Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zapiranje čveka, kam se selimo?

Zapiranje čveka, kam se selimo?

15 let spremljam, tu in tam kaj pokomentiram, kam zdaj? Bo kdo odprl kaj podobnega?

Jaz bi bila tudi za to. Mi bo manjkalo, sem že večkrat dobila fajn nasvet.

Bodo svobodnjaki plesoči dali takoj kremplje gor in forum zaprli, če bomo govorili svoja stališča.

Na 24kur sigurno ne tam že če omeniš ime sina od šerifa si že out! 40mio odpisa pa to

če se prav spomnim je Campari večkrat omenjal, da bo on nekoč odprl podoben forum.

Na Facebook v skupine.Zaenkrat je tam še resnica v zaprtih skupinah dovoljena.Javne skupine imajo problem ker so vsem dostopne in jim vlada,nvo brišejo objave,kjer je resnica.

Naj nekdo naredi starševski čvek 2 🙂

Katja si me nasmejala.

Hej mogoč pa Desi ustvari nov forum. On se neki spozna….

Ta forum je desničarski,  nasploh od nsi, to se takoj vidi ,ko želiš povedati kaj čez njih je brisačo kar hitro ali pa onemogočeno objavit. Saj so drugi portali , nič  se bat,da ne bi morali dajat kritike čez  bilokatere politike. Sicer pa bolj kot nas bodo želeli onemogocat pri mnenju in kritike bomo razjarjeni in jim bomo pokazali na volitvah kot v prejšnjih volitvah ,ko smo desnici rekli velik ne.

Če bodo ostala le še družbena omrežja, se bodo oblikovale samo skupinice v svojih mnenjskih mehurčkih. Nepovezane plemenske skupnosti.

Čvek123

na redditu lahko ustvarimo podbralnik 😀

A je daisycutter že na psihiatriji zaradi zaprtja foruma?

VPRAŠAM, ZANIMA ME … 

Odgovor na objavo uporabnika
Kristjanka, 23.09.2025 ob 20:01

Pojdite raje k maši, molite za JJ in nehajte delati zdrahe.

Čebela_adela, 25.09.2025 ob 11:10

na redditu lahko ustvarimo podbralnik 😀

Hehe, kar poskusite. Že pri prvem postu jih 90% tukajšnjih  faše ban. Tam, pri moderiranju ni nobenega heca. Že napačna vejca zna narediti problem.

Pa ravno smo začeli dvomiti, ali ona sploh kaj bere, 22.09.2025 ob 21:18

Irena Štaudohar, piska za Delo, obsedeno v vsakem drugem stavku v svojih člankih zapiše, da “veste, jaz berem”!

Kje bomo pa zdaj lahki poročali o njeni panični obsesiji, da svet v vsakem drugem stavku opomni, da “veste, jaz berem”, ker drugače bi svet morda podvomil, da  morda ona sploh ne bere?

Bo treba najti druge vire poročanja, a Irena Štaudohar kaj bere!

Leta 2018 ali 2019 ali 2020 so zaprli ali začasno omejili čvek123, se mi zdi, in takrat je veliko njihovih prišlo na ta forum. Takrat je forum doživel viden padec glede kvalitete tem in uporabnikov. Tako da me ta čvek123 ne vidi.

Ljubši mi je forum, kjer se moramo vsi registrirati in je dnevno moderiran. Se selim na Reddit.

Neregistriran, 22.09.2025 ob 20:24

Kakšno abstinenčno krizo boste kmalu doživljali, ker ne boste mogli več srat po forumu, hahahaha.

Lunabela, 23.09.2025 ob 21:43

15 let spremljam, tu in tam kaj pokomentiram, kam zdaj? Bo kdo odprl kaj podobnega?

sedaj se selite na zaprt oddelek z popolno izolacijo

Anonimno 6562, 25.09.2025 ob 11:18
A je daisycutter že na psihiatriji zaradi zaprtja foruma?

VPRAŠAM, ZANIMA ME … 

To ne, je pa ziher na liriki.

msolivija, 25.09.2025 ob 11:55

Leta 2018 ali 2019 ali 2020 so zaprli ali začasno omejili čvek123, se mi zdi, in takrat je veliko njihovih prišlo na ta forum. Takrat je forum doživel viden padec glede kvalitete tem in uporabnikov. Tako da me ta čvek123 ne vidi.

Ljubši mi je forum, kjer se moramo vsi registrirati in je dnevno moderiran. Se selim na Reddit.

Na tistem Čvek123 so bili vsi z MON-a.  Od prvega do zadnjega.  In so malo pisali tu, malo tam.  So se pa tistega čveka hitro naveličali.  Ostalo je samo bolnikov (nekje 5), ki so se med seboj pogovarjali kot da bi sedeli v dnevni sobi.  Pa tudi s tipom, ki je odprl tisti forum ni vse v redu.  Psihopat.

Tam je zdaj že nekaj časa vse bolj ali manj mrtvo.  Samo stran od tiste greznice.

Pridite na 4chan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close