Najdi forum

Zapiranje explorerja

Pozdravljeni računalničarji!

Že nekaj časa mi nagaja računalnik:
Ko sem na internetu, se mi vsake tolko časa samodejno odpirajo neka okna – photo of the day, neke reklame in vroče strani… Nekaj časa to lahko sproti zapiram, dokler mi ne napiše – not responding in moram končati – zapreti program.
To je lahko sila nadležno in opazila sem, da čedalje dlje traja, da se okno zapre, potem napiše- pošlji sporočilo o napaki… bla bla in potem vse znova.

Prosim za nasvet kaj storiti za odpravo težave – pa – po domače prosim… 🙂

odpri task manager/ upravljalec sistema, alt + ctrl + delete. potem odpri zavihek ‘procesi’. označi IEXPLORER.EXE, ki zaseda >90 CPE. potem pritisni ‘končaj proces/ end process’.
ne zamenjat IEXPLORER.EXE z explorer.exe, saj sta dva različna programa.

Imaš okužen pc, zaženi antivirusni program in ad-aware, če ga nimaš, ga snemi tukaj http://download.cnet.com/3001-8022_4-10045910.html?spi=364ed84a6ab1bc9c3fd3e1aae12c0ff7&part=dl-ad-aware

Hvala za odgovore, vendar imam dodatna vprašanja.

– grgy : kaj dosežem z zapiranjem procesa?

– martin12 : katere antivir – zaščitne programe naj bi imela,da bi računalnik vredu deloval?

Lep pozdrav !

Antivirusni program verjetno imaš, za ad aware sem ti pa dal link in to je dovolj.

z zapiranjem procesa se v bistvu le izogneš čakanju na ‘program not responding’ okno. problem pa ostane in ga lahko rešiš kot ti je Martin napisal. B)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close