Zap-it
Kupila sem fefill za polnjenje kartuš pa mi v navodilih piše, da je potrebno nekatere kartuše z Zap-it-om reprogramirat čip, da ne sporoča, da je kartuša prazna. Zanima me, kje bi se dalo ta Zap-it kupiti in koliko približno stane oz ali obstaja še kakšna druga, boljša možnost?
zanima me tudi vaše mnenje ali je dobro za tiskalnik, da se ta črnila uporabljajo, ali je bolje uporabljati originalna. (mislim,. da se mi ne bo zaradi teh črnil tiskalnik kvaril in da ne bom mela po nepotrebnem stroške s servisi)
Refill sem kupila z namenom, da bom polnila kartuše za star tiskalnik (canon bjc 4200-čipa ni potrebno programirat) pa sem potem v navodilih videla da lahko tudi novega (hp psc 1350), samo je potrebno čip programirat.
Lep dan še naprej in hvala za odgovore
S Canonom zanesljivo ne boš imela problemov;znanec je na takega tiskal kar prospektni material za firmo in ga je napolnil prek 60 krat….Sam imam i560 in sem ga tudi že napolnil prek 10x,pa zadeva dela BP.Sem pa enkrat imel HP 690 c in me je zezal do nezavesti.Za reset Epsonov zadeva stane 1500 SIT, za HP-je pa malo pogooglaj!
Forum je zaprt za komentiranje.