Zaplankanost je stanje duha.

Bolj ko odraščam in postajam starejši, bolj se strinjam s tem. Nekaterim pomagajo potovanja, ker potujejo z odprtim srcem, drugim ne pomagajo nič, ker kljub pot, tujim krajem & ljudemi še vedno vidijo predvsem sebe oz. svoj prav.

IMHO.

ma idi v avstralijo kengurujam menjat fedre…pa jim razlagaj kok si zaplankana.

ma idi v avstralijo kengurujam menjat fedre…pa jim razlagaj kok si zaplankana.[/quote]

jaz nisem zaplankana, če pa si ti pa le pojdi :))

jooj..bognedaj da bi bla ti zaplankana..huh..ti pa ja ne…ti si pravi popkorn:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close