Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zanositev med jemanjem KT

zanositev med jemanjem KT

Jemljem KT, imam pa kar nekaj znakov nosečnosti, tako da še danes kupim test nosečnosti. Me pa nekaj zanima – “menstruacija” med jemanjem KT ni prava menstruacija. Ali se ta krvavitev lahko pojavi tudi v primeru, če prejšnji mesec zanosiš?

bi rekla, da se krvavitev v primeru, da zanosiš, ne pojavi… sluznica mora ostati debela in prekrvavljena, da se ima zarodek kje ugnezdit.

če mene vprašaš, če si jemala tablete redno, skoraj ni možno, da bi bila noseča. vendar same tablete telo prepričajo, da si noseča, zato nimaš ovulacij. tile nosečniški znaki so varka.

Jaz sem zanosila med jemanjem KT. Sicer ene 15 let (ali več) nazaj, jemala sem Stediril M (tega sploh ne delajo več, se mi zdi). Menstra se je pojavila, vendar zelo švoh in samo za dva dni. No, po treh tednih sem spontano splavila (sicer sem bila pripravljena donositi).
Torej je možno. Res pa je, da sem malo po svoje vzela navodilo, da je treba tablete jemati vsak dan ob istem času, jaz sem jih pa nekje med večerom in zgodnjim jutrom (študentski časi pač).

lahko da se ti kuha kakšno vnetje…meni se je enkrat to zgodilo…vmesna krvavitev…zelo rahla….in sem šla k ginekologu….in sem imela vnetje…..

če si jih jemala kot je treba….skoraj ne verjamem……

Meni se je pojavila menstruacija kljub temu, da sem bila noseča. Res, da šibkejša ampak je bila.

https://www.facebook.com/actio.si

Možno je. Naredi test.

jaz sem tako zanosila po večletnem jemanju KT, ampak se res ne spomnim in je čisto možno, da sem kakšno tabletko izpustila oz. jo kasneje vzela, to se mi je večkrat zgodilo, ampak so mi vedno govorili, da ni panike, da jih normalno dalje ješ…no, pri meni je bila kar “panika” potem 🙂

Če se prav spomnim imaš 2% možnosti za nosečnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close