zapekanje oddaje s spleta na dvd
Najbolje, da date eden primer, pa bomo videli.
Za drugi del (prvi je download, tretji pa nastavitve dane melodije za zvonenje na mob. telefonu) bi verjetno potrebovali (odprtokodni, zastonj) Audacity program, da bi iz FLV/MP4 datoteke ven potegnili samo MP3 datoteko. Navodila so enostavna za ta primer.
Za zelo enostavno pretvorit video v MP3 melodijo ti svetujem to stran: http://www.video2mp3.net/sl/
Enostavno kopiraš spletni naslov YouTube videa ki želiš pretvorit na tisto stran ki sem ti dal link..
te strani ne morem odpreti….
rada bi pretvorila v MP3 tole pesem
http://www.youtube.com/watch?v=pAyKJAtDNCw
Ali potem ko jo imam v MP3, jo prenesem lahko na svoj e-naslov
in jo preko e-naslova odprem na telefonu ter si jo naložim?
Pa še: cena tega prenosa MP3 datoteke na telefon, je visoka?
(Nimam ravno veliko zakupljenih bytov)
lep pozdrav
verena
Tudi meni je ni uspelo (sem mislil, da mi že brskalnik nekaj šteka – dobro, da nisem edini).
To je tudi možnost, čeprav (po moje) preveč komplicirana zadeva. A niste zraven svojega telefona dobili kakšen (podatkovni) kabel oz. kabel, kjer gre eden konec v Vaš telefon, drug pa v računalnik (USB vrata) ? Če ne tako, pa preko WiFi/Modrozobno povezavo.
iTunes je svoja zadeva, vendar če greste na takšen način (zgoraj navedeno), mislim, da bi moralo biti zastonj (ali pa že tukaj kaj računajo).
lep pozdrav
verena[/quote]
No superca – če bi tale podatek vedel že prej oz. bi ga navedli v prvem Vašem sporočilu, bi prej našli rešitev.
z malce Google-anja (samsung galaxy ace copy mp3) sem prišel do te teme. To Vam pa mora kaj pomagati, če ne pa premalo poznate svojo “zverino”. 😐
..in pe eno vprašanje: računalnik si je zapomnil moje geslo in upor. ime, ki pa sem ju navedla napačno. Sedaj mi ob prijavi na tem računalniku ponuja samo to napačno geslo in se tako ne morem prijaviti na med. over. net, ker avtomatično potegne iz spomina napačno, kljub temu, da ročno vpišem pravo. PRosim za pomoč, kako računalniku odjaviti napačno upor. ime in geslo?lp Verena
Forum je zaprt za komentiranje.